Kendime uygun ciddi bir ilişki yaşayabileceğim erkeği nasıl bulabilirim?

Merhaba, ben 26 yaşında bir yüksek lisans öğrencisiyim. Eğitimli ve bayağı muhafazakar bir ailede zayıf maddi imkanların olduğu bir ailede yetiştim. Mezun olur olmaz yüksek lisansa başladım fakat bu süreçte KPSS çalışmak gibi imkanım olmadı çünkü hayatıma ilk defa birini almıştım ve çok toksik bir ilişkiye döndü. Psikolojim bozuldu. Aynı zamanda bana verilen tez konusu çok ağırdı bunun sorumluluğu da bende stres oluşturdu hatta bırakmayı bile düşündüm ama yakında teslim edeceğim bırakmadım. Velhasıl yüksek lisansa başlarken bir dönem parlar gibi oldum fakat sonra hiçbir şey istediğim gibi olmadı. Stresle başa çıkma becerimin oldukça düşük olduğunu fark ettim. Doktora başvurusu için de hazırlık yapamadım. Sözleşmeli işlere başvuru yaptığımda ise torpil faktörü ile karşılaştım, siyasi parti üyesi değilim ve kadrolu değil sözleşmeli iş bulmakta dahi zorlanıyorum. Velhasıl son üç yılımdan hiç memnun değilim, akademisyen olmak istiyordum olamadım. Sevdiğim ve sevildiğim bir ilişkim olsun istedim o da olmadı. Bu psikoloji ile dışarı dahi çıkmak istemiyorum ki yeni insanlarla tanışayım.. E yaş da oldu 26. 3 yıl önce gözleri parlayan enerjik başarılı bir kızdım ama şu an etrafa çok boş bakıyorum. Farklı biri oldum kendimi tanıyamıyorum. Bu yaştan sonra hem bekar hem işsiz hem de doktora hazırlığı yapmamış yaşlı biri olarak bomboş kalacağım gibi gözüküyor. Bana ne tavsiye edersiniz? Bu kadar stres faktörü varken kendi geleceğimi nasıl çizebilirim? Benim yaşımda benimle benzer durumu yaşayanlar kimler?
Kendime uygun ciddi bir ilişki yaşayabileceğim erkeği nasıl bulabilirim?