Kişilik & Karakter Özel günlerinizin hatırlanmasına önem verir misin? a101kekspr Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Selamlar🍒En güzel günlerinde yanında olduğunu hissettirmesi gerekir insanların ✨️🌸 Özel günlerinizin hatırlanmasına önem verir misin? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet ben önem veririm ama çok da anlam aramam. sevgilim unutursa mesela bunu sorun etmezdim. 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Vermem. Ne gerek var özelimin hatırlanmasına ya. Kim uğraşacak. Yoruldum şimdiden. 1 0 Yorumla
alleBlanA Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl Benim özel günümü hatırlamayanı ben hiç hatırlamam. 1 1 Yorumla a101kekspr +1 yıl Sanırım haklı ve doğru tepki bu olmalı kişinin kendine vermiş olduğu değer ölçüsü önemsememek esnek olduğu anlamına geliyor bu da hoş değil Yorumla
addicted3319 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim kişilerin tarafından hatırlanmasına önem veririm 0 0 Yorumla
İzzmirlihh Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı. Önem vermiyorum hiç 1 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. Hayır hiç sevmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet ben önem veririm ama çok da anlam aramam. sevgilim unutursa mesela bunu sorun etmezdim.
Vermem. Ne gerek var özelimin hatırlanmasına ya. Kim uğraşacak. Yoruldum şimdiden.
Benim özel günümü hatırlamayanı ben hiç hatırlamam.
Sanırım haklı ve doğru tepki bu olmalı kişinin kendine vermiş olduğu değer ölçüsü önemsememek esnek olduğu anlamına geliyor bu da hoş değil
Sevdiğim kişilerin tarafından hatırlanmasına önem veririm
Önem vermiyorum hiç
Pek değil
Hayır hiç sevmem
Vermem