Şu imtihan dünyasında aşka hevesim yok artık o kadar baglandım o kadar sevdim ki kalbim acıyo resmen bırakamıyorum da sevmeyi halbu ki dünya aldatıcıdır ne olursa olsun insan kapılır herşeye ve sonunda kapıldığı şeyin aslında gececi olduğunu sonradan anlar ama bunu kendine yediremez neyi çok istersek o bizim imtihanimiz olur paramparça oluruz dünya işiyse kesinlikle dünya aldatır aldanmamak lazım diyorum ama oluyor işte eski günleri özlüyorum aşık olmadigim zamanı çocukluğumu sadece aklımda hiç kimse yok ve hayatın tadına bakmayı özledim eskisi gibi olmak imkansız gibi çünkü insan büyüdükçe daha bulaşıyor günaha imtihana meyilliyiz.. Şu koskoca dünya da kendimize huzur vereceğimiz huzur bulacağımız halde daha güzel yaşamak yerde hep kendimize eziyet etmişiz sadece kendimize eziyet ve kendimi kurtaramıyorum o bataklıktan o kadar zor ki anlatamam...
Etrafjmda sadece sosyal medyada vıcık vıcık görünen ama gerçekte bir birinin basının etini yiyen çiftler görüyorum. Ben evliliği geçtim artık sevgiliye bile hevesim kalmadı
benim de pek evlenesim yok artık galiba bir seyleri oldurabileceğime dair inancım kayboldu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
hiç bi zaman evlenme hevesim olmadı. bütün arkadaşlarım evlendi gitti. nerdeyse bi tek ben bekar kaldım. ama bu yaştan sonra ne düzenimi bozacam ki? bekarlığa devam 👍 🙂