Bunu yazarken bile saat 3.30, uyuyamıyorum. Yalnız hissediyorum ve hersey için geç kalmış gibi hissediyorum geceleri uyuyamıyorum. Gündüzleri çok yorgun oluyorum sürekli düşün düşün kafayı yiyecek gibiyim. Gerçekten dayanılacak gibi değil. Öneriniz nedir psikolog falan da istemiyorum, sanki sadece birine oturup gerçekten içten saatlerce sarılıp ağlamak istiyor gibiyim...
Kendimi geç kalmış ve yetersiz hissediyorum ne yapsam begenemiyorum yeterli gelmiyor, kendim için hiçbir şey yapmak istemiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Al benden de o kadar. Kafamda dönen düşünceleri anlatabileceğim kimse olmadığı için rahatlayamıyorum ve uyuyamıyorum
Napicam bilmiyorum. Bu yaşta saçlarım beyazladı ellerimde titreme başladı nasıl yapicaz bilmiyorum
İçten içe çöküyoruz bazen o kadar imreniyorum ki yakın arkadaşı olanlara hatta kardeş diyenlere ya da samimi ilişkisi olanlara
Umarım bu dertlerin biter. İyi geceler.
Bende öyle, ben kardeşime ablama bile derdimi anlatamıyorum sanki hep güçlü durmak zorundaymışım gibi hissediyorum, bir ara sadece ufak bir kısmını bahsetmiştim sen delirmişsin demişti, napicam bilmiyorum
Eğer anlatmak istersen seve seve dinlerim en azından dertlerimizi anlatabileceğimiz birileri olur
Tabiki sende aynı sekilde
:) ben atlattim sayılir bu durumu. Aslında kacındigimiz korktugumuz anksiyete gelistirdigimiz dis ve ic etmenler vardir bunu yapan.
Ben iyice kötüye gidiyorum
Ben de gittim ama ellerim kesilsede ipe tutundum. Ellerim kanadi ama düşmedim. Bazen bazı seylerden oluruz daha kotusunden olmayalim diye
şu an yanında olsam, Sarılırdım..
Gözümden yaş geldi..
Anlatmak istediğin ne varsa, Saatlerce hiç of demeden dinlerim. Söz
🥹🥹
Bende benzerini hissediyorum yaşlar da aynı
Anlatırsan dinlerim
Bunalım fena
Bunalım mi yoksa kafa yemek mi orasını bilmiyorum ama sonu hiç iyiye gitmiyor
Hadi ya deli olup yatarsın hastahaneye
Yas kac
19
Anliyorum seni