Fotoğrafı olanlara özel yüz okuması yapıyorum sadece gerçek fotosu olanlar yazsın lütfen
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Tabiki yolla gelsin güzellik 🌺
Senin kararsızlık yaşadığın ve çok düşündüğün bir şey hissettim. Göz göre göre hiçbir şeye katlanmak zorunda değilsin ve bulunduğun yerden uzaklaşmak sana iyi gelebilir. Bir dayanak görüyorum seni neşelendirecek eğlendirecek bir arkadaş gelebilir. Biraz melankolik bir durumdan pozitifi bir duruma geçiş var 💖
Teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
Rica ederim 💖
Olur hissettiklerini söyle gelsin
@Hayatİstanbul77 gözlerine mi söylesin 😉
@onnuurrs söyleyebilir sakıncası yok ve hozler her şeyi anlatır 😏
Gözler**
Evet gözler kalbin aynasıymış 🙂
Şimdi dikkat ettim de ikimizin profil fotoğrafı bir yüz ediyor 😆
Söyleyebilirsin olur.
Beklediğin ve hayal ettiğin her şey gerçekleşecek, kalabalık mutlu bir aile hayatı görüyorum. Zenginlik refah seninle bol şans
Teşekkür ederim olur belki de bir gün
Rica ederim inşallah
Fotoğrafta yüzüm yok sjsjs yinede bir şeyler söylemek istersen buyur.
Naber vişne
Sana uzun bir yol gördüm bacım
Profil ve kapak fotoğrafımda da yüzüm net bir şekilde belli oluyor, seni dinliyorum...
Senin büyük heyecanla ve iyimserlikle girdiğin bir yol var ama her an orada tepetaklak olabilirsin. Bu sadece bir uyarı, ama maddi anlamda kendini güvenceye almanı tavsiye ederim. Borsa veya birine güvenip iş yapmak şu an senlik değil
Maddi anlamda güvence mi? Elektrik elektronik mühendisiyim kendime ait güvenlik ekipmanları firmam var ve viyana'da yaşıyorum. Şirketimde 22 personel çalışıyor bunlardan 10'u mühendis ve diğerleri işçi sınıfında. Maddi anlamda en ufak bir sıkıntım ve güvence altına almamı gerektirecek bir durum yok. Söylediklerin bana tamamen uzak diyebilirim ama kırılma.
Kendini övmeye mi geldin yoksa benim söyleyeceklerimi duymaya mı? Sana berbat durumdasın dememişim, gelecekte bir anlık hata seni tepetaklak yapabilir kendini garantiye al demişim. İnsan gibi uyarımı yapmışım, sağol de geç. Allah daha çok versin.
Sağol dersem söylediklerini kabul etmiş olurdum, gerçekten saçma sapan hiç beklemediğim şeyler yazmışsın. Neresinden baksam iyimser bir yanı yok. İyi geceler...
Sağol diyerek sadece emeğime teşekkür etmiş olurdun. Ayrıca bunlar enerji meselesi, kimsenin sana garezi yok. Moral bozmak istemem o yüzden uyarı olarak yazdım. Sana da iyi geceler bir daha yorum yapmayacağım zengin adam
Engizisyon henüz yakalamadıysa seni bana da bakasana
ben tahmin edebilyorum
Kendini kapatmışsın. Bir an önce rahatla gevşe bu kadar stres yapma
tahmin ettiğimden farklı fakat doğru dediğin gibi birisiyim
Bu sana zarar veriyor bir an önce hayattan keyif almaya bak davetleri kabul et insanlarla ilişki kur sosyalleş
demesi kolay spor yap sağlıklı beslen falan mutlu ol
davet gelmiyor sosyalleşeceğim bir ortam yok ve nefret ediyorum hayatımdan
Evet demesi kolay ama sen en içeriden kapılarını kapatmışsın bu yüzden davet eden olmuyordur. Kendine telkin ver ben mutluluğa açığım sosyalim insanları seviyorum diye inanarak söyle. Kendi kalbini ısıt. Bak sonra dış dünyanda değişecek güzelleşecek. Önce kendini sev seni seven insanlarla zaman geçir moralin çabucak yükselir
hiç sanmıyorum dediklerin çok boş geliyor
Evet banada çok boş geldi farkındayım ama sen daha boş bir vaziyettesin ben seni bir gıdım daha iyi bir noktaya taşımak istedim iyi niyetle onları yazdım. Bir yerden başla gerisi gelir
anladım teşekkür ederim
Rica ederim
iyi geceler saol çaban içibn
Rica ederim sen bir adım atmak iste ben yanındayım burada birçok insan sana manevi destek vermeye açık
hiç sanmıyorum troll insanlarla dolu şu an
Evet troller var ama gerçekten seni bir abla bir abi gibi dinleyecek ve elinden tutacak insanlarda var. Şu an gecenin köründe çok melek kalmamıştır ama emin ol herkes boş insan değil.
bence dolu insan yok burada herkes abazan veya ego avcısı
Haklısın. Ama iyi insanlarda var. Güzel bir dille derdini anlat, gerisi nasip kısmet.
denerim
Yap bakalım nasıl bir şey bu.
