İnsanlara karşı davranışlarınıza veya söylediğiniz bir şeye; şaka, espri vs.
Sonradan aklınıza geldiğinde cringe oluyor musunuz?
İnsanlara karşı davranışlarınıza veya söylediğiniz bir şeye; şaka, espri vs.
Sonradan aklınıza geldiğinde cringe oluyor musunuz?
Bazen oluyor, o an o sözü veya cümleyi kurarken normal gibi geliyor ama ardından hemen ah be diyorum. Genelde arkadaşlarım ile mesajlaşırken de çok olan bir şey, baya kötü hissettiriyor.
Cevap
4Cevap
Bazen birileriyle sohbet ederken ben ne yapıyorum ya diyorum. Saçma ama sohbet içerisinde bazen kendimi sohbet ediyorum diye cringe buluyorum. Galiba asosyalleşiyorum wşpxfmşscö
Ben dengesiz olduğum için oluyor. Bir haldeyken yaptığım geyikleri, öbür halime geçince cringe buluyorum
O bende her zaman oluyor artık hobi haline getirdim onu. d
Bunu şu an dersem sonrasında cringe olur muyum diye düşünüyorum ve olmam diyorum. Sonra cringe buluyorum. Napcam bilmiyorum ya
Dışım içimi yansıtmıyor o yüzden insanlara normalde hiç demeyeceğim / yapmayacağım hareketlerde bulunabiliyorum Cringe deN çok pişmanlık hissine kapılıyorum Genelde
Ben çok korkak ve bilgisizim modern hayat konusunda. İletişim kurmakta zorlanıyorum
Hayır sempatik olduğumu düşünüyorum. Genelde yaptığım espriler çok üst düzey ve zekice oluyor
herhangi bir şey yok mu hiç
Yok yani düşündüm de
Dengesi yerinde birisin demek ki. Ben çok dengesizim, kafam davranışlarım vs çok değişiyor dalgalı deniz misali, bu yüzden kendimi zapdetmek zor
Olsun seni sevenlerin gözüne batmaz bu davranışların
Batıyo mu bilmem ama tanıyan herkes garip değişik diyo bana
Evet oluyorum
Ben bizzat cringenin vücut bulmuş haliyim
Bazen evet
oluyorum bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?