"İnsanları tanımak istiyorsanız son sahnelerini iyi izleyin, insanlar son anlarında gerçek yüzlerini göstermeye bayılırlar."
"Özgür Bacaksız"

"İnsanları tanımak istiyorsanız son sahnelerini iyi izleyin, insanlar son anlarında gerçek yüzlerini göstermeye bayılırlar."
"Özgür Bacaksız"

Gerçekten tanıyanlar var. Ben neysem oyum. Gerçekten tanıyanlar yanımı da görüyor kötü yanımı da. Hatta istedikleri gibi eleştirebiliyorlar. Haklı oldukları yerde zaten hak veriyorum ki haklı olduklarında biliyorum zaten. Çünkü beni eleştiren kişi beni en çok tanıyan seven kişidir. Bazen benim iyiliğim için bazen de yaptığım yanlış için eleştirir. Neye sevineceğimi niye kızacağımı da iyi bilir. Bu yüzden etrafındaki insan sayısı kısıtlı. Tabii gerçek insan sayısı. Yoksa çok insan var ama gerçek olarak parmaklarımı geçmez.
Aynen öyle✅
Beni sadece güvendiğim sevdiğim kişiler tanır çünkü zaten güvenmediğim insanın hayatım da yeri olmaz.. ama benimle ilgili detayları. neleri sevip sevmediğimi herkes bilenmez zaten bilmesine gerek yok bu insanı gerçekten tanıyan bir kaç kişi olması lazım hayatta böyle en yakın dost gibi ya da işte aile üyeleri gibi eşi gibi ya da kendi çocuğu gibi.. herkese her detay tek tek anlatılmamalı bence. ve bende neysem oyum insanlara karşı ama herkesle samimiyet kurmam.
Evet güven olmuyor herkese✅
Herkes beni anlattığım kadar tanıyor, dahası olamaz. Beni adı gibi bilen insanlar sadece annem ve babamdır. Ha bazen onlarda inanamıyor ama Allahtan soğuk kanlılar. 😝
😂😂😂
Ricalar @busegmss tatlış🩷🩷🩷
Etrafımdaki herkes tanıyamaz. Beni sadece güvendiğim ve sevdiğim kişiler gerçekten tanır.
Teşekkür ederim 🌸💖
Rica ederim🌺🩷
Cevap
35Cevap
Özgür bacaksız abimiz yani diyor ki ölüm 9 ay önce gelir aynen doğum gibi vücut aslında ölüme hazırlar kendini çok hasta birisinin aniden kalkıp iyileşmesi gibi hiç yemek yemeyen birisinin aniden yemek istemesi gibi.. gaddar olan birisinin bu sürede yumuşaması gibi.. filmin son sahnesi herkesi duygulandırır hep o kişiyi sadece o sahne ile hatırlarız
✅✅
Bir kaç kişiyi hatta bir elin parmaklarını geçmez. Beni gerçekten tanıyanlar menfaatleri uyuşmayınca gittiler
Maalesef insan döngüsü genelde öyle🙄
Benim tanımam yeter bence.. 😍
🩷🩵
Evet beni tanımak isteyen tanıyor.. Herkesin tanımasına gerek yok sevdiğim insanlar tanımış olsa yeterli..
💝✅
🥰😘
Söze katılmıyorum. O son sahneye gelene kadar neler biriktirdi içinde, neler yaşadı ve ne kadar affetti içinde bilinmez. Kafanıza göre insan yargılamayın.
Soruya gelecek olursam: Kimse, kimseyi tam anlamıyla tanımaz. İnsanların kafasının içinden ne geçtiğini asla bilemeyiz.
Görüş meselesi☺️
Bence kuzen korktuğum günleri hatırlıyor sessiz olduğum günleri beni tuzağa düşürmeye çabaladığı günleri o yüzden çok fazla uğraşıyor benle kız kardeşi de o yüzden uğraşıyor arkadaşım herşeyimi bildiği için uğraşıyor aile tanıyordur muhakkak mesela dedim ya birileri vardı uğraşırlardı onlarda beni tanıdığı için uğraşıyor kuzenin arkadaşı kuzen ona herşeyi dediği için yalan gerçek benle uğraşıyor arkadaşın eşi beni tanıdığı için uğraşıyor
Çok doğru. Bir insanı ayrılırken tanırsın, gerçek yüzünü görürsün. Ayrılıklar da kaliteli olmalı bu yüzden bence. Ya da nasıl olsa bitiyor diye dilediğin gibi soğutursun kendinden kendi değerini düşürürsün.
