Neşeli, asık yüzlü, dertli, somurtkan, sessiz veya konuşkan... İçiniz tamamen dışınızda beliriyor mu?

Neşeli, asık yüzlü, dertli, somurtkan, sessiz veya konuşkan... İçiniz tamamen dışınızda beliriyor mu?

Dış görünüşümün karakterimi yansıttığını söylemek zor. Dışarıdan bakıldığında insan bazen farklı anlaşılabilir, ama asıl önemli olan içsel dünyam. Görünüşüm belki bir izlenim bırakır ama karakterim, düşüncelerim ve hislerimle daha çok ortaya çıkar. Bazen insanlar dış görünüşe takılır, ama ben hep içimi daha fazla ön planda tutarım. Görünüş, belki bir ilk izlenim yaratabilir ama gerçek beni tanıdıkça anlarlar.
Bence dış görünüş, karakterin bir yansıması olabilir ama tek başına her şeyi anlatmaz. İnsanlar genellikle dışarıdan gördükleri şeylere göre bir yargıya varabiliyor, ama iç dünyamız çok daha derin. Benim için, dış görünüşümle karakterim arasındaki dengeyi sağlamak önemli. Kıyafetler, bakımlı olmak ve dışarıya kendini iyi bir şekilde sunmak bir anlam taşısa da, asıl önemli olan dürüstlük, samimiyet ve içsel güç. Dış görünüşün sadece bir yansıma olduğunu düşünüyorum, asıl karakteri yansıtan tavırlar ve davranışlar.
Evet bence kesinlikle beliriyor.. Sence bitanem yansıtıyor mu.. 🥳 Neşeli eğlenceli ama aynı zamanda da yerine göre davranmasını bilen.. 🥰
Sen sürprizlerle dolusun, hayranlığım da kendin gibi olduğun için
Evet bazı insanlar bence karekter sahibi nasıl olunur benden ders almalı.. 🥳🥳
Teşekkür ederim sevgilim. 🥰
Cevap
1Cevap
Bence cok sacma ve kesinlikle katilmiyorum. Kafalarda belirli kaliplar var ve bu insanlari onyargili biri yapiyor.
İçimde farklı dışımda farklı bir ben var dışarıya karşı biraz sert ve somurtkan dururm genelde
Evet ama farklı bir ben de var tabi bunu tamamen dış görünüşle anlamak mümkün değil
Karamsar bir yapım var ve evet bazen çok derinden soğuk gözüküyorum bazen de durduk yere neşeliyimdir.
Evet beliriyor tutamam kendimi
Yansitiyor bence
Yansıtıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?