Çok samimi içten doğal neşeli, muzip , içimden geldiği gibi davranan netliği ve şeffaflığı seven birisiyim maneviyatçı bir kişiliğe sahibim karşımdaki insanlara çok sabırlı anlayışlı yaklaşıyorum kimseyi kırmamamaya saygıda kusur etmemeye çalışıyorum ama bunu yaparken de kendim param parça oluyorum çünkü bu samimiyetim yanlış anlaşılıyor bazen eksi olarak bana geri dönebiliyor ve buda bazen beni üzüyor 😌 birde buranın ağa babalarına soralım sizce nasıl biriyim ben peki @sekstingpadisahi @infiniterelationship @SwordOfDemocles @Hadiiyani @mrt_5555
@r_engarenkyollar ne ağalık ne de ağababalık iddiasında olmadım hiçbir zaman. Konuyla ilgili görüşümse gerçekten ismin gibi ruhun da enerjin de rengarenk. Gayet samimi, dost canlısı, burada değer verdiğim, saygı duyduğum az sayıda kişiden birisin. Benim gibi soğuk, huysuz, gıcık biriyle bile arkadaşlık edebiliyorsan bu büyük başarıdır. :)
@r_engarenkyollar Est. asla öyle bir düşüncem yoktur kendi halinde takılan ılıman sevecen bir tipim sadece :D Senin kişiliğin, karakterin, duruşun belli, insanları seven sayan bir insansın bunun normal şartlarda seni el üstünde tutması gerekirken maalesef bazı denyolar tarafından suistimal edilmesi senin problemin değil, gördüğüm en nahif, en kibar insanlardan birisin, hayatında her bir şeyin yolunda gitmesini canı gönülden istiyorum kıymetli bir insansın, kendi yolunu çizdiğin bu dünya hayatında ayağına taş değmesin inşallah :)
@r_engarenkyollar sen sıcak, doğal, yapıcı ve ailede olması gereken bir insansın kısaca. Çok süslü kelimelerle tarif edip uzatmadan net söylüyorum canımın içi 😍😘
@r_engarenkyollar neşeli içinden geldiği gibisin nick boşuna @r_engarenkyollar yollar değil😂😂💐
@biscolatagirl dimi ama 😂 aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim güzel bayan 🙏🥰❤️
@SwordOfDemocles canım benim teşekkür ederim benim için çok değerlisin sana boynum kıldan ince her zaman saygım sonsuz burdaki varlığın bana güç veriyor sen benim yol gösterenimsin 🤗 bugün okadar üzüldüm ki dünkü sorumda okadar güzel yorumlar varken gittim kötü bir tane yoruma takılıp kaldım yanımda olsaydın kesin omzuna yatar ağlardım 😢 o derece üzüldüm bugün enerjimi sömürdüler 😌 birde estafurullah neden huysuz olasın hiçte oyie birisi değilsin ayrı düşüncelerde olduğumuz zamanlarda bile birbirimixin fikrine saygı duyup ortak bir noktada buluşabiliyoruz tartışitığımızda bile üslubumuza dikkat ediyoruz önemli olan da bu zaten 🤗 her şey karşılıklı olur sevgide saygıda
@sekstingpadisahi çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏 benim başıma ne gelirse bu cinsel kategoride açık profil soru açmamdan geliyor zaten 😂 ahlakimi açtığım sorularla belirlîyorlar işin kötü tarafı bir açığımida bulup ispat edemiyorlar 😂 anca eleştiri yapıyorlar işte böyle biz herzaman lafımızin arkasındayız oyuzden açık profil kullanıyorum sorularımı görüşlerimi de açık profil yapıyorum birşeylerin arkasına gizlenerek yapmıyorum buda gözleri üstüme çekiyor , bu ponçiği üzüyorlar işte böyle
@infiniterelationship çok teşekkür canımın içi ağzına yüreğine sağlık 🙏 ❤️ 🥰 sizin tarafınızdan sevilmek doğru anlaşılmak ayrı bir mutluluk benim için iyi ki varsın 🙏
@r_engarenkyollar rica ederim gerçekleri dedim 🌺💐✨☺️
Sana o önyargılı kişiler için ne düşündüğümü yazmıştım sanki demi dün hala aynı fikirdeyim sjsjsj 😅😅
😘🤗
Samimi, bu yüzden selam verdiğim kişinin aklında kalıyorum ama ben tanışmaya da sıcak bakmıyorum herkes boşuna zaman kaybı çünkü gördüğüm. İlk anda anlaşılıyor bu çoğu zaman ya da bir kaç saatte karar veririm
Tabi herkes tanımaya değmez💐☺️
Karşına tanımaya değer biri çıkar umarım
@Arayış0702 aramıyorum artık sorun değil vazgeçeli çok oldu
Bende öyle oldum ama bıraktım yani yine de senin için umarım olur
@Arayış0702 benim arayışım yok
Benim de yok bakma nick imde arayış yazdığına
Yalnız da hayat geçmez seni hak eden biri olur diye ondan dedim
@Arayış0702 yalnız olmaktan mutluyum çok severim ben tek olmayı, şikayet edecek biri değilim
Umarım öyle dır seninle sohbet etmek dertleşmek isterim ama
@Arayış0702 derdim yok benim😅
İlk tanışmada çok samimi olmuyorum. Samimi olmam için kafa yapılarımızın uyuşması lazım bu da zamanla tanıdıkça oluyor.✨️
Doğrusun💚💚
🌸✨️
Teşekkür ederim 🌸💞
Rica ederim tatlı şey🌺💙
Çok samimi de değil soğukta değil ortasında o dengeyi korurum.
