Bazı kızlar özellikle Koreli erkekleri çok çekici ve seksi buluyor. Sizce bunun nedeni ne olabilir? Bu erkeklerde olup diğer erkeklerde olmayan ne var? ( Soruyu ciddi anlamda soruyorum. Koreli erkeklere karşı hiçbir ön yargım yok. Onların çok samimi ve içten insanlar olduklarını düşünüyorum )
Koreli erkekleri çok çekici buluyorum ben şahsen. Karakteri , davranışları ve bakımlı olmaları büyük etken. Çok çalışkan bir ırk ve kadınlara karşı çok naif erkekler. El ele tutuşmak bile özel onlar için. İnsanı insan olduğu için seviyorlar aşka değer veren bir ırk cinsellik ikinci plan onlar için. Ayrıca beyaz ten gür saçlar , dolgun dudaklar ve çekik gözlerle müthişler.
Ve bu arada soldan 2. çocuk dünyanın en yakışıklı erkeği seçildi 3 kez. Soldan 3. çocuk Dünyanın en yakışıklısı seçildi 2019'da. En sağdaki ve En soldaki de Dünyanın en yakışıklı 30 erkeği arasında :D Böyle düşünmene sevindim ayrıca :) ön yargısız olmana
Hepsini az çok biliyorum 😀 Araştırmışlığım var Gerçekten iyiler yaa. Bende beğeniyorum onları 😀 Teşekkür ederim. Seninle aynı fikri paylaşmak beni çok mutlu ve memnun etti 🙂
Adamların sakalı çıkmıyo daha vücudunda doğru düzgün kıl yok testesteron hormonh çok düşük hepsi zargana erkeklik hormonu düşük olduğu için cinsellik ikinci planda bu arada
Bu bir algı yönlendirmesi ve Kore nin yapmış olduğu lobi faaliyetlerinden biri. Dünyanın en çirkin tipleri Japonlar ve hemen peşinden Korelilerdir. Bu nedenle dünyada en çok estetik Kore de olur. Korelileri sadece Yotube da görmüş ergenlerin bilinçsiz sempatisi. Kore ye 3 defa gittim... Hepsinin tipi kayık.
Geçende Netflix'e aMerİgAnıN OyUnLarI diyordun :) Aynen her şey algı. Kore'ye gitmiş inandık hahaha. Yüzlerce Kore'li arkadaşım var cidden Türkiye'ye ve Türklere karşı çok saygılılar. Siz o insanları hak etmiyorsunuz. Yazık sana.
19 yaşımda olmama rağmen hayatımın her anında başarılara imza attım anadilim olmamasına rağmen Türkçe senden çok okudum ve bilgiliyim. Sen git bir zihin çakralarını aç. Belki daha araştırmacı olursun.
- Kızlar Koreli erkekleri çok çekici bulmuyor. Bazı Türk kızları Koreli erkekleri çok çekici buluyor çünkü sadık, hassas, özverili, gizemli ve farklılar.
- Merak uyandıran soğuk ve öz güvenli tavırları bazı Türk kızları tarafından seksi bulunuyor olabilir.
- Koreli erkeklerde olup diğer erkeklerde olmayan hassasiyet ve özveri olabilir.
Öyle bir şey yok. Zira boy takıntısı olan tek kızlar, Türk kızlarıdır. Bir kere koreli erkeklerin, yaprağı da küçük olur. Bizim kızlara, hayatda yetmez
Çekik gözleri sexy bakışlara sahip beyaz tenleri temiz olduklarını hissettiriyor kılsız ve tüysüzler tebessümleri çok sempatik geliyor içten ve samimi. Bende Kore erkeklerine istemsizce bayılıyorum
@Blackkk12 saçmalıyorlar öyleyse. Burnu kemikli olan var hokka olan var kıvırcığı var düzü sarışını var esmeri var türklerde ama bunların hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi. Ayrıca görüyorum ki bir korecan kızımızın canını yakmışım, kıyamam... 😂😂😂
Ayrıca daha fazla araştırır bunlar sadece görünen kısım çünkü bu tarzı seviyorlar. Bir de yüzlerine yeniden bakmanı öneririm çünkü burun şekilleri yüzlerinin oyunları gözlerinin küçüklüğü vs hepsinin farklı
En İyi Cevaplar