yani sadece kıskanıyor filan değil hiçbir erkek paylaşmaz sevgilisini... ben bir tık ötesinde adaletli de olsa kibar da olsa otoritesini kuran biri midir onu öğrenmek istiyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
O tipler insana kan kusturur bacım. Ayarsızdır onlar. O sevilen ayarda olan tipler de kitap ve film karakterleri.
babalarımız nasıl öyle olabiliyordu? bir yerlerde bir şeyler olmuş ama neyse :)
bir tarafımızın da böyle bir şeyi arzulaması durumu var ama değil mi?
Benim babam gayet toksik bir masküleniteye sahipti. Ben senin babanın da toksik olmadığını sanmıyorum açıkçası.
Yo benim yok açıkçası
valla maskülen olmayan adam bence erkek değildir; toksik derken babanın normal bir erkekten başka bir şey olduğunu zannetmiyorum
Erkek değildir cümlen hiç hoş değil açıkçası kimsenin senin kadınlığını tartışmanı istemeyeceği gibi sen de kimsenin erkekliğini eleştiremezsin bu çok açık ve net bu çok saygısızca ayrıca ve senin normal erkek tanımın benim için oldukça toksik yorucu kısıtlayıcı ve can sıkıcı bana göre değil sana göre olabilir senin hayatın.
sen de tanımadığın bir insanı karşındakinin babasını suçlama veya olumsuz tanımlamalara konu etme hakkına sahip değilsin...
maskülen demek zaten erkeksi demektir; bir erkeğin erkeksi olmasıp hala daha erkek olarak tanımlanması kadar zavallı bir durum olamaz; bu gayet net... yani bir elma armuda benziyorsa ben ona gerçek elma demem
Toksik masküleniteden bahsettim ve bildiğimiz erkekler dediğimizin %90 ı da toksik okuduğunu anlasan aslında ama işte. Her neyse. İyi günler sana karşı cins için seninle tartışmayacağım ha bir şey daha maskülenite ile dominant karakter ayrı kavramlar ve tanımlardır. Bil istedim.
Bir cünsiyetğn %90'ı toksik olamaz... eğer erkeklerin veya kadınların %90'ı belirli özellikler sergiliyor ise kalkıp da geri kalan %10 normaldir %90 toksiktir filan denmez...
Hele ki tanımadığın bir insanın en yakını için öyle ulu orta ileri geri konuşulmaz...
Maskğlenlik ve dominantlık ayrı kavramlar tabi ki ama maskülen olmanın unsurları içinde yer alır zira maskülen erkek içgüdüsel olarak koruma ve kollama güdüsüne sahiptir bu da insanın en üst ihtiyacı olan güvenlik ihtiyacının yansıması olduğu için ister istemez maskülen erkek dominant karakterli olur...
Ha karşısındaki kadın kendisinden de domşnanttır ona otorite kuramaz o ayrı bir konudur..
Hala anlamıyor oluşun ve satır satır yazı yazman. Anlaşamayacağız yorma nolur kendini.
O zaman sen neden yazıp duruyorsun? Asıl sen anlamıyorsun. Çevrede gördüğümüz erkeklerin yarıya yakını erkeklikle cinsel organı haricinde bir ilişkisi kalmamış maskğlenliğin M'si kalmamış pipili kız çocuğu modunda gezerken orasını burasını delirip oje moje sürerken kalkıp da bana diyorsun ki erkeklerin %90'ı toksik maskülen... onlar toksik maskülense çevredeki kız gibi davranan tipler hangi sınıfa giriyor?
Anlamadın deme hadsizliğini gösteriyorsan açıklama zahmetine de gir bir zahmet...
Kızım sen niye susmuyon la?
Sen kimsin ve hangi sıfatla sus deme hakkını kendinde buluyorsun?
Madem konuşmak iletişim içinde olmak istemiyorsun başlıkta işin ne?
Ben sana gideceğimi belirterek iyi günler diledim mi diledim sen de bir iyi günler dilesen ya da yazmasan konu kapanacakken musallat olduğunun ve susmadığının ne zaman farkında olursun tahminen?
Hayır anlamadın diyerek veda edilmez... edepli bir davranış değil. Sen diyeceksin ki "sen anlamıyorsun kapatalım bu konuyu" ben de diyeceğim ki "evet haklısın anlamıyorum" öyle mi?
Sen kendini ne zannediyorsun?
Ya kızım sen neden insanlara doğrularını dikte etmeye çalışıyorsun?
Evet anlamıyorum demene gerek yok böyle düşünmüyorum ama iyi günler de bitsin ne çenen varmış yaç
Ya da yazma hasta falan mısın sen ne diye uzuyor şu an bu muhabbet?
Hayır bunu yapmaya çalışan sensin... kalkıp da karşısındaki insanın babası için olumsuz yakıştırma yapan karşı cinsin %90'ı için eliyle tek tek saymış gibi "toksik" teşhisi koymaya kalkan sen değil misin?
