Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Artık bir çok şeye hevesim kalmadı maalesef.. ama yine de son enerjime kadar deniyorum şansımı. bu kadar geldiysem bir az daha gidebilirim diyorum. zaten insan tam vaz geçecekken bunu hatırlatmalı kendine
Kadınlardan aşk veya ilgi beklemiyorum artık. Mesela bir kızla konuşurken "acaba bu kızın terketmesi nasıl olacak?" diye bakarım. Genelde de ilgi göstermediğini söylerler, aslında sen iyi bir adamsın ama paran yok demektir bu.
Bir de her kadın ilişkide mutlaka sevilmemek istiyor bir yerde. Kadının gözünün içine bakarsan ve onun ayaklarını yerden kesmek istersen o kadın sen hiç yokmussun gibi gidecektir.
O yüzden hiçbir kadından hiçbir şey beklenmez. "Ben öyle değilim" diyen kadından özellikle hiçbir beklentin olmamalı
Böyle görselleri genelde ben koyarım haha. Benim insanlara karşı hevesim yok. Bir kişiye vardı içimde kalan, artık ona da yok. Varım, yoğum kedilerdir benim.
Aşka sanırım ❤️ çünkü gönlüm okadar yoruldu ki yeni bir insan tanımaya , uğraşmaya etmeye, ne cesaretim var nede gücüm oyuzden yalnızlığı tercih ediyorum
Nedense hevesim kalmadı dediğim hiçbir şey yok. Bazen karamsar bir ruh haline kapılıp amaan heves mi bıraktınız insanda diye çıkışsam da sonradan düşünüp diyorum ki; amaaan bi daha mı geleceğim dünyaya… Her şeye hevesim var. 🤣
Eğlenmek için bir şeyler yapmaya hevesim kalmadı. Sadece derslerle uğraşıp duruyorum. Yeni insanlar tanıyasım da yok. Hatta hayatımda olanları da elemeye başlamayı düşünüyorum.