Gerçi bazı yetişkinleri de görüyorum. Yadırgadığımdan değil de merak ettiğim için soruyorum..

#Raskolnikov
Gerçi bazı yetişkinleri de görüyorum. Yadırgadığımdan değil de merak ettiğim için soruyorum..

#Raskolnikov
Genç olmaları işte.. yaşları küçük olduğu için hayranlık duyuyorlar bazı şeylere.. hani biz de küçükken messi mi ronaldo mu diye hayran olurduk ya da ya da sevdiğimiz çizgi film karakterleri olurdu onun gibi ama kızlar da bu bir süre daha devam ediyor :D
Barış güzel yazmış genç oldukları için. Şöyle ki güney kore görünüşe çok takık bir ülke yani ortalama tipte bir insanı dahi allayıp pullayıp dünya güzeli yapıyorlar kadın erkek fark etmeksizin çok cezbedici görünüyorlar ama koreli hayranlığının en büyük sebebi tüm dünyayı saran k-pop sektörü farklı müzik ve dans gösterileriyle ilgi topluyorlar özel hayatları çok göz önünde tipik ünlüler gibi değiller sürekli günlük hayatlarını paylaşıyorlar buda tuhaf bir şekilde yakınlık kurup bağlanmayı sağlıyor ama çoğu belli bir yaştan sonra fan olmayı bırakıyorlar içine girdiğinde çok rezil bir sektör aslında küçücük kızlara lolita imajı verip koca koca insanlara pazarlıyorlar o masum görünen ünlüler özünde çok problemli insanlar
Teşekkürler
Ergenliğini bitirememiş kızlarda oluyor.
Rica ederim x2
X de denk geldim, Düzceli kızlar mı ne görüyor böyle " Kankaahhh omeygeettt " diyor falan :D
Ben de merak ediyorum açıkçası. Neyini merak ediyorlar. Tipleri çok tatlı falan diye mi acaba? :D
Evet bende onu görüp de sorayım dedim 😂
Eyw :D
Rica ederim:)
Cevap
7Cevap
Tatlı oldukları için seviliyor genelde. Bende dizilerini izliyorum ama o kadar sevdalı olmadım bazıları çok abartıyor.
Koreli erkekler daha duygusal, centilmen, sahiplenici, temiz hoş erkekler olarak nitelendiriyorlar. Bir dağ ayısından hoşlanmak yerine koreli erkeklerden hoşlanmakta haklılar
@AliceMixfield sizi keser yer onlar o barbarlar türl düşmanları
@Imtomriss evet doğru. koreliler çok tehlikeli bir millet
Tabi kuzey koreliler değil onlar saygın ve iyi insanlardır ben güney korelilerden bahsediyorum
@ApolloCreed123 Kral sen hiç konuşma çinlileri savunuyordun🙄
@Imtomriss dediğim gibi kuzey koreliler hariç onları severim çinde öyle
@ApolloCreed123 çini severim diyorsun aynı zamanda milliyetçi olduğunu söylüyorsun cidden büyük çelişki
@Imtomriss ben olaylara dışarıdan bakıyorum bu yüzden daha net görüyorum. çin yeni yüzyılın lideri olacak. abd hegemonyasındanbkurtulmanın tek yolu Çinli yol yürümek. wma ben birazda anne tarafının milliyetçiliğinide yapıyorum doğal olarak. ne mutlu türküm diyene i. viva l'Italia, viva mussoloni
@ApolloCreed123 çinin uygur Türklerine yaptığı katliamlara rağmen nasıl böyle düşünebilirsiniz siz asla milliyetçi falan değilsiniz daha doğrusu Türk milliyetçisi değilsiniz
"Çağri Bey'le Tuğrul Bey'in kurduğu devlet
İtalyalı melezlerden üsttündür elbet;"
Atsız ne güzel söylemiş italyalı melezlere dimi hocam
@Imtomriss hocam cidden hayatımda ilk kez bu kadar büyük bir kapak yedim
İtalyalı melezlerden üsttündür elbet;
Ama çin abd ye karşı direnebilecwk tek güç öyle değilmi
I
Ayrıca atsızın bu şiirini çokseverim edebi olarak mükemmeldir ama benito mussoloni gerçekten büyük adamdır
Görüşümü rahat bırakın😭
@AliceMixfield kusura bakma hayatım rahatsız ettim ama bir çin sevicisine susamam
@Imtomriss kusura bakma bende rahatsız ettim ama hiçbir amerikan sevicisine susamam
@ApolloCreed123 zihniyete bak abd li p@rno oyuncusunu pp yapıp bunu demen ayrı bir ironi
@Imtomriss evet haklısın. Viva l'Italia, viva Mussoloni
Tamamen birbirlerinden özeniyorlar diye düşünüyorum
Kılsız, tüysüz bakımlı ve kibar oldukları için. Bizim erkeklerimiz gibi, kıllı birer ayı olmadıkları için olabilir
doğru ergenlerde olur kore sevdası kadınlarda olmaz
Ay o ne öyle yüzleri benimkinden pürüzsüz. Sevmiyorum ben.
Bende seviyorum ama o kadar abartmıyorum yakışıklı ve olgun düşünceli kişiler gerçekten
Yakışıklılar. Görseldeki sağdaki erkek yakışıklı mesela. Evlenme mi teklif etsem?
Türk erkeklerinin Rus kadınlarını sevmesiyle endeksli. Koreli erkeklerde merhametli, kadını dinleyen, değer veren, ev işinde ortaklaşa yapan e birde yakışıklı olunca seviyoruz işte
Kore biy sevdadır Kore için yaşayım ölüyüm bunu heykeş anlayamaj
hahahah bir tane amerikali kiz sey diyordi "yemesi kolay" :D :D
Kahlaha attim ya
Hintlilerden sonra Koreliler 😏hiç sevmiyorum. Sinemada iyi değiller.
Bi dönem kızlarınınJustin Bieber sevdası vardı. Bu da onun bir değişik versiyonu.
ben çocukken sevdaliydim şimdi olgun erkekler ilgimi çekiyor
Bilemiyorum valla yeni nesil kızlar sakalsız erkeklere daha çok düşüyor gibi koreli erkeklerin de pek kızdan farkı yok ama
Özenti hepsi bu yoksa kim ne yapsın bu aşağılık ırkı
Gen Z problemleri
İyiler ne bilim hiç sorgulamadım
Akıl sır erdiremiyorum
Genç değilim demek, sevdam yok 🥲
Kimseye bi sevdam yok
BTS grubuna bayılıyorum çok tatlılar😇
aynennnn bende stray kids dinliyorumm çokk iyiler
Çok tatlığğ
Populizmden başka bir nedeni yok
Hiç anlamadım gitti
bir fikrim yok