Sen bunları hangi sıfatla yapıyorsan ben de kendi doğrumu anlatma hakkına sahibim... en azından sana söylediklerinin çelişkinin anlatma hakkına sahibim...
Hiç olmazsa dürüst ol da veda ediyordum filan deme! Karşında laf sokup da cevabını almayacağın orta zekalı biri yok.
Sende aşağılık sendromu mu var? Zekana kim ne dedi? Unutma ki onlar erkek değil derken birilerinin de en sevdiği insanları sen yaftalıyor olabilirsin. Eleştirilerin özeleştiri olarak kendine dönsün.
Muhabbet uzuyor çünkü hakaret etme çabası göstermeden yazdığın hiçbir mesajın yok ve hala daha devam ediyorsun...
Nitekim bence toksikler. Senin için olmayabilir de dedim lafı evirip çevirip yamultma bu bana göre böyle ve bu seni hiç ilgilendirmez
Anlamıyorsun lafı "ben doğru bir şey söylüyorum ama senin kapasiten yok anlamıyorsun" anlamına gelir.. sadece "anlaşamıyoruz" demek varken bu şekilde hakaret etmeye kalkarsan elbette ki asıl anlamayanın sen olduğunu anlatmak farz oluyor..
Ayrıca bu erkeklere olan hayranlığının farkındayım ve umrumda değil ben fikrimi belirttim seninkine de saygı duyduğumu söyledim o noktadan itibaren seni sallamıyor oluşum kendimi savunamayacağım ya da seni susturamayacağım anlamına gelmiyor ne demek istediğimi ısrarla anlamayıp agresif davranan sensin yorma insanı hadi.
Senin lügatında konuşmak zorunda hiç değilim. Benim nezdimde dediğimi anlamıyorsun. Bu konu benim tarafımdan böyle senin düşüncen beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Özsaygın kendine geçerli bana değil.
Saygı duyduğunu filan belirtmedin... sadece anlamıyorsun dedin... hala daha anlamıyorsun diyorsun. Ben de sana soruyorum işte... bunca saçma sapan feminen pipili kız çocuğu mıdundaki erkek geri kalan %10'a sığıyor mu?
Sen bunlara cevap veremezsen kendi söylediğinin ne manaya geldiğini bilmekten aciz oldupunu kabul etmiş olacaksın
Ben onlar da toksik değil demedim ki. Maskülen takılan tiplerin toksik olduğundan bahsettim ve genel bir tanım içinde yani senin erkeklik tanımının içinde olan erkeklerin toksik olduğuydu bahsim işte anlamadığın ve saçma yerlere çektiğin konu bu ve saygı duyarım dedim yukarda okuduğunu anlamıyorsan bu benim problemim değil tekrar söylüyorum. Neden bu boş muhabbet hala devam ediyor?
benim lügartımla veya başka şekilde konuşmak zorunda değilsin ve başka insanlara hakaret edip de karşılık almamayı da bekleyemezsin
Senin bahsettiğin ve istediğin maskülenite ile ülkedeki örneklerinin alakası yok kısaca
Hakaret etmedim toksik hakaret değildir sen hakaret ediyorsun kendi tanımına uymayan erkekler için. Demagoji yapma lütfen.
hayır %90 dediğine göre o zibidiler de en az %10 hatta fazlası olduğuna göre nasıl oluyor da %90 to0ksik maskülen oluyor? Senin matematik biraz zayıf gliba... anlama özürlü müsün nesin? bu ülkede erkekler arasında maskülen %90 bile değil ki toksik maskülen %90 olsun...
Kızım zibidi dediğinin maskülenim diye takılanı yok mu hasta mısın sen ya boş beleş konuşuyorsun ben böyle bir şeyden mi bahsettim bozma benim asabımı
hiçbir cümlende saygı duyarım filan demedin... babamı olumsuz tanımlamalara konu edip sonrasında da bana "dediğimi anlamıyorsun" filan gibi aşağılayıcı ifadelerle tahkir etmeye çalıştın
Hala aynı düşünüyorum inanır mısın?
Sabahtan beri istediğin tanımın dışındakilere etmediğin hakaret kalmadı ve düşük çeneni zeka zannediyorsun. Komik
hala aynı düşünüyor olabilirsein ben de senin hakkında neler düşünüyorum ama buraya yazsam ceza alırım o yüzden susuyorum... sen de susup hakaret etmeyi bıraksan edepli davransan bu olay bu kadar uzamaz
Neyse seni fazla ezmişler belli ki hasta yorumların var. Ayrıca hakkımda ne düşündüğün umrumda değil.
halka aynı düşünmen normal zira kendi fikrini tekrar değerlendirip öz eleştiri yapacak kapasite en azından vasata yakın bir zeka ile mümkün olabilir... kimseden kapasitesinin üstünde performanslar beklememek gerekir; dolayısıyla fikrinin aynı kalması doğal
hadi canım hadi sen olayı kişiselleştirme boyutuna geçtin... feminen olup da erkekten saydığın tiplerin yanına koş da kadın kadına benim dedikodumu filan yapın
Aynı şeyi düşünüyorum senin için evet
Bak işte kenar mahalle muhabbetine döndü. Belliydi ve çok açıktı.