✅👏🏻
Cevap
18Cevap
Tanışma aşamasında dozunda bir sıcakkanlılık halim oluyor soğuk değilim
Ne güzel💐
Ben samimiyim ama herkese güvenmem
Herkese güven olmuyor doğru dedin👍🏻✅
Soğuk bir yanım var bunu bir anda yok edemiyorum. Ama tanıdıkça samimiyetim geliyor. Daha eğlenceli ve içten biri oluyorum. .
Çok normal enerji meselesi biraz da ✅🍀💚
Genel olarak soğuk gibi duruyorum ama tanışma esnasında her zaman sıcak oluyorum.
✅✅
Karşımdaki kişiden nasıl enerji aldığımla ilgili. Bazen bazı insanlarla sanki yıllardır tanışıyormuş gibi olduğu da olabiliyor. Harici olarak temkinli...
Ruh ikizi bağlantısından evet bende de var dediğin durum💐
Bu daha çok insana göre değişkenlik gösteren bir şey. Güler yüzlü biriyse çok samimi gelirim ona, somurtkan biriyse eğer soğuk görünürüm.
✅✅
Başlarda soğuk davranırım. Tanıdıkça samimiyet artarsa sıcak davranırım. Tabi karşı tarafın tavrına bağlı.
✅👍🏻
İlk tanışmada soğuk bulur karşı taraf beni konuştukça açılırım ben bir insanı tartmadan samimi olamıyorum.
Normal aslında✅✨
Buzdan soğuk oluyorum ablam biraz gülümse der bana 😂🤣
😂😂
Kapıyı çalmadan eve giren, evde misafir gibi değil de evin kendi sahibi gibi konuşup odadan odaya akın eden kişiye mi güleyim be 😂
Haklısın o da densizlik
Valla ben saklayamam direk gösteririm 😂
Soğuktum eskiye nazaran samimi göründüğümü düşünüyorum
Zamanla değisebiliyor hayata en çokta olumlu açından bakmaya başlayınca💚✅💐
Sanırım çok hızlı samimi olurum sebebi bende kalsın :)
Peki😌
evet :)
Bir anda asla samimi olmam soğuk be mesafeli olmak iyidir
👍🏻💯💚
Çok sıcakkanlıyım sonra biraz moralim bozulunca kendilerinden sanıyolar akksk
Hahaha😂
Ben çok samimiyim zamanla o samimiyet ya ileri gider ya da biter
Siyah beyaz gri yok mottosu💯👏🏻
Ben kendimi söylemeyeyim
@r_engarenkyollar bahsetsin
@besiktas_jk gerçekten çok samimi ve kafa dengi anlayışllı , seviyeli birisisin seninle o uyumu yakalamak birlikte her konuda konuşup gülebilmek beni çok mutlu ediyor sınırını seviyesini koruyan birisin oyuzden seni çok seviyorum ve iyi ki yollarımız kesişmiş bu konuda herzaman kendimi çok şanslı hissediyorum 😊 iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏🥰🙋
@r_engarenkyollar sanırım yorumlar karıştı abla 😂
@ertugrulkartal1903 tüh ya yanlış etiket yaptım 😂 bu sözlerim @ertugrulkartal1903 için geçerliydi kusura bakmayın hızlı yazınca etiket yanlış çıktı
@r_engarenkyollar neyse ben de teşekkür ederim sorun değil 🤣
@r_engarenkyollar çok güldüm 🤣
@r_engarenkyollar güzel yorumun için teşekkür ederim sultanım 🥰
@ertugrulkartal1903 ve @r_engarenkyollar umarım siz ve siz gibi dostlukları olanların daim kalır birbirine iyi gelmesi☀️✨💐
@Besiktas_JK canım benim ya gerçekten çok özür dilerim kusura bakma hızlı yazıyordum birden yanlış etikete basmış bulundum 🙏😊 🙋 anlayışın için teşekkür ederim 🙏
@biscolatagirl teşekkürler 🌹
@biscolatagirl canım benim 🥰 çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙋🥰🙏
@r_engarenkyollar sorun değil sitenin rengarenk samimi ablası
@ertugrulkartal1903 gülme bee 😂 insanlık hali olabiliyor böyle şeyler 😂 @ertugrulkartal1903 rica ederim gülüm ne demek asıl ben teşekkür ederim her şey için 🙏🥰🙋
@r_engarenkyollar olur balımsu olur.
