Peki ya siz, Hislerinizi söyler misiniz?

Hisleri içinde tutan, tevafuklarla tebessüm eden iklimlerden geliyor ben.
Pek bilmem öyle alelade dillendirmeyi içimdekileri.
Pek bilmem ben sesi yüksek gülüşleri.
Ama şu da vardır ki, insanları tanıdıkça herkes tek tek tecrübe ederler, hislerimizi açtığımıza '' insanların geneli '' itinayla pişman ederler bizi.
Yine de, yanımızda olup da biz konuşmadan hislerimizi anlayanlardan Allah razı olsun, biz buna gönül gözü deriz, herkes vakıf olamaz, idrak da edemez.
Estağfurullah :)))
Söylerim elbet. Çünkü insan içinde tuttuklarıyla gömülüp gidiyor. Geri dönüşü de olmuyor. Mezara çiçek bırakmanın bir anlamı kalmıyor yani.
Hissettiririm de. Herkesin sevgi dili farklı. Ama ortak noktada buluşulmayınca çatışmalar çıkıyor. İnsanların sevgi diline göre de muamele edilmeli. Ederim de çok şükür.
Her şeyi içimde yaşayan birisiyim. Ne hislerimi söyler ne de çok fazla hissettiririm. Sevdiğim birisiyse değer veririm, onu yüceltirim ama ne hissediyorsun denildiğinde hislerimi ifade edemem.
Gizliden yaşarım her şeyi, yoğun yaşasam bile kimse bilmez benim neler yaşadığımı.
Hem söylerim hem hissettirin.
Garantici insanım ben kafamda soru işareti tereddüt kalsın istemem
Cevap
2Cevap
Hep söyledim. Fakat en ihtiyacım olan anlarda hep pişman oldum. Bu yüzden artık kimseye söylemem. Seversem içimden onun için dua ederim evladır.
Malum insanoğlu nankör ve acımasız
Söylemem...
İletişim kurma kısmı bende duygusal olarak eksik
Hayır
Afk şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?