Kişilik & Karakter Ömrünüzden 10 yıl eksilecek ama istediğiniz herhangi bir yıla döneceksiniz. Kabul eder miydiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kabul ederim Kabul etmezdim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ömrünüzden 10 yıl eksilecek ama istediğiniz herhangi bir yıla döneceksiniz. Kabul eder miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayır istemem ben 0 0 Yorumla
durusehr Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl O yıla dönüp, tekrar o yıldan başlayacaksam tabiki isterdim.Harika olurdu. 0 0 Yorumla
__-_ıIıAıIı_-__ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Bütün ömrümü annemle bir kaç saat el ele diz dize oturmak için verebilirdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Etmem belki son 10 yılım kalmıştır 0 3 Yorumla anancıcesar +1 yıl Anan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @anancıcesar ne olmuş anana Yorumla anancıcesar +1 yıl Seninkine girdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır istemem ben
O yıla dönüp, tekrar o yıldan başlayacaksam tabiki isterdim.
Harika olurdu.
Bütün ömrümü annemle bir kaç saat el ele diz dize oturmak için verebilirdim
Ederdim
Etmem belki son 10 yılım kalmıştır
Anan
@anancıcesar ne olmuş anana
Seninkine girdim
Hayir