@ertugrulkartal1903. 🥰🙏😊🙋
Ahahah😂😂 @ertugrulkartal1903 @r_engarenkyollar @besiktas_jk aranızdaki diyaloglar çok komik olmuş olur öyle talihsizlikler ya olsun sorun yok ben anlamıştım kimi etiketlemek istediğinizi😂☀️💐. Rica ederim @ertugrulkartal1903 ve @r_engarenkyollar⭐⭐
Kendimi Küçük Emrah gibi hissediyorum şu anda, beni yerden yere vurup durmayın 🤣
@Besiktas_JK ben imtihandan geçiyorum 🤣 cenneti kazanmak kolay değil 😂
https://youtu.be/-iVNJr_5AOQ?feature=shared
@r_engarenkyollar Allah razı olsun Ablam işin şakası teşekkür ederim 😌
@Besiktas_JK biliyorum canım sıkıntı değil rica ederim asıl ben teşekkür ederim anlayışın için 🙏😊🙋🤗🥰
@Besiktas_JK ahhaah yorumda en çok etiketlenen olarak güne ilk sıranı yazdırmış olabilirsin😂😂😂
@r_engarenkyollar rica ederim ablacığım @biscolatagirl sanırım öyle ama ben daha fazla rahatsızlık vermek istemem, sonuçta görüş sahibine ait ayıp olur
@Besiktas_JK Tabi tabi zaten☺️
@biscolatagirl @besiktas_jk' ın talih kuşu kondu kafasına 😂😂 etiketlerin atanan ismi olucak artık 🤣
@r_engarenkyollar Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır 🤣
@r_engarenkyollar ahhaha💐😂😂
Karşımdaki insanın tavrına göre değişir Ama genelde samimi olmayı seçiyorum.
✨✅
Kasıntı biriyim maalesef. Özgüvensizim çünkü ondan. Tipimi beğenmiyorum düzgün bir kariyerim yok.
Herkes tanımaya değmez zaten boşver💐
Karşımdaki insanın enerjisiyle alakalı bir durum ama çok sıcak kanlı olamıyorum..
Evet enerji kesinlikle✍🏻👏🏻
Normal davranirim.. ne soguk ne samimi. Yapabilecegim'in en iyisi onu dinlemek olur. Ve efendiligimi bozmam'da. Zaman gectikce samimi olurum..
Soğuk ve mesafeliyim
İlk tanışma tabi aslında normal insanlar ayhh ne soğuk gibi tepkiler versede😂💐
Benimle tanışmadan önce herkes dışardan çok soğuk olduğumu söyler ama konuştukça samimi olduğumu söylerler
Ama kişisine görede soğukluğumu devam ettiririm
Olması gereken☺️✅🍀
Çok sıcak ve samimi biriyim.
Nickinede geçmiş😂🌹
Rica ederim☺️⭐
kişiye göre değişen bir durum bu
Evet👍🏻
Güler yüzlüyümdür ama hemen samimiyet kurmam..
✅💚☀️
Sıcak olana sıcak soğuk olana direkt red..
Nabza göre şerbet✅
Ben öyle hemen samimi olmuyorum
Normal tabi yeni tanıma😌
Olabilir
Derin dondurucu benden sıcak😂
Espri anlayışın var dediğin soğuklukta değilsin bence duvarların vardır😂😂💐
Aynen öyle, ilk tsnıştığım insanla fazla samimi olmak bana samimiyetsizlik geliyor, tanıdıkça samimiyet oluşur bu yüzden soğuk diyolar benim gibilere 🥺
Doğru diyorsun☺️
Tanışmadan soğuk biri gibi ama tanışınca çok samimi 😁
💐💐
Soğuk biriyim takı alışana kadar
Bence sen soğuk değil de sessiz ve iç dünyası derinsin kapılari herkese açık olmuyor bu sebeple☺️
Öylede diyebiliriz cunku bu durumu benim eski patronumun eşi diyordu bana sen çok sessiz sin taki bize alışana kadar
Başta soğuk seversem samimi olurum
Çok doğal herkes samimi olmaya değmiyor✅💯💚
Kesinlikle.
Genelde samimi ve sıcakkanlıyıö
💐💐
Başta ölçülüyüm zamanla artar samimiyetin.
💚✅🍀
Soğuk sınır koyarım
İlk tanışmalar için normal tabi😌🙃
İlk de nasılsa o öyle gider
Soğuk biriyim hemen kaynaşamam zaman alır.
Çok normal yeni tanışma ne de olsa☺️💐
Tanımadıklarıma soğuk olurum genelde😀
🌺😂😂
😌🤭💕
soğuk biriyim
☺️☺️🍀
Ne soğuk ne samimi
💐💐✅
Samimiyimdir
💐💚
Samimiyim son derece
💐💐