İnsanlar sizi doğrumu tanıyor yoksa hakkınızda olumsuz bir ön yargımı hakim

İnsanlar sizi doğrumu tanıyor yoksa hakkınızda olumsuz bir ön yargımı hakim
Beni tanıyan çok az kişi vardır çünkü zaten pek çevrem yok ayrıca bir kişi de ben izin verdiğim kadarıyla beni tanıyabilir.. güvenmediğim samimi olmadığım kimseye de kendimi anlatmam ya da içimi dökmem.. veya dertlerimi söylemem.. bu yüzden de genellikle zaten az arkadaşım olur.. ya da az çevrem olur. bunun dışında da iyi niyetli davrandığım için kötü yanlarımı göremezler.. çok çok sinirlenmem lazım anca
Şu dünyada beni çok iyi tanıyan iki insan var biri annem biri de bu siteden biri. En yakın arkadaşlarımın bile bilmediği yönlerimi bilirler. Gerisi gözlemleriyle, ne bileyim işte birilerinden duyduklarıyla falan benim bir versiyonumu yaratıyorlar kafalarında sonra ona inanıyorlar, ki bundan kesinlikle ben sorumlu değilim. İki muhabbet ettikten sonra “aaa sen öyle değilmişsin..” ee herhalde yani.
Hani bir laf var anlatılmaz yaşanır diye ona benzeyen bir durum tanımak isteyen tanır nasıl biri olduğumu anlamak için çaba gösterir, istemeyen insanlarada kendimi anlatmak tanıtmak için uzun zamandır da kılımı kırdatmiyorum istediği gibi tanısın istediği şekilde önyargılı olsun bizi bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir 🙂
Ben seni biliyorum boş ver 👍👍
Rica ederim
Derinliğimde herkesi yüzdürmem..
Cevap
2Cevap
Bence var ama zaten öyle hayatım arkadaşım yok sosyal değilim sevdiğim yok bence şaşırıyorlar bu nasıl evde durabiliyor korkmadan çünkü alıştım bu duruma ve sessizliğin avantajı varmış kaydettim Instagramda iyi gibi görünmüyor sessizlik ama avantajı var sezgilerin kuvvetli oluyor o yüzden yanlız kalmak önemli
İnsanlar beni bir kendi beklenti ve isteklerine göre tanır 2 bunun dışında gördükleri duydukları kadar tanır 3 beni benimle bu hayatı yaşayan insanlar tanır 4 bu hayatta beni en iyi ben tanırım gerisi tanıdığını içimi dışımı bildiğini sanır
Nasıl tanıttıysan ve nasıl izlenim bıraktıysan öyle tanıyordur.
Bir söz vardı; “Beni benden tanı, herkese aynı değilim. “
Hiç öyle bir derdim yok. Ben ben gibi davranıyorum kim nasıl tanımak isterse tanısın. Sevmeyen çok olunca daha az iletişim oluyor 😄
Kimseye gerçek ben’i anlatmam insanlar beni bilmeleri gerektiği kadarıyla biliyorlar
Herkes sadece benim gösterdiğim kadarını tanıyor ya da benim izin verdiğim kadarını
Hayır. Dışarıdan çok yüzeysel, alaycı, havai, eğlenceli, neşeli gözüküyorum. Ama böyle biri degilim. Aşırı hassasım, maneviyata çok önem veren birisiyim, melankolik bir yapım var.
Pek değil
Yanlis taniyor bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?