Bir insanda ilk neye dikkat edersiniz
Dış görünüş
Karakter
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, bence dış görünüş ilk izlenimin olumlu açısından önemli ve sonra karaktere bakılır. Ama dış güzellik her şey demek değildir yani karakter eğer kötüyse dış güzelliğin de bir anlamı kalmıyor maalesef.
aslında ikisinin harmanlaması. dört dörtlük dış görünüş kimse istemez zaten ama beğenecek kadar güzel olması iyi değil midir ki herkes buna bakar zaten ama tabi ki karakter daha önemli
Cevap
23Cevap
Karakter tabi ki de
Dış görünüş ilk izlenim için mühimdir. Sonra ve en önemli karakter gelir, karakteri de tanıdıkça anlarız ve dananın kuyruğu burada kopar, karakteri bozuk insan muazzam bir dış görünüşe sahip olsa da biran da dünyanın en çirkini gelir insana. Ama şuna hep inanırım, niyeti güzel insanların yüzü ferahlık verir insana. Karakteri bozukların ise yüzü sirke gibidir.
Görüş açılarımız aynı
🫶🫶
Önce dış görünüş ki insana bi hitap etmeli ama sonra ve en önemli olanı karakter eğer karakter yoksa isterse dünya yakışıklısı olsun gözüm görmez.
Sanırım dış görünüş hakkında yorumun bakımlı ve düzgün tipten çok
Evet
ben dış güzelliğe öenm vermem diyenlerin hepsi yalandır. dış görünüş görünür karakter ise yaşayarak bilinir gözle görünmez. aslında ikisi farklı
Dış görünüş başta göze hitap ediyor evet ama karakterinin kötü olduğunu görünce o kişi gözümde çok çirkinleşiyor
tamam işte yaşayarak öğreniliyor. güzel görüntü cahilliği kötülüğü örtmüyor. ama içgüdüsel olarak ilk başta estetiğe gözelliğe bakılır bunu söylemek istedim. çirkinlik güzellemesi de yapmayacağım
Bir insanda ilk karaktere dikkat ederim. Fizik geçici ama karakter kalıcıdır.
Güzellik 10 para etmez bu bendeki aşk olmasa yeterli olur bu söz
İkiside önemli ilki için dış görünüş sonra karakter dışını çok begenipte date den sonra konuşmayı kestigim çok kişi oldu
Dunyanin en yakisikli erkegi de olsa karakterini sevmezsen selam bile vermem
Aynen öyle
Karakter çok önemli bence ama dış görünüş olarakta bakımsız gelirse gözüme o da olmaz güzellikten çok bakımlı ve kendine dikkat eden biri olmalı bence bu çok önemli. Kendine bakamayan biri bana nasıl bakabilir ki
Dışı güzel olsa ne olur içi bir işe yaramadıktan sonra? Karakter tabii ki
Tip önemli ama kesinlikle her şey karakterde bitiyor
Karakter diyimde çirkin karılar yazarsa ifşa edeyim 😇
İkisi de önemli. Dış görünüş önemli karakter kötüyse gözüm görmez o kişiyi
İnsanlar ne kadar karakter desede sonuçta dış görünüş daha ön planda onlar için
Önce dış görünüşe bakar herkes sonra karakter
İkiside lazım
Dış görünüşü 2 sene sonra gider karekter kalıcıdır
Fark yapar mı kanka iç görünüş olsa
bazen oldu tipe baktım bazen ise içine:)
Biri olmadan diğerinin anlamı yok
Tabiiki dos görünüş öncelikle
Diş aga
Onda on ama seni aldatıyor
Karakter
Karaktere bakıyorum
ilk önce dış görünüş
İlk dış görünüş sonra kisilik
önce dış görünüm
Karakteri olmayanın tipini napıyım
Dış görünüş
Karakter