Kişilik & Karakter Güven problemini nasıl alabiliyorsunuz yöntemi tekniği var mı? Theguardy Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Aşabiliyoruz * olucaktı soryy Güven problemini nasıl alabiliyorsunuz yöntemi tekniği var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. güven sorunum yok kimseye güvenmem bu da sorun değil benim için 0 1 Yorumla Theguardy +1 yıl Mantıklı 👍
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. alışabiliyoruz bencede güven sorunum yok ama benimde 1 0 Yorumla
hayatinzevki Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Hep bir temkinli oluyorum darbeleri zamanında yediğim için 1 3 Yorumla Theguardy +1 yıl Aslında tamda aradığım cevap bu bazen fazla temkinli olduğumuz için fırsatları kaçırıyormuşuz gibime geliyor Yorumla hayatinzevki +1 yıl Azı da çoğu da iyi değil, orta halli iyidir Yorumla Theguardy +1 yıl Haklısın 👍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet var güvenide gördük harn ında burada gözlük de burada helal olsun vaybe meğer her şey boşa gitti bende buralardan gider 1 0 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben alamıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
güven sorunum yok kimseye güvenmem bu da sorun değil benim için
Mantıklı 👍
alışabiliyoruz bencede güven sorunum yok ama benimde
Hep bir temkinli oluyorum darbeleri zamanında yediğim için
Aslında tamda aradığım cevap bu bazen fazla temkinli olduğumuz için fırsatları kaçırıyormuşuz gibime geliyor
Azı da çoğu da iyi değil, orta halli iyidir
Haklısın 👍
Evet var güvenide gördük harn ında burada gözlük de burada helal olsun vaybe meğer her şey boşa gitti bende buralardan gider
Yok, güveniyoruz sonra zortluyoruz
Ben alamıyorum