Benim var. Babam çok sınırlıydı herşeye kızardı, kendimi ifade etmeme izin vermez herşeyde beni suclardi. Çoğu şey yasaktı. Bu yüzden içime kapanik büyüdüm ve ozguvensiz bir kişi oldum, utanirdim herşeyden herkesten, kendimi ifade edemezdim bu yüzden hiç bı kızla konuşmadım konuşamadım. Hiç sevgilim olmadi. Dışarı çıkıp gezemezdim o da yasakti. İçimde çoğu şey ukte kaldı ve hiç istemediğim bir kadına aşık oldum evlendim tüm hayatım mahfoldu.
Coxuklugunuza dair unutamadığınız bir travma var mı?
Küçücükken yüksek sesle ağladığım içim babam beni annemin kucağında dövmüştü anneme polisi araması için fısıldamıştım. Babam gittikten sonra annem bana sarılıp öpmek yerine beni kucağından atmıştı ve kızmıştı. Asla o günü unutamam o gece ne kadar ağladığımı bir ben bir Allah bilir.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne yapacan bizde kiziyoruz ister istemez benimde çocuğum var
Kızıyorsan sakinliğini koruyacaksın sinir bozukluğun varsa tedavi olacak o baba veya anne çocuk dövmek nedir ya. Kaç yaşıma geldim hala hatırladığımda nefesim tıkanıyor.
Birde ilkokulda çok fena yaramazdım çok güzel bir öğretmen kız gelmişti beni yanına çağırarak kulak memelerimi kırmızı ojeli tırnakları ile dele dele kanatmıştı birde beni tahtaya çıkarıp sınıfın kızlarına yüzüme tüküttürup tokat attırmıştı yüzüm şiş ve tükürük içinde kalmıştı
Tenefüste surekli çekirdek yiyip sıramın altına atardim öğretmen kız beni tahtada önce tokat manyagi yapmıştı sonrada kulağımdan çekerek tek tek dilimle kabukları yalattirdi ağzım burnum simsiyah olmuştu sınıfta öylece bekletmisti
travma üzerine travma yaşadım ben en çok okul travmaları yüzünden hayatımdan zevk alamıyorum insanlar türlü türlü insanlarla muhatap oluyorlar bu dönemlerde ve hepsi ayrı bir davranış içindeler maalesef
Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Tabiki ilk travma komşumun oğlunun cinsel istismar yapmak istemesi ve çaycı gelince bırakması ve tabiki en büyük bela oldu başıma kuzenim sonra arkadaşımın yaptıkları
Küçükken sokak köpeği saldırmıştı en büyük travma bu oldu bnde. Kopegn sesini duysam yolumu değiştiriyorum artk o derece bi korku travması bıraktı bnde
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayyy kıyamam ya, bend ekucukken köpek sesi duyunca başıma kadar örtüyü çeker öyle uydurdum.