Çok doğru🩷
Anne evladını bile tam anlamıyla tanıyamaz. Hepimizin karakteri koca bir evren. Ne zaman ne çıkacak belli olmaz asla.
Düşünmek istediklerini düşüyor herkes, kimi tanıdığına inanırken kimi tanıyamadığını. Gerçekte olansa kafalarında yarattıkları kişi ben miyim, emin değilim.
Nasıl isterse öyle düşünsünler😝
Aynen.
Tanımalarını istediğim kadar tanıyorlar. Herkes beni çok umursamaz bilir mesela ama asla değilimdir. Her şeyimi bilmezler, zamanında kendimi çok açtığım zaman pişman oldum hep
Haklısın pek açmamak gerek🍀
Ya oldugun gibi goruneceksin, ya da gorundugun gibi olucaksin. Oyuzden evet, beni taniyan gercek beni tanir.
🌺🌺
Herkes benim farklı yönlerimi tanır ama kimsenin beni %100 tanıdığını sanmıyorum, buna ailemde dahil ve bu kasıtlı olarak yaptığım bir şey çoğu zaman çünkü her insana güvenebileceğim konular farklı. Bence hiç bir insan her konuda güvenmemeli kimseye.
İzin verdiğim kadar tanıyorlar. Kimi iyi tanır kimi sadece şekersiz kahve içtiğimi bilir.
Ahahah şekersiz kahve de bayağı detaymış ama😂😂
😇😇😂
Bu hayatta kimse kimseyi tam olarak tanimiyor.
✅✅
👍👍
Herkes tanımaz tanıyan da tanımasına izin verdiğim kadar tanır.
Aynen öyle🌺
Etrafımdaki sayılı kişiler beni gerçekten tanır evet gözle anlaşabilen ilişkilerim vardır.
✅✅
Ben bile kendimi tamamen tanımıyorum bence jdjf başkasi da tanıyamaz ama genel olarak belli sağım solum bence😅
Beni her halimle tanıyan tek kişi var onun dışında kimse benim derinlerde nasıl biri olduğumu bilemez
Kimse kimseye gerçek yüzünü göstermiyor o yüzden kimsenin beni iyi tanıdığını düşünmüyorum
✅👌🏻
Yok ya benim istediğim kadar insanlar beni tanıyabilir
Hayır ancak benim tanımalarını istediğim kadar tanıyolar
Kimse tanımıyor ben izin verdiğim kadarını biliyorlar
Tanımak isteyen tanır
Hayır tanımıyorlar ben nasıl istiyorsam beni öyle tanıyorlar
Azı gerçekten tanıyorlar ama tamamen de değil..
Tanır çekinmeden gosteririm kendimi kimi korkuyor, kimi saygı duyuyor kimi de garipsiyor
Hayır insan annesiyle arkadaşına ve sevgilisine aynı davranmaz davranmamali genel hatları ile aynı tanırlar tabi o ayrı
Herkes belli bir yanımı biliyordur, komple beni tanıyor diyebileceğim kimse yok..
Tanıyamazlar, kimse beni tam anlamıyla anlayamayacağı için tanıyamazlar.
Beni tamamen tanımak çok zor.
Gizemlisin demek☺️☺️
Aslında Gizem de değil ama birden fazla tarafım var gibi bişey🙄😂
İste onlarda gizem ve örtük kalan yanları insanlarda merak uyandırdığın kesin☺️☺️
Olabilir 😀
kimse gerçek beni tanımıyor
Birazda tanıma limitleri kalsın😂
Etrafımda kimse yok o yüzden sorun yok.
Kaliteli yalnızlıksa boşver✅
Pek bişey değiştireceğini sanmıyorum
Hayır tam anlamıyla tanımıyor.
2 kisi vardir en fazla
Evet geniş bir tanıdık ailenin üyesiyim
İşine geldiği kadar taniyor
Hiç kimse tanımıyor tam olarak, literally nobody
Tanıyordur herhalde..