Hiçbir şey için geç değildir. Ne hayatınızı değiştirmek için ne de mutlu olmak için.
"Jane Fonda"

Hiçbir şey için geç değildir. Ne hayatınızı değiştirmek için ne de mutlu olmak için.
"Jane Fonda"

Bir insanın ailesi yanında olduğu müddetçe yaşadığı sıkıntılar bir şekilde hafifliyor, bazen yaşadığım sorunlar sıkıntılar aklıma geliyor üzülüyorum yaşadığım veya kaybettiğim insanları düşündükçe kendi hatalarım yüzünden ya da onların seçimleri nedeniyle hayatımdan çıkan benim için değerli olan insanları düşündükçe, üzülüyorum ama sonra annem babamı görüyorum onlarla oturup bir kahve içiyorum akşam yemeği yiyorum oturup televizyonda bir dizi izlediğim zaman diyorum ki ya evet hayatındaki giden insanlar O kadar da önemli insanlar değilmiş, insanın ailesi varken Herkes gelip geçici, Ama tabii yine de üzülüyoruz.
Devam harika👍🏻✅👏🏻
Rica ederimm
Hayır kalamıyorum çünkü gerçekçi düşünüyorum.. başıma o kadar kötü şey gelmişken zaten hiç bir şey olmamış gibi devam etmek insanın kendine yapacağı kötülük olur. mesela Stres de kötüdür. ama stres olmasa insan hareket geçemezdi. stres olur ve bir an önce kurtulmak için çözüm buluruz.. bu da aynı şey. insan olumsuz durumlarda negatif düşünür ve bunu tercine çevirmek için de çabalar.. tek fark eğer bu aşırıya kaçarsa depresyon olur. :)
👏🏻👏🏻
Cevap
14Cevap
İş hayatında değil de kendi hayatımda öyle düşünüyorum. her şey de bir hayır vardır bir musibet bin nasihattan iyidir diye düşünüyorum. Dün bir video izledim bununla ilgili. Kişilerin başına bir olay geliyor ama daha büyük bir olaydan kurtuluyorlar. Gerçekten olabilecek şeyler bunlar.
Her şer hayır demişler doğru👏🏻👍🏻
Dediklerine göre bildikleri var demek ki 😂
Aynen tecrübelerle sabit artık☺️
Başıma gelen kötü şeylere hep iyi tarafından bakmaya çalışırım. Her ne kadar üzülsemde kötü şeyler benim için bir hayat tecrübesi oldu.
Bazen zor olsa da pozitif kalmayı başarabiliyorum. ✨️
💚💐💐
Hayır. Ben bunu fazla beceremiyorum. Pollyanacılık pek bana göre değil. Daha gerçekçi bakıyorum olaylara.
✅✅
evet o kişi benim, kötüden iyi çıkarmaya çalışan ancak biraz üzülen, kendi kabuğuna çekilen ama bunda da mutlaka bir hayır vardır diyen benim.
Her zaman güzel bir yan vardır ve onu görürsen hayatın güzelliklerinden daha fazla yararlanırsın
Çok doğru👍🏻✅
Bakmak istemiyorum ama istemsizce iyi taraflarını da görüyorum kendimi kandırıyormuş gibi hissediyorum
Var ve görebiliyorsun🍀
Pozitif olamıyorum. Ama gelip geçecek diye bir umudum oluyor genelde.
( Mutlu değilim umutluyum. )
Umutlu olman da bir mutluluk şekli tebrikler☺️☺️👏🏻
Asla değilim insan olan birisi pozitif bakamaz bence
Kötü olay daha kötü olay olmaması için.
Zamaana yayarsan o kötü olayı untturabilirsin bir nebze ama zamana yaymadan pozitif bakamassin olay bu
Evet negatif bakınca düzelmiyor zaten en azından mutlu olurum hayat kısa üzülmek için
Kesinlikle💪🏻✅
Tam tersi başıma iyi bişey geldiği zaman ne zaman işler berbat olacak diye düşünenlerdenim :D
Olumsuzu çekersin öyle olumlama mediteleri yapabilirsin☺️
Farkındayım, karma ya da inanırım, olumsuz olduğum kadar olumsuzu çekeceğime de inanıyorum. Fakat bazılarımız tee çocukluğundan beri şanssız. Ve iyi bir şeyler başlarına geldiğinde o iyi şeyin uzun uzun sürmeyeceğini düşünüyoruz. Elimde değil :) Yoksa doğal enerjim çok yüksektir. &. hissim de kuvvetli. Kafa olarak bir şeylerin farkında olmak ile o şeyler başımıza geldiğinde aldığımız aksiyon aynı olmayabiliyor.
herşeyde bi benim hayrıma bir hayır vardır derim her daim ve herkes bu bardağın yarısı boş dese bile ben ısrarla en azından yarısı dolu bomboşta olabilirdi derim
Evet öyleyim. Bu durum bazen kötü hissettiriyor. Hayal kırıklığı üstüne hayal kırıklığı yaşamak buna rağmen tekrar umutlu bakmak zor..
Hayata pozitif bakmayı severim. Bazen negatif tepki vermek gerekiyor
Tanrım hep benimle ve her yolumu düzlük ediyor. Tanrı'ya bırakıyorum, o bana yardım ediyor.
hayır niye ortada kötü bir şey varken polyannayı oynayayım... gerçekçiyimdir
Öyle olmaya çalışıyorum çünkü öyle olmazsam hayat çok zor
maalesef pozıtıf olamıyorum anlık durumda.. ama olayın sokunu 10 dakıkada atlatıp kendımı motıve edıyorum ve pozıtıf bakmaya baslıyorum olaya
Normal bir durum o ☺️☺️
Her zaman pozitif bakamıyorum ama çok karamsar biri de değilim.
Her şerde bile bir hayır vardır.
👏🏻👏🏻
pozitifi geçtimmm her şeye sinirlenen biriyimm
hayır hiç pozitif biri değilim
Her zaman pozitif olamıyorum.
Hayır kolayca pozitif olan biri değilim.
Genelde evet
Sotiksen olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?