https://www.instagram.com/reel/C6_eB6FN4t5/?igsh=MTU3NnI1OHl4eW5hYQ==
Kizlar böyle erkekleri seviyorlar, efendi erkeği, koruyanı ise pasif görüyorlar. Bunu çeken psikolog aslında erkekleri yanlış yönlendirmiyor mu?
Özellikle video altına yazılan kız yorumları kızların bu tarz erkekleri daha çok sevdiğini gösteriyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaygılı bağlanma video konsepti sen yanlış anlamışsın
Kaygılı mı? Kadınlar asıl böyle erkeğin yanında kendini güvende hissediyor, gözleri parlıyor, ben hiçbir kadının iyi, ona kıymet veren bir erkeğin yaninda mutlu olduğunu görmedim, hatta böyle erkeği daha da pasif görür kadınların hepsi
Bahsettiğin kadınların kaygılı bağlanma problemleri var cümle net
Hayır kadının doğasında vardır acı çekmek. Eğer bir kadın efendi bir erkeğin yanindaysa muhtemelen biyolojik saati gelmiştir ve çocuk yapması gerekiyordur. Kadın için 30-40 arası çok önemli, pci zaptedemeyince efendiyi kullanır mecburen
Neden böylesin
Bak örneklerin doğru ama doğruluğun içinde patolojik ontolojik problemli bireyler olduğunu kabul etmeyip tüm kasın geneline yayıyosun yanıldığın nokta burası. 2 kadın düşünelim bu kadınların hayat kaygıları aynı değil iki kişinin fikir yapısını aynı kefeye koyamazsın farklı psikolojiye sahipler ve senin adını verdiklerin problemli kişiler eğer sağlıklı bireyle beraberlik kurarsan zaten kendisine yapılan saygısızlıkta terkeder olması gerekende o dur özsaygısını çiğnetmez. Ayrılmamak için ilişkiyi kaygılı sürdüren kadın her türlü manipüleyi onaylar kabul eder ister ve sever 2 kişi arasında farkı bil
Video açıklamasında ps geçilmiş kaygılı bağlanma demiş ama sen illa reddeder ve aynı pencereden bakmaya devam edersen, ki bu senin en doğal hakkın. Muhtemelen hep problemli karakterler ile karşılasacaksın
Kadının benim saygisizligimi onaylamaması başkasının saygisizligini onaylamayacagi anlamına gelmez. Beni onaylamama nedeni güçlü ve sınırları olduğu için değildir, "seni terketsem de bir şey kaybetmem" mesajıdır.
O yüzden erkeklere birden fazla kızla konuş, ciddi ilişki adamı olma denir. Çünkü her kadın doğası gereği kadından nefret eder, her kadın yanına bir kadın geldiği zaman erkeğe ekstra ilgi gosterir.
Bir seyi kadın söylüyorsa iki kez hatta üç kez düşünmek gerekir.
Benim şu andaki hedefim içimdeki nefreti minimum düzeye indirip tamamen rol yapmak. Bu yüzden oyunculuk çalışıyorum. Ve iyi bir oyunculugum var duygusal zekam yüksek olduğu için.
Freud kadının baba figürünü aradığını söylese de aslinda kadın da kadına baka baka birbirine benzer. Çünkü kadın ruhu çok degiskendir.
Kadın asgari ücret alan biriyle evliyse ve yanına kıvanç Tatlıtuğ gibi bir adam gelirse her kadın onunla birlikte olmak ister. Eğer olamam derse de arzu duymadığı için değil "bu adam bana yalan söylüyor da olabilir yanimdakini bari kaybetmeyeyim" diye düşündüğü için. Kadın hep gelecek odaklı düşünür.
Ben çoğu erkekten farkliyim o yüzden erkek arkadaşım da olmaz. Çünkü ben insanların göz kapaklarının hareketlerini bile hangi durumda hizlandirdigini hangi durumlarda yavaslattigini bile incelemeye çalışan analizci bir beyne sahibim. Okumanın dezavantajları da bunlar, yalnız kaliyorsun ve duygusal zekan sadece sana kadar yetmeyen başlıyor. Yalanı, samimiyetsizligi hemen anliyorsun.
Ben şu anda farklı ve yalnız olan konumdayım, farklı olup daha ilgi çeken bir erkek haline gelmem gerekiyor, onun da yolu daha fazla kelimelerle meşgul olmakta.
Özetle kadın çıkarcı sever. Çocuğumu düşünürüm çocuk yapacağım adamın durumu iyi olmali diyorsa yalandır bu. Kendine alacağı şeyleri de düşünür. Tıpkı "ben oğluma kız arıyorum" diyen narsist anne gibi. Aslında oğluna kız aramıyor kendine gelin arıyor, o da bir kadın ve aldığım kız bana nasıl hizmet eder kafasında oluyor
Bi şey sorabilir miyim
Gay değilim onu soracaksan
Hayır
əlbəttə ki, doğrudur