Çok sıkıntılı bir durumda olduğunu hissettim çok özlediğin biri mi var çaresiz kalmışsın ama dayan yakında derdin bitecek
Dertsiz insan var mı? :) ama çok olarak değil hepsinden az ki özlediğim de yok şu an tek takılıyorum
Dertsiz insan olmaz tabiki ama sende ekstra kapana kısılmış gibi bir enerji var belki bunun farkında değilsin herkes böyledir diyorsun ama bu dönemden kurtulmana az kalmış o zaman anlarsın aradaki farkı
Doğrudur kapana kısılma değil de bir tek yaşantı var olumsuz yönlü olarak onu diyebilirim. Diğer taraftan böyle şeyler için action hayatım yok o yüzden bilemeyeceğim.
Kendini yargılıyor olabilirsin bildiğin sırlar haksızlıklar olabilir kısaca senin yüreğine dert olan seni sıkıştıran durumlarda olduğunu hissettim. İnşallah iyisindir dahada iyi ol bol şans
Kötü hissettim be. Karamsar yaptın şimdi beni.
Kötü bişey söylemedimki yaşadığın sıkıntıların geçeceğini söyledim sevinmelisin. Demekki sen hafif atlatıyorsun o sıkıntıları buna sevin ve lütfen beni töhmet altında bırakma hakkını helal et kimseyi sıkmak karamsarlığa itmek gibi bir düşüncem yok yardım etmeye çalışıyorum sadece
Takılıyorum ya anlık bir duygu değişimi sadece. İyiyim illa ki sıkıntılarım var ama atlatılır canımmm 😊
Süpersin neşeni hep koru canım kardeşim 💖
Hep birlikte. Teşekkürler
Hahah benim yılışıklığım senin seviyen 👏👍
Estağfirullah be ne yılışıklığı aksine zevk benim için yorumlarını okumak. 😊
Çok sağol :)
Doğrular ben teşekkür ederim:)
Olabilir, söylersen sevinirim
Bazı zorluklar yaşasan da atlatmışsın artık güzel günler yaşamak istiyorsun ama sabırlı ol beklediğin destek sana gelecek küslükler varsa bitecek
Evet, doğru. Teşekkürler
Rica ederim
Hmm gonder gelsin gizemli
Yüz görmem lazım popiş değil 🥹
🤣🤣pardon
Olur özelden olur mu?
maalesef
Söyle bakalımmm :)
Söyle bakalım.
Nefret duyulur bana
Hadi oku beni 🥰
Olurrr
Arkan sağlam merak etme muradın eline verilecek bol para geliyor
Amnnn ya para gelse ne bis hayat yaşadıktan sonra
Tühh
maalesef yüz görmeliyim
Evett
Sen mutluluk yolunda bir adım atmışsın veya atacaksın ama korkuların fazla. Cesaretini koru ve korkunun üzerine git çok büyük kazanımların olacak maşallah diyelim
Ay çok teşekkürler💗
Rica ederim
Yapıştır gelsin
Bir kadının etkisini hissettim onun gösterdiği yoldan ilerle, mutlu olacaksın
Henüz bir kadın yok ama aklımda bulunsun
Tanıdığın veya sana rehberlik yapan bir kadın varsa mutlaka onu dinle
Kedi var olur mu
Maalesef canım
Üzdün 😱 neyse bakalım.
Dur dur üzülme deneyelim
Senin çok akıllı zeki bir havan var ve bu aralar büyük başarılar elde ediyorsun. En az senin kadar akıllı ve bilgi birikimi olan bir kadın görüyorum. Bu kadınla mutlu Mesut olacaksın
Çok güzel çok beğendim. Gece gece çok iyi geldi. Sana da bol şanslar dilerim.
