İnsanlar seninle tanıştığında ilk neyi fark ediyorlar?

#𝐵𝑒𝓁𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶 🍂
İnsanlar seninle tanıştığında ilk neyi fark ediyorlar?

#𝐵𝑒𝓁𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶 🍂
Genellikle sessiz içime kapanık biriyim pek konuşkan değilim. herhalde bunu fark ediyorlardır ilk birde duygusal biriyimdir genellikle ama herkese karşı değil.
Sert ve ketum bir o kadarda açık sözlü
Sende sorumda yanıtını paylaşır mısın canım hazim isteyen bir olay bu ve seninde ne kadar hırslı olduğunu biliyorum sorularından. Buyur sende
Hırslıdan kasıt?
😂 ben 2 kat çıkınca nefes darlığı yaşıyorum astımım sjsjsj
Hırslıdan kasıt tuttuğunu koparan hazimli falan işte. d öyle duruyosun
Bir ara çok düşünüyordum arkadaş grubuma sordum çok enerjiksin ayrı bir enerjin var çekiyor çok enerjik olduğum fazlasıyla belli oluyormuş dışarıda
O fotoğraf bence, oldukça kendinden emin ve rahat birini yansıtıyor. İnsanlarla tanıştığın anda en çok dikkat çeken özelliğin biraz umursamaz, belki başına buyruk bir havan olabilir. Olayları kafana göre yaşadığını, fazla kasmadığını hemen fark ediyorlardır. 🕶️ Bazen böyle bir enerji ortama hızlıca yayılır ve insanlar ya çekilir ya da sana hayran kalır. Sana da bu rahatlık çok yakışıyor, devam et!
Cevap
4Cevap
Enerjim, karakterim, düşüncelerim diyebilirim. Ki az çok tanıyorsun sana sormak lazım hshd
Espiri yeteneğin, anaçlığın, her şeyi yüze çat çat söylemen 😂
Senin de minnoşluğun ama aynı zamanda zekan ve arada içinden çıkan küçük cadılığın ahaha🖤🥂
Ahshssha teşekkürlerr 🖤💃
Genelde soğuk, duygusuz, sert, mesafeli ve yabani buluyorlar..😃 birazda gizemli..
Bir de mazlum, gariban gibi lakaplar takılıyor niyeyse sjsjjs
Genelde çoğu kişi bana naif, iyi bir insan olduğumu söylüyorlar. Burdakiler herkes beni seviyorlar. ☺ bir kaç kişi naif biri olduğumu söyledi. ✨
Dışarıdan göründüğüm o buz ve havalı halimin tamamen ön yargı olduğunu fark ediyorlar ilk
Hayır düşünmedim ama şimdi merak etım acaba ❓ne
Samimiyetin ve doğallığın canım 🙂
Cidden 🫠
Tepkilerin sanırım ya da şeffaflığım. İçimde ne varsa yüzüme yansır. Sevmediğim insanlarlayken gülümsemem dik dik bakarım mesela bence bu.
Genelde açık sözlü ve yapmacık olmadığımı farkediyorlar. Biliyorum çünkü herkes bunu dile getiriyor 😊
Çok konuşmayan biri olduğumu fark ediyorlardır kesin. Hiç düşünmedimde ilk aklıma bu geldiğinde göre net budur.
Nerede ama onu soyle. İşte mi , arkadaş ortamında mi yatakta mi
Yatak hayatını kimse tiklemiyor, karakter olarak
Tamam o zaman haksızlığa gelememek kendim için değil
Nazik ve zarif biriyim. En dikkat çekici özelliğim bu sanırım.
Bilemedim ya sanirim merhametli oluşum
Ben seninle ilk tanıştığımda kafa kız demiştim 40 yıllık gibi takılıyorduk güvenince gerçek seni ortaya çıkarıyorsun sjsjsj
Bi iyi bi kötü söyleyeyim. Enerjim ve sinirim.
Anaç ve enerjik halimi galiba.
İnsanlarla fazla muhatap olmayışım çok biliniyor.
Kafaya takmak paniklik
İyi sır saklarım mesela, güvenilir bulurlar beni.
Çok naif ve kibar olduğumu söylerler 😇
Sanırım naifliğim ve hanımefendiliğim
Bilmem, bunu hiç düşünmedim..
Sohbetim sanırım
özgüvensizliğimi
Kafaya takma
Duygusallk
Düşünmedim
Zeka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?