Artık zorbalanmayı kaldıramıyorum?

Ben liseye gidiyorum ve sınıfta bir çocuk var sürekli beni zorbalıyor ve aşağılıyor demediği laf kalmıyor sıra arkadaşıma da karışıyor ama en çok bana saldırıyor resmen. Benim burnum kemerli ve doğruyu söylemek gerekirse bundan bende hoşnut değilim ama sonuç olarak burnumun kemerli olmasını ben istemedim küçüklüğümden beri burnum hakkında sürekli eleştiriye maruz kaldığım için bu konuda çok hassaslaştım okulun başında bahsettiğim kişi sürekli dalga geçiyordu ve benim psikolojim cidden bozulmuştu kendimi asla beğenemiyor aklıma geldikçe o laflar ağlamak istiyordum bugün o kişi arkadaşıma karıştı bende müdahale ettim arkadaşımı korumak için ondan sonra dedim git başımızdan diye kovmaya çalıştım bana dedi ki öyle şeyler söylerimki kaldıramazsın yerin dibine girersin ağlamaktan kimsenin yüzüne bakamazsın Ama ne diyeceğini az çok tahmin etmişsinizdir zaten yine burnuma laf atacak bu aklıma geldiği için sırf o lafları duymamak için bu zorbalığa katlanıyorum zaten tehdit ettikten sonra gidiyor. üniversiteye geçince estetik ameliyatı olmayı düşünüyorum ama psikolojim cidden iyi durumda değil takmıyorum takmıyorum desemde maalesef aklımdan çıkmıyor. Ayrıca her canı sıkıldığında gelip bana karışıp zorbalayıp gidiyor. Resmen bunu alışkanlık haline getirdi. Bende napacağimı bilmiyorum :(
Artık zorbalanmayı kaldıramıyorum?