Surekli sorunlu tipler buluyor beni oyuzden sıkıldım düzgün birini istiyorum. Şimdi soracaksınız sen duzgunmusun diye evet duzgunum:)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDüzgün ne? Seni sevecek her dediğini yapıcak, ilgilenecek, gezdirecek, eğlendiricek, arkadaşlarına hava atacağın kadar yakışıklı olacak ve (bazı şeyleride istemicek) bumu senin için düzgün,😂 yoksa düzgünden kastın, madde bağlımlısı olmasın, değer versin, ama bir duruşu olsun, kadın kölesi olmasın, beni yönetebilsin ve herşeyi onunla yaşıyım bende onu mutlu ederimmi önce bu konuyu aç biraz, düzgün ne😂
013 Yorumla- +1 yıl
İlk kurduğun cümle
- +1 yıl
Aslında 2. kurdugunda iyiymiş shdhjdjs
- +1 yıl
İlk kurduğum düzgünlükten çok kölelik bunun karşılığında sen ne vereceksin koca bir hiç,😂
Çık bu ergen düşüncelerdrn dicem ama bu yaşta normal - +1 yıl
Birinin seni sevmesini istemenin neresi ergenlik
- +1 yıl
Sevginin saflığına inanmak ergenlik, kadın erkek ilişkisi sevgi aşk diye düşündüğün şeyler bu yaşlarda hissettiğinden çok başka iki kişi arasındaki sevgi temelde çok başka şeylere dayanıyo bunu anlamanı beklemiyorum bazı şeyler yaşanılarak öğrenilir, birgün sende öğreneceksin
- +1 yıl
Örnek verebilirmisin
- +1 yıl
Veremem ceza yerim😃 kulvar farklı
- +1 yıl
Aa üstü kapalı ama
- +1 yıl
Sana şöyle diyim ozman bir evi dışardan beğeniyosan asında amaç içinde yaşama isteğidir, yoksa hadi ya ben beğendim bu evi ama okadar başka bir beklentim yok diyen yalan söyler aşk sevgi ilşki bana göre arzulara toplum tarafından verilmiş şirin isimler sadece😉
- +1 yıl
Ee yani ne var bunda herkes boşunamı evleniyor
- +1 yıl
Bende evliyim insanların neden evlendiğini biliyorum ama bunu anladığında evlenmiş oluyosun işte🤣
- +1 yıl
Neyse ben öyle üstü kapalı konuşmayı beceremem başkasına sor🤣
- +1 yıl
Konunun dışına çıktın be dayı 😂 ben ne sordum sen ne cevapladın
En İyi Cevaplar
+1 yılşu ana kadar hep sorunlu tipler seni bulduysa onlar seni değil sen onları bulmuşsundur psikolojiye göre. geçmişte yaşadığın tanıdık hislerini içeren insanlara otomatik olarak yöneliyor insan çünkü bildiğin yol sonuçta. bu arada erkeklerin çoğu kötü düzgün olanlar öteki tarafa gidiyor erkekleri engelleyin
06 Yorumla- +1 yıl
Olabilir de hicmi düzgün insan cikmaz
- +1 yıl
eğer böyle geldiyse böyle gider ama isterseniz bu konu hakkında bir psikologdan falan da yardım alabilirsiniz, sizin zihninizi o bilmediğiniz duyguları yaşatan erkeklerin de yoluna yöneltebilir. ben şahsen erkeğim ve erkeklerin kızlar hakkında konuştupu şeyleri dinledikçe midem bulanıyor. bence erkeklerden uzak durmaya çalışın olabildiğince
- +1 yıl
Aa neden ki ne konuşuyorlar
- +1 yıl
sırf cinsellik, ama iğrençleştirebildikleri kadar iğrençleştiriyorlar. onları seven kızların duygularıyla oynamaktan nasıl zevk aldıklarını marifetmişçesine anlatıyorlar. tabii hepsi değil dediğim gibi. şu anda bulunduğum yerde böyle olan insan sayısı çok az ama belki de daha o yüzlerini görmedim çünkü şimdi bulunduğum ortamda çok fazla kız var, fazla açık konuşmuyor olabilirler. ama kendim bazı erkekler tanıyorum ki çok iyi insanlar. ama dediğim gibi azların sayısı çok az çünkü onlar hayatın öteki yüzünü görmüş olanlar. ay paragraf yazdım sinir kusarken OJARFHIRHARIOHRIAHVVUJSSTUVEP8HNB7H
- +1 yıl
Abshdj tahmin edebiliyorum eski sevgilim de kesin benimle dalga geçmiştir sevgimle felan
- +1 yıl
ay erkekleri boş ver paraya odaklan insanlar bir şey kazandırmaz. zaman kaybetme ve harekete geç. sevgilinle bir imge, kendin ile ikon olursun.
+1 yılBelki de o düzgün erkek de seni arıyodur bilemezsin ki
036 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ya nasip nasibim artık. nasil dua ettiyse shjdjdjd
- +1 yıl
Ben de mesela düzgün bi kız için dua ediyorum ben de düzgünüm öyle serseri olup herşeyi yaşayıp düzgün aile kızı arayan bi tip değilim bu işler nasip kısmet
- +1 yıl
Orası öyle de çok görücü çıktı ya serseri tipli ya da benim hoşuma gitmedi hiç hoslanamiyorum kimseden ya
- +1 yıl
Ben de kendim dