Seni senin kadar iyi tanıyan var mı? Beni benim kadar tanıyan yok, ben beni ne kadar tanımasını istiyorsam beni o kadar tanır. Bugün dost olan yarın düşman oluyor, haliyle zayıflıklarını, güçlü olduğun yerleri bilen dost düşman oluca senin en kırılgan yerini bildiği için oradan vurur. Onun için hiç kimsenin gereğinden fazla beni tanımasına gerek yok. Ben izin verdiğim kadar tanır ve tanıdığını sanar.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Beni ben kadar tanıyan yoktur ama en az benim kadar tanıyan 35 senelik arkadaşlarım var. Çok şükür seneler geçsede dostluğumuz zedelenmedi. Okul zamanlarında küser darılırdık ama o zamnalarda bile birbirimizi sırtımızdan vurmadık. İşte bu yüzden seneler geçsede beraberiz.
Beni benim kadar iyi tanıyan biri yok maalesef. Yakın arkadaşlarım bile bilmesi gereken kadar bir ben bilirler. Bu onların suçu değil, tamamen kendimi o kadar tanıtıyor olmamla alakalı bir durum bu. Bazı özelliklerim ve yönlerimi daha gizli tutar daha çok içimde yaşarım. Herkese her şeyimi öyle kolay kolay yansıtmam. Gerek te duymam. Bazen dostun da düşmanın olabiliyor bir zamandan sonra. Beşer kullarız şaşarız. Bu sebepten kimseye yaralayacağı yerleri göstermemek görüşündeyim ya da tamamını açık etmemek gerek diye düşünüyorum.
Beni benim iyi tanıyan kimse yok olamaz da annem hariç tabi. o benim kendimi tanıyamadım kadarı ile tanır, dışarıdan birinin tanımasına izin vermiyorum tanıdıklarını sanarlar sadece başka yönlerimi, hobilerim, fobilerimi, hayata bakış açımı falan çok zor ve karmaşık bilirler ben sadece anneme kendimi en iyi anlatırım çünkü annem bunu kullanmaz. Başkasına güçsüzüm dıygusalım diye tanıtsan bunu bilerek kullanan bile var o yüzden insanlara karşı ketum olmak çok daha iyi buna katılıyorum