Basit hatalar yapınca benim kendimi vura vura gebertesim geliyor.

Kendime tek bir konu yüzünden sinir oluyorum. Hak etmeyene ederinden fazla değer verdiğim ve hayatımın merkezine koyduğum için kendime kızıyorum ve sinir oluyorum. Neyse hatanın neresinden dönülürse kârdır...
Kendime sinir olduğum zamanlarım oluyor, ah mesela takıntılı oluşuma sinir oluyorum, bazen kızıyorum kendime belki de çoğu zaman.
Fazla değer verip hemen yumuşayıp affettiğim oluyor, bu yüzden de sinir oluyorum kendime.
Böyle demesem, yapmasam, yazmasam iyiydi dediğim oluyor. O kadar da abartmıyorum tabi. Ufak serzeniş şeklinde.
Bu özeleştiriyi düşünce iken yapmaya çalışıyorum. Eyleme dökmeden önce yani.
Cevap
13Cevap
Yok olmuyor başkaları sinir ettiği için bütün sinir hakkımı o an kullanıyorum...
Oluyor kendime sinir oluyorum genelde kendimi sinir etmek değil de
kendimi sinir ettiğim olmuyor hiç.
Sinir edecek başka birini bulamadıysam kendime sarıyorum :)
Takıntı - Mükemmelliyetçilik - Öz Şefkat Eksikliği - Öz Disiplin Eksikliği Ve Dolayısıyla Bireyin Kendisinden Nefret Etmesi Öz Husumet Çok Şükür Bende Bunların Hiçbirisi Yok 💀
Kendimi sinir etmek değil de diğer insanlar beni deli ediyor, ben akıllı olduğumu varsayıyorum artık, bu konuda kimseye mütevazı olamayacam.
Evet çoğu zaman özellikle de küçük ama etkisi büyük olacak bir hata yaptığımda saçımı başımı yolasım geliyor
Mükemmel bir şekilde
Evet istemediğim davranışlar sergilediğim zaman baya bi sinir olurum kendime
Evet çok oluyor özellikle regl dönemleri geciktiğinde filan daha çok vardır
Gece saat 3 de uyanıp saçma sapan bir şeyi düşünüp pimpiriklenince kendimi camdan atasım geliyor
Hata yapmak insan olmanın gereği kendini affetmekte zorlananlara narsistler kurs versin 😂
Kendime kurulup gider sinirini başkasından çıkarırım
Kendimle sorunluyum zaten. Sinir etmek için ekstra çaba harcamama gerek kalmıyor.
of aynisi aklıma her geldiğinde bir daha vuruyorum sksndjdnfnfn
Off evet yaaa saçımı başımı yolasım geliyor
Nadiren evet.
Oluyor, deliriyorum bazen.
Başaramadığımda sinirlenirim genelde
niye boyle bi sey yapayim ya kendimi seviyorum 😂
Oluyor tabii ama bazen
oluyoda ben bana kıyamam ya vuramam 😀
Kendi kendime kurulup dövesim geliyor. 😂
Gebertecek kadar olmasada kızdığım zaman olmuştur
Ewet bu cogu zaman sakarligimdan amaa
Bazen oluyor sonra geçiyor 😅