Şaşırmıyorum biliyor musun vasıfsızlığın her halinden belli çünkü kavramın ne anlama geldiğini dahi anlayamayıp boş cümlelerin çok netti zaten ne olduğunu belli etti şaşırtmadın
zibidi derken kastettiğim takılan veya takılmayan değil kadın mı erkek mi belli olmayan erkeklikle ilgisi kalmamış tipler... kimi masülen takılmaya çalışabilir ama bu onun maskülen olduğu anlamına da gelmez... bu arada nasıl bir jargon bu yahu takılmak :) yahu maskülen ne demek? eril demek yani erkek demek; erkekten erkeksi olmasını değil de kadınsı olmasını bekleyip onu normal sayan zihniyetini anlayacağım kadar anladım ben
İşte anlayamadığın şeyler bütünü de bu. Seninle içini doldurduğumuz erkeklik kavramları çok farklı ve sen bunu benim nezdimde feminen olmak sanıyorsun ki zibidinin karşılıklığı da bellidir kendine göre yorumlayamazsın. boşsun ya.
vasıfmış ne vasfın var senin? "maskülen takılan erkek" ifaden mi seni vasıflı yapacak zannediyorsun? takılmak ne demek? hangi mahalle ağzında ne anlama geliyor bu?
Sen benim söylediklerimi söylemişim gibi yapıp kendi kendine niye yargılıyorsun lan hasta mısın 😂😂😂
düşünmek ve sen? biraz fazla kibirli bir cümle olmadı mı?
Beyinsiz kendi kendine karşıdaki insanın düşüncesini söyleyip bir de buna cevap veriyor ya 😂😂😂😂
Allah aşkına git şurda tepin zekasızlığın yordu beni gidiyorum ben burdan devam sen yardırmaya 😂😂
sen kendinde beyin olduğunu filan mı zannediyorsun? vah ki ne vaaaahhhhhh
"Maskülen takılan tiplerin" ifadesini bizzat senin mesajından çektim... b ri de inkar mı ediyorsun?
Kanka bak anlaşamıyoruz bi sg artık ben banlanmayı falan da kafaya takmam silkelerim burada seni
"Seninle içini doldurduğumuz erkeklik kavramları çok farklı " diyorsun ama erkekliğin içini kendince nasıl doldurduğunu anlatmadan "anlamıyorsun" filan deyip hakaret etmeye kalkıyorsun...
maskülen erkeksi demektir feminen kadınsı demektir... var mı ikisinin ortası?
erkeğin maskülen ve kadının da feminen olması haricinde neyin içini nasıl doldurdun? dolma mı dolduruyorsun?
söyle feminen erkek nasıl erkek oluyor? anlat... ben anlamasam da anlayan çıkar
hadi canım sen başka kapıya sen kimsin beni silkelemek kim... yahu benim açtığım soruya gelldin yapıştın... kensi sorumdan beni mi kovmaya kalkıyorsun
adam mı? yoksa sen de o pemboş erkeklerden misin? kimin fotoğramını koydun oraya?
iki kavram derken? erkek ve erkeğe benzeyen maskülen ; kadın ve kadına benzeyen feminen... başka cinsiyet çıktı da bilmiyor muyuz? anlat hele de öğrenelim
sen sus nereye gidiyorsan oraya kadar yolun var
kafayı rastaladığında içinde beyin var zannedecek kadar etkilenenler olabilir ama herkese sökmez bu numaralar
ne yapayım ben maço adamı ya höd höd bir de otoritermiş aman aman
ama işte ani fren yapsa bile refleksle korur seni
diğer soruda ki kız mısın sen? 😂 yalnız o maço değildi ki
her maskülen biraz maçodur yani kılıbık maskülen mi olur?
maço olmayınca kılıbık olmuyor ne bileyim benim maço diyince aklımda canlanan tip seri köz getir diyenler
yok... maço demek otoritesini kuran erkek demek... son sözü söylediğinde üstüne sen söz söyleyemezsin... ama o adam iyi biriyse o son sözü senin iyiliğin için söyler manyağın tekiyse aleyhine kullanır
son sözü neden o söylesin ki kim ki o o kadar da değil
İşte bir ilişkide kararlar alınıyorsa uzlaşma olmadığı noktada biri lider olarak baskın olur... buna talip olmayan bir erkek maskülen olabilir mi? Daha doğrusu erkek reflekslerine sahip kabul edilebilir mi?