Kişilik & Karakter Özel günleri unutur musun? t4yFun40 Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler!Teşekkürler.. 🥰 Özel günleri unutur musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Unutmam, unutanı sevmem. Komple onu unutmak zorunda kalıyorum sonra 1 3 Yorumla t4yFun40 +1 yıl haklısın Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Biliyorum 😅 Yorumla t4yFun40 +1 yıl 👍🥰👍🏻🙋♂️😍 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Hayır, tanıştığım kişilerin doğum günlerini bile hatırlıyorum. :) 1 2 Yorumla t4yFun40 +1 yıl çok ii Yorumla Şeriffe +1 yıl 😇🙃 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Özel günleri pek umursamam. Unutdu diye trip atmam. 1 1 Yorumla t4yFun40 +1 yıl burcun ne Yorumla
Sıradan1Genç Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Çok fazla özel günü akılda tutmak zor olduğu için unutabildiğim günler oluyor. 1 0 Yorumla
klavis Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her gün özeldir benim içintoplumsal kalıplaşmış günleri sevmem 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevdiğim insanların unutmam 1 1 Yorumla t4yFun40 +1 yıl benim doğum günüm ne zaman😁 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. Unutmamaya çalışırım ama unutuyorum 👀🙄 1 0 Yorumla
Balloons Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Normalde hayır ama nadirde olsa unutabiliyorum. 1 0 Yorumla
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 537 cevap paylaştı. Unutmam asla 1 3 Yorumla t4yFun40 +1 yıl benim doğum günüm ne zaman Yorumla The_Muallime +1 yıl Tanıdığım ve önemsediğim kişilerinkini unutmam, sen bu kriterlerin dışındasın. Yorumla t4yFun40 +1 yıl tanışa biliriz 🙃 Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kisisine gore 😁 1 7 Yorumla t4yFun40 +1 yıl neden kişiye göre muamele yapıyon :) Yorumla angelofthecity +1 yıl E oyle.Takani takarim takmayani takmam : ) Yorumla t4yFun40 +1 yıl 👍seni takan birileri var mı peki.. 🙃 Yorumla angelofthecity +1 yıl Takip mi? Mesela facebook u bu dogumgunu tantanasi yuzunden kapattim. Gorup mutlu yillar diliyor. Dilemesin. Kimse kutlamiyor simdi. Bdnim aklimda 2 3 kisi var onlara onlarda bana Yorumla t4yFun40 +1 yıl anladığım kadarıyla siz sessiz sakın birisiniz ama doğum gününü kutlaması neden seni rahatsız ediyor? bu kötü bişey değil bencee.. Yorumla angelofthecity +1 yıl Gunu bilmiyor. orada gorup kutluyor. Onu diyorum. Yorumla t4yFun40 +1 yıl 🤣😂🤣😂 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bazen 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çoğu zaman 😅 1 0 Yorumla
NickTazeBitti00 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Asla unutmam. 0 5 Yorumla t4yFun40 +1 yıl takıntılı biri misin Yorumla Samaranınintikamı +1 yıl Evet Yorumla t4yFun40 +1 yıl hiç özel gününü unutup ayrıldığın biri oldu mu sevgili ya da arkadaş gibi Yorumla Samaranınintikamı +1 yıl Unutan biri olmadı ama unutan biri olsaydı ayrılmazdım ama öcümü alırdım. Yorumla t4yFun40 +1 yıl hımmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Unutmam, unutanı sevmem. Komple onu unutmak zorunda kalıyorum sonra
haklısın
Biliyorum 😅
👍🥰👍🏻🙋♂️😍
Hayır, tanıştığım kişilerin doğum günlerini bile hatırlıyorum. :)
çok ii
😇🙃
Özel günleri pek umursamam. Unutdu diye trip atmam.
burcun ne
Çok fazla özel günü akılda tutmak zor olduğu için unutabildiğim günler oluyor.
Her gün özeldir benim için
toplumsal kalıplaşmış günleri sevmem
Sevdiğim insanların unutmam
benim doğum günüm ne zaman😁
Unutmamaya çalışırım ama unutuyorum 👀🙄
Normalde hayır ama nadirde olsa unutabiliyorum.
Genelde unutmamaya çalışırım
Tarih hafızam kuvvetlidir, unutmuyorum.
Unutmam asla
benim doğum günüm ne zaman
Tanıdığım ve önemsediğim kişilerinkini unutmam, sen bu kriterlerin dışındasın.
tanışa biliriz 🙃
Kisisine gore 😁
neden kişiye göre muamele yapıyon :)
E oyle.
Takani takarim takmayani takmam : )
👍seni takan birileri var mı peki.. 🙃
Takip mi? Mesela facebook u bu dogumgunu tantanasi yuzunden kapattim. Gorup mutlu yillar diliyor. Dilemesin. Kimse kutlamiyor simdi. Bdnim aklimda 2 3 kisi var onlara onlarda bana
anladığım kadarıyla siz sessiz sakın birisiniz ama doğum gününü kutlaması neden seni rahatsız ediyor? bu kötü bişey değil bencee..
Gunu bilmiyor. orada gorup kutluyor. Onu diyorum.
🤣😂🤣😂
Pek takılmam özel günlere
ozel gunlerin hayatimda yeri yoktur
Bek önem vermem
Bazen
Çoğu zaman 😅
Evet
Hayır
Hayır
unuturum
Asla unutmam.
takıntılı biri misin
Evet
hiç özel gününü unutup ayrıldığın biri oldu mu sevgili ya da arkadaş gibi
Unutan biri olmadı ama unutan biri olsaydı ayrılmazdım ama öcümü alırdım.
hımmm