Kişilik & Karakter Son zamanlarda insan olarak neyimizi kaybettik sizce? KalbeDokundum Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ..Neyimizi kaybettik, güven mi? Vicdan mi?Yoksa insanlığımızı mi? Son zamanlarda insan olarak neyimizi kaybettik sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Duyguları.. insanlığı ve merhameti.. birde empati.. 0 0 Yorumla
gecenin1siyahı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl MerhametVicdanAhlakNamus Sadakatİnsanlık 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Pozitif olan her şeyi bi' tık kaybettik. Güven, yaşam sevgisi, vicdan, hoşgörü, tebessüm etmek ve daha niceleri. 2 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ahir zamanın tehlikeli sürecini yaşıyoruz. Daha da kötü olacak.. 0 0 Yorumla
Faraziharnici Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl İçimde Kalan son aşk duygusunu da kaybettim 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bence eskisi kadar anlayış ve saygı kalmadı 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Güvenimizi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Duyguları.. insanlığı ve merhameti.. birde empati..
Merhamet
Vicdan
Ahlak
Namus
Sadakat
İnsanlık
Pozitif olan her şeyi bi' tık kaybettik. Güven, yaşam sevgisi, vicdan, hoşgörü, tebessüm etmek ve daha niceleri.
Ahir zamanın tehlikeli sürecini yaşıyoruz. Daha da kötü olacak..
İçimde Kalan son aşk duygusunu da kaybettim
Bence eskisi kadar anlayış ve saygı kalmadı
Bazen umut bazen de güvenimi
vicdan ve ahlak
Güvenimizi
İman ve itikat
karakter ve saygı