Kişilik & Karakter Kişiseld Deneyimler:** "Hayatınızda aldığınız en büyük risk neydi ve sonucu ne oldu? BayCemm Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kişiseld Deneyimler:** 👊🏻🙌🏻🙌🏻👨🏻💻👨🏻💻 - "Hayatınızda aldığınız en büyük risk neydi ve sonucu ne oldu?" Kişiseld Deneyimler:** "Hayatınızda aldığınız en büyük risk neydi ve sonucu ne oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. risk almışımdır geçmişte 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevmedıgım sevgılıme gel benı ıste dedım, aılemın asla onaylamayacagını bıle geldıler ıstedıler bana sorulunca hayır dedım bı sure baya saplantılı kaldı hayatımla oynamayı sevdıgım donemlerdı galıba anı kararlar ve yersız rıskler 0 1 Yorumla BayCemm +1 yıl 🤣 çok fenasın Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Tehlikelerle karşılaşmak 0 2 Yorumla BayCemm +1 yıl Daha özel bir olay anlat 🙂↕️ Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Yok ki Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yalanma riski. Fantezi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
risk almışımdır geçmişte
Sevmedıgım sevgılıme gel benı ıste dedım, aılemın asla onaylamayacagını bıle geldıler ıstedıler bana sorulunca hayır dedım bı sure baya saplantılı kaldı hayatımla oynamayı sevdıgım donemlerdı galıba anı kararlar ve yersız rıskler
🤣 çok fenasın
Tehlikelerle karşılaşmak
Daha özel bir olay anlat 🙂↕️
Yok ki
Yalanma riski. Fantezi