Rica ederim inşallah daha güzellerini yaşa hepimize bol şans
Hadi bakalım başla
Başlayamadım detayı oku
Koyduydum kaldırdım yaz özelden atayım sonra engellersin
Sana bir kıyak yaptım hadi yine iyisin. Çok başarılı kazançlı bir enerjidesin bu aralar önemli kapılar açılıyor sana. Okul iş her neyle uğraşıyorsan en verimli dönemindesin maşallah diyelim de nazar değmesin
Çok teşekkür edeyirum güzel dileklerin yorumun güzel kalbin için başarılı bunları bende hep görüyorum ama bir sonuca ulaşamıyorum😂
Herkesin doğuştan belli bir nasibi olur kardeşim kimisi en fazla muhtar olabilir kimisi dünyayı yönetecek güce sahip olur. Sen potansiyelinin zirvesindesin gibi hissettim, ama potansiyelin ne kadardır orasını bilmem. Bu zamanları en iyi şekilde kullanmak senin elinde
Muhtarda olmak istemem çok paramın olmasını da istemem hayata yaşayabileceğim herşeyi görüp geçirdim bir beklenti bir yaşama sevinci heves hiç bir şey yok onun için böyle devam ama allah herkesin gönlüne göre versin potansiyelleri hep enyi şekilde değerlendirdik ya
Ne mutlu sana. Ama böyle için geçmiş gibi konuşman hoş değil şükret en iyisi
Alllahıma binlerce şükür olsun içim geçmedi enerjiii yerinde ama durgunluklarda oluyor arada sırada
Allah daha çok versin. Durmak yok yola devam xd
Teşekkürler hepimize bana birse insanlara iki versin herkese versin 🤗🤗
Aminn
Söyle.
Söyleyemedim
O da olur
Söyle
Kasvetli ağır korku dolu günler yaşamışsın ama artık düzlüğe çıkıyorsun kalbinin ekmeğini yiyeceksin az kaldı
Umarım dediğin gibi olur. Teşekkür ederim
Amin inşallah
Olar
Yüz belli olmalı
Yarım yap sen de
Deneyeyim. Senin hayatın bu ara bol inişli çıkışlı hareketli sanırım. Karman çorman bir enerji akıyor. Biraz kuruntulu vehimli huzursuz gibisin çatacak yer arıyorsun. Evet güzel şeylerde olucak sen bunun heyecanını duyuyorsun ama gerginliğini etrafına saçma insanları kırma
🤔 sağol ama yanından bile geçmedi
Hadi bakalım
Kendine güven endişelerin yersiz seni çok aydınlık günler bekliyor zirvedesin
Şakamısın sen 🤣 5 yıl önceki fotoğrafından bu günü nasıl bildin onu anlamadım
Olacağı varsa oluyor fotoğraf bahane
Sallayarak bilmedin ama bakarak bildin sonucta
Zaman bir ilüzyon sadece ve Allah isterse istediği kullarına gaybı bildirir sadece buna inanıyorum çok sorgulama eğer doğru bilgiyse şükret hürmet et bende şükürdeyim
🙏🙏🙏
Söyle
Sen bir erkekle iletişime geçeceksin buzlarınız eriyecek ve önemli bilgilere erişeceksin avukat hakim gibi kişilerle bağlantın olabilir yakında
Oha çarşamba günü hakimle görüşmemiz var
Hadi bol şans
Kahin abla başka bi şey yok mu
Hissetmedim
Eveeeeet 🤤
O zaman foto koy 😂
Özelden atarım 🙄
Olur
Söyle
Söyle bakalim?
Olur
Söyleye bilirsin
Olur
İş ve kariyerinle ilgili büyük bir olay yaklaşıyor ertelediğin şeylere bir an önce başlamalısın.
Söyle
Senin üstünde emeği olan bir kadın var onun duaları seni koruyor ve yolunu aydınlatıyor. Yükeliş yaşayabilirsin enerjin güzel
Her ne kadar tam tersini yaşıyor olsamda sağol yinede
Allah Allah tam tersi ne? Önün açık sende bir problem hissetmedim. Belki bir hayır duası almak işini çözer
Sen etsene belki kabul olur
Hakkında hayırlısı olsun nasiplerin Gani Gani yağsın inşallah
Teşekkür ederim 😊
Hadi bakalım
Senden yoğun olarak bir ihanet aldatılma kazıklanma durumu hissettim. Barışmaya çalışacak seni üzenler
Uzak bir ihtimal gibi
Uzak yakın boş ver sadece eden ettiğini bulur sen allaha havale et
Tamam 😀
Olur
Detayı okumamışsınız
Evet okumadım
Bravo
Sağ ol
Merak ettim
Olabilir