Bir kızın hayatında ona kol kanat olacak olacak bir her zaman bir erkek vardır derler. Çocukken babası ya da abisi, üniversitede kankası ya da sevgilisi/eşi. Yalnızlık erkeklere mahsus...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kızın hayatında ona kol kanat olacak olacak bir her zaman bir erkek vardır derler. Çocukken babası ya da abisi, üniversitede kankası ya da sevgilisi/eşi. Yalnızlık erkeklere mahsus...

Tabi ki vardır ama erkeklere oranla hissettiğimiz yalnızlık daha az olabilir çünkü kızlar daha konuşkan olduğu için arkadaş edinmesi biriyle tanışması daha kolay bizim için erkeklerde bu daha zor özellikle de çekingense birinin yanına gidip konuşmakta da zorlanır sohbet başlatmakta da ama erkek kısmına katılmıyorum her kızın hayatında her zaman bir erkek olmaz bu babası amcası dayısı arkadaşı olmak zorunda değil belki yetim belki ailesiyle arası iyi değil ve küçüklüğünden beri yalnız bunlar da seçenek dahilinde
Öncelikle şu konuya bir açıklık getireyim. Arkadaşlar kadın ve erkek olmak arasında farklı bedensel niteliklere sahip olmanın dışında önde gelen şeyler yine farklı bedenlere sahip olmanın getirdiği farklı hormonlar ve bu hormonların kişinin ruhsal durumunda yarattığı bazı durumlardır. Varsayalım ki bir erkeksiniz. Şayet kadın olsaydınız da aynı kişiliğe, aynı düşünme şekline, aynı anlama kapasitesine sahip olacaktınız. Tek değişen bedeniniz, hormonların psikolojiniz üzerindeki etkisi ve maalesef ki yetiştirilme şekliniz, size dayatılan altı tamamen boş anlamsız gelenekler. Dolayısıyla eğer bugün bir erkek olarak toplumda bir yer edinemiyorsanız emin olun bu kadın olduğunuzda da aynısı olacaktı. Yine yalnız olacaktınız. Diyeceğim o ki yalnızlık kişiye mahsustur.
Cevap
3Cevap
Hmm yakin zamanda yalniz kiz olmaktan korktuğum için bir şeyleri değiştirmekten korkttum , hep korkttum. Diyorum hep babam olsaydı farklı olurdu bni düşdüğüm durumdan çekip alırdı babam, canım babam..😔
Yalniz kizlar vardir , korkak olmayanlar.
burada yalniz değilim dimi fiko 😉
@Yorgunprenses_12 Değilsin cano değilsin
Teşekkür ederim fiko😊
Çok nadirdir, sebebi ise ekseriyetle babasız ve abisiz kalmasıdır.
Kadınlarda erkeğin yokluğunda her şeyi yapabilirler. O yüzden yalnız kadın diye bir şey yoktur
Bir kadın, ancak kalabalık içinde yalnızdır. Etrafında niyeti bozuk ya da vasıfsızlar varsa.
Yüksek değerli erkeklerin etrafında çok sayıda kadın olur. Yüksek değerli kadınların çevresinde sadece nitelikli erkekler vardır. Mesaj kutuları da kapalıdır.
Düşük değerli kadınların etrafında dürüst ve nitelikli erkekler olmaz, onlarca yüzlerce gereksiz erkek olur. Mesaj kutularını da ilgi görmek için açar. Düşük değerli erkeklerin etrafında hiç kimse yoktur. O da tek başına yalnızdır.
Telefonunu şarja tak.
Taktım taktım sağol o vazifeyi yaptım gündüz.🤣😅🤣 Alakasız cevap diye görüşünü kaldırabilirler. Ben like attım gerçi ama...😅
Yalnız kızlarda vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?