Kişilik & Karakter Sizinle ilgili hislerimi duymak ister misiniz? (Ayu gibi değil insan gibi isteyin) ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İsteyenler yazsın, dalga geçecek olanlar zahmet etmesin. Güncellemeler+1 yıl Abicim saçma sapan konuşmayın da istiyorsanız istiyorum yazın birde izah mı edeyim hislerimi söylüyorum işte da Sizinle ilgili hislerimi duymak ister misiniz? (Ayu gibi değil insan gibi isteyin) ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin olur. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Geçmişin anılarından özgürleşmelisin. Özlediğin şeyler belki geri gelmeyecek ama hayatı kaçırıyorsun
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Olur isterim 😊 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen çok şanslı bir insansın hayat seni en güzel anne babayla kutsamış, onları dinlersen en iyi yerlere geleceksin Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yeni üye oldum beni tanımazsın çilek reçeli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç farketmez reçel severim. Sen çok çalışıp çabalamışsın ve emeğinin karşılığını alıyorsun. Karşına yeni fırsatlarda çıkacak ve beğenmemezlik yapma çok nasiplisin maşallah Yorumla Gök-mavi +1 yıl Teşekkür ederim ❤ Yorumla
Çılgın_boy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Olur sende istersen 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Gönlünü alman gereken bi hanım var onu bulmalısın. Zamanında kırıp döküp incitmişsin şimdi sende pişmansın ama o seni affeder helallik iste Yorumla Çılgın_boy_ +1 yıl Onu incitcek bişey yapmadım ama ondan hellalik almaya çalışacam arkamdan dalga geçer bence nasıl olcak Yorumla Soran +1 yıl Kimi incittiysen onu bul fark etmeden incittiysen sor anla eğer o kadın değilse özür dilemene gerek yok Yorumla Çılgın_boy_ +1 yıl Düşüncem teşekkürler umarım her şey düzelir Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla
İnceÇorapKokusu Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Nasıl yani? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Senin kimselere anlatamadığın bencilliklerin var en çok kendini yaralıyorsun kime sırt çevirdiysen barış af dile Yorumla
İzzmirlihh Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı. İstiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kısmetin uzaklarda ama gitmeye üşeniyorsun iyi kötü deme çok teferruatlı düşünme ve yerinden kalkıp hareket et Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Söyleyebilirsin olur.
Geçmişin anılarından özgürleşmelisin. Özlediğin şeyler belki geri gelmeyecek ama hayatı kaçırıyorsun
Olur isterim 😊
Sen çok şanslı bir insansın hayat seni en güzel anne babayla kutsamış, onları dinlersen en iyi yerlere geleceksin
Yeni üye oldum beni tanımazsın çilek reçeli
Hiç farketmez reçel severim. Sen çok çalışıp çabalamışsın ve emeğinin karşılığını alıyorsun. Karşına yeni fırsatlarda çıkacak ve beğenmemezlik yapma çok nasiplisin maşallah
Teşekkür ederim ❤
Olur sende istersen
Gönlünü alman gereken bi hanım var onu bulmalısın. Zamanında kırıp döküp incitmişsin şimdi sende pişmansın ama o seni affeder helallik iste
Onu incitcek bişey yapmadım ama ondan hellalik almaya çalışacam arkamdan dalga geçer bence nasıl olcak
Kimi incittiysen onu bul fark etmeden incittiysen sor anla eğer o kadın değilse özür dilemene gerek yok
Düşüncem teşekkürler umarım her şey düzelir
İnşallah
Nasıl yani?
Senin kimselere anlatamadığın bencilliklerin var en çok kendini yaralıyorsun kime sırt çevirdiysen barış af dile
İstiyorum
Kısmetin uzaklarda ama gitmeye üşeniyorsun iyi kötü deme çok teferruatlı düşünme ve yerinden kalkıp hareket et