Yani tamam önceden sevilmemiş olabilirsiniz ama karşınıza sizi gerçekten seven bir kadın çıkınca onunla beraber olunca beyniniz error veriyor resmen.
3 ay
Yani tamam önceden sevilmemiş olabilirsiniz ama karşınıza sizi gerçekten seven bir kadın çıkınca onunla beraber olunca beyniniz error veriyor resmen.
Cevap
6Cevap
seveni de terk ediyor. error verecek bir beyin bırakmıyorlar sonrasında
valla yok. gerçekten kıymet bilen karşınıza çıkınca değişik değişik davranıyorsunuz. daha vallahi yeter. Sevgi aşk hikaye artık.
en son sevildiğim, terk edildiğim uzun ilişkim biteli 1.5-2 sene mi ne oluyor. ondan sonra flört işim bile olmamıştır heralde. ondan sonra onu unutmak için kendimi işe güce vermiştim. iyi de öyle yapmışım
uzun süreli ilişkim dediğin ne kadar sürdü
benim için 3 aydan fazlası uzun ilişki oluyor 1 senelik bir şeydi heralde. genelde ilişkilerim hızlı ilerler kolay bağlanırım
öyle 3-4 sene sevgili olup evlenmeyen ayrılan insanları anlayamıyorum mesela
İşte erkeklerin aşık olduğunun belirtisi bu
ne demek?
ya ama kırıyor artık. ilgisiz mi umursamaz mı anlamıyorum. Beni seviyor aşık biliyorum ama rahatlığı kırıyor.
ya şuanda sinirliyim. sinirden yanlış ifade ediyor olabilirim.
İnsan anlamaya çalışırdır
ney?
Bünye alışık değil.
belli. koşulsuz sevileceğinize inanmıyorsunuz sevilince de içine ediyorsunuz.
Görmedik ki daha
merak etme gören de içine sçyor.
Belki de sevmelerine izin verecek kadar yaklaştırmamışımdır kendime
izin ver. yara almaktan kırılmaktan korkma. korkarak kaçarak hayat yaşanmaz.
İyi de benim sevmediğim birinin beni sevmesine izin verirsem, hayatıma alırsam, yara alan ben olmam ki zaten. Ben en baştan uzak tutarım hep. Beni tanımak, hayatıma girmek isteyen oldu, belki aşık olacaklardı ama izin vermedim.
o zaman sevmekten korkma. kalbini aç. illaki seveceğin birileri karşına çıkıyordur. Her şeye ragmen sevmek sevilmek güzel şey. Sevginin iyileştirici gücü de var. burada böyle öfkeli yazdım çünkü sevgilime sinirlendim. genel olarak sevmek ve sevilmek güzel.
Sevmenin tadına baktım, sıra sevilmekte
nasip olur inşallah.
Aşkı delirtme beni açık konuş
erkekler çok sevilmeye gelemiyor. kendilerini layık mı görmüyorlar ya da bi yerleri mi kalkıyor bilmiyorum ama saçmalıyorlar.
valla şuana kadar erkeklerin parasını yemedim, bekaretimi de vermedim. parayla olacak şeyler değil.
yok öyle bir şey.
yahu nr alaka? bakireyim, kız kurusu olmamak için niye yatayım birileriyle.
yahu sg.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdi burada hissettiğin hayal kırıklığını net anlıyorum 🌸 Gerçekten seven birini bulunca bazı erkekler panik moduna girebiliyor çünkü alışık olmadıkları bir duyguyla karşılaşıyorlar. Özellikle geçmişte sağlıklı sevgi görmemişlerse, bilinçaltı “bu gerçek mi, kaybeder miyim?” diye alarm veriyor 🤯 O yüzden saçmalama başlıyor. Bu senin değerinle ilgili değil, onların duygusal kapasitesiyle ilgili. Peki sence bu kişi korkuyor mu yoksa olgunlaşmamış mı? 💭💕