Öyle hiç olmuyor. İlişkide her şeyi gizliyorlar hele beğenmedikleri bir yeri beğeniyor gibi davranıyorlar en çok ona sinir oluyorum sorunca senin iyiliğin için diyor halbuki bu daha kırıcı
Ya bu aşamada evlilikte baya ilerlenmesi gerekiyor herhalde. Kadınların gerçek niyeti konusunda o kadar çok soru var ki aklımda şimdi meseleyi oraya çekmeye çalışıyor diyorsun ama alakası yok kafam bulandı
Orasına lafım yok da kadınlar hakkında gerçekten dürüst cevap veren ama düzgün birine her şeyi sormak istiyorum çünkü karşı tarafa sorunca eğiyor büğüyor
Şöyle yapsan eşin ne diyor mesela romantık biri değilsin vs diyemi kızıyor sende sebebi ortadan kaldır arada çiçek vs al gülüm balım deme kesilir baş eti meselesi örnek gösteriyorum
Erkekler Ne Diyor
Kadınların niyetini gizlemesine ayar oluyorum
Ben gizlemem direk derim 😀😀
Öyle hiç olmuyor. İlişkide her şeyi gizliyorlar hele beğenmedikleri bir yeri beğeniyor gibi davranıyorlar en çok ona sinir oluyorum sorunca senin iyiliğin için diyor halbuki bu daha kırıcı
Hmm bilmem her insanın huyu farklı
Huyunuzu suyunuzu
Her kadın aynı değil ben direk sayarım. Sigara kokuyorsun, göbek var çıkıp yürüyelim spor yapalım ver erit o göbeği gbı gibi
Ya bu aşamada evlilikte baya ilerlenmesi gerekiyor herhalde. Kadınların gerçek niyeti konusunda o kadar çok soru var ki aklımda şimdi meseleyi oraya çekmeye çalışıyor diyorsun ama alakası yok kafam bulandı
Vala sende zor birisin gibi geldi bana
Orasına lafım yok da kadınlar hakkında gerçekten dürüst cevap veren ama düzgün birine her şeyi sormak istiyorum çünkü karşı tarafa sorunca eğiyor büğüyor
Böyle diyenler genelde çok özel sorular soruyor. O yüzden ben konuya dahil olmayayım karınla senin aranda
Karım yok ilişkide olduğum kişi var. Soru özel de özeline yönelik değil düşüncelere yönelik kadın gözünden
Siteyi biliyorsun bu tarz meseleler bel altında bitiyor ondan böyle dedim
Sınırı aşınca engellersin istiyorsam ama yine de nasıl istiyorsan
Vallaha karının huyları değil karı kendi başına bir işler çeviriyo bilemiyorum yani
Ne iş 😀😀
Gündelik hayatta ilgisiz sevgisiz suratı hep asık cinsellik sırasında isteksiz hareketsiz ruh gibi olması
Peki bir sebep sunuyor mu sana neden böyle diye sordun mu?
Sordum sevgilisi olmamış cinsellik yaşamamış erkeklerle konuşmamis mastürbasyon yapmamış hiç düşkün değil Erkek gibi bisi
Azdırıcı damla al buna 😀
Artık son çare onu yapicam
Kskandır
Genelde canım istemiyor başım ağrıyor..
Kötüymüş kıyamam
Ne yazık ki gerçek.
Azdırıcı ver
Ruhu istemiyor
Evli misin?
Evet sen?
Değilim
Dilleri
Napıyor diliyle mi dövüyor 😀😀
Başımız7n etini sıyırıyor
Sebebi ne ki
Kadın olmaları
Ne alaka bişeye kızıyo ki laf sayıyor
Konuşmayı seviyorsunuz
Boş konuşmayı sevmem ama konuşmayı seviyorum evet 🙃
Hele de ilginizi çekecek konular sa
Her kadın aynı değil
Yüzde 80 aynı
Sana göre
Fabrika çıkış ayarınız aynı
Tamam sensin sen
Evlilik var mı
Evlyim
Sevindim. Kocan şanslı desene
Bana göre öyle ama o asla memnun olmaz gibi
Niye ki başının eti sağlam kalıyor
Şöyle yapsan eşin ne diyor mesela romantık biri değilsin vs diyemi kızıyor sende sebebi ortadan kaldır arada çiçek vs al gülüm balım deme kesilir baş eti meselesi örnek gösteriyorum
Evlimisin 🙂
Evet
Bi yazarmısın😊