Kişilik & Karakter Normal hayatta da bu kadar egolu musunuz burnunuzdan kıl aldırmaz mısınız? gözümKIZarıyoo Takip Et Guru Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne bu hava civa hepinizde Güncellemeler1 yıl Güncel Normal hayatta da bu kadar egolu musunuz burnunuzdan kıl aldırmaz mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben egolu değilim 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Normal hayatta soğuk ve mesafeliyim 0 19 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Neden peki Yorumla saskinomayra +1 yıl Samimiyet kurduğum anda iş soruyorlar beleşe danışmak isteyen çok Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Her meslekte öyle değişmez Yorumla saskinomayra +1 yıl Haklısın Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Doktor görünce hastalık muhasebeci görünce vergi algı sorulur bunu takıntı yapma Yorumla saskinomayra +1 yıl 😄 Peki Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Ofise gel ayarlarız de😅 Yorumla saskinomayra +1 yıl Diyorum. Eskiden daha asabi olurdum artık daha sakin karşılıyorum. Yoruldum sanırım Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Baktım ki değişen yok sen de saldın Yorumla saskinomayra +1 yıl Hayat.. İnsan olgunlaşıyor Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Yormuş seni hayat Yorumla saskinomayra +1 yıl Biraz.. Bu aralar böyle biraz durgunum Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Enerjini kemiriyorlar Yorumla saskinomayra +1 yıl Üst üste geldi bazı şeyler. Biraz toparlanmam gerek. Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Biraz zaman alacak sanki Yorumla saskinomayra +1 yıl Sanırım... Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Derinlerden çıkması zor olur çünkü Yorumla saskinomayra +1 yıl Evet Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Fiziken ve Beynen güçlü olmak şart Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hava cıva işte 0 9 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Vuracan kırbacı bunlara 😂 Cevap sahibi +1 yıl Vur ulan kız arayan😂 gözümKIZarıyoo +1 yıl Haha elime geçmeye göre affetmem 😂 Cevap sahibi +1 yıl Affetmeeeğğmmm gözümKIZarıyoo +1 yıl Haha sende hazirisn 😂 Cevap sahibi +1 yıl Gelin ulan dizilin kırbaç geliyor😂 gözümKIZarıyoo +1 yıl Yapıştır 😂😂 Cevap sahibi +1 yıl Çat çat çat çat çat çat esmerin adııı oyaaa m.youtube.com/watch gözümKIZarıyoo +1 yıl Haha şarkısı da var 😂😂😂🌹
Azraaaasuuu Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hayır değilim zaten böyle seyler gereksiz 1 2 Yorumla Kiyici1 +1 yıl @Azraaaasuuu egon yoksa xper bir ilk adımı. At bklm Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Niye burada öylesin peki Yorumla
Allermes Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Malesef🤷♀️ 0 5 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Sende yoktur umarım 😂 Yorumla Allermes +1 yıl Ne yoktur Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Ego 😂 Yorumla Allermes +1 yıl Ben egoist biriyim ama bencil değilim iyi yanından bakmak lazım😅 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Bakamıyorum 😂😂 Yorumla
yagmuronliine Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Hayır ya yok ego. 0 1 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Ne güzel böyleleri olsun hep Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Hayır değilim 0 1 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Tamam Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ben öyle miyim😅 0 11 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Sende görmedim Allah var 😅 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Hahah olmayan şey gözükmez 😂 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Hahah di mi 😂😂😂 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Tabi😂 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Böylesi zor bulunur 😂 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Farkında olman güzel 😂🤭 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Gözlerim iyidir 😅 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Keskin😂😂 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Ve alıcı 😂😂 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Anlamlı 😂 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Manidar 😂😂 Yorumla
Dilagokturk Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 90% +1 yıl Egolu değilim saçma 0 5 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Test ederim bir gün acele etme😅 Yorumla Dilagokturk +1 yıl hadi bakalım Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Yazdım seni Dila Yorumla Dilagokturk +1 yıl Büyüteç ile bak istersen yok Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Şimdi değil zamanı gelince hallederim Yorumla
isimsiz031 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl hayır 0 1 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Erkeklerde çok nadir o da fenomenler de var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben egolu değilim
Normal hayatta soğuk ve mesafeliyim
Neden peki
Samimiyet kurduğum anda iş soruyorlar beleşe danışmak isteyen çok
Her meslekte öyle değişmez
Haklısın
Doktor görünce hastalık muhasebeci görünce vergi algı sorulur bunu takıntı yapma
😄 Peki
Ofise gel ayarlarız de😅
Diyorum. Eskiden daha asabi olurdum artık daha sakin karşılıyorum. Yoruldum sanırım
Baktım ki değişen yok sen de saldın
Hayat.. İnsan olgunlaşıyor
Yormuş seni hayat
Biraz.. Bu aralar böyle biraz durgunum
Enerjini kemiriyorlar
Üst üste geldi bazı şeyler. Biraz toparlanmam gerek.
Biraz zaman alacak sanki
Sanırım...
Derinlerden çıkması zor olur çünkü
Evet
Fiziken ve Beynen güçlü olmak şart
Hava cıva işte
Vuracan kırbacı bunlara 😂
Vur ulan kız arayan😂
Haha elime geçmeye göre affetmem 😂
Affetmeeeğğmmm
Haha sende hazirisn 😂
Gelin ulan dizilin kırbaç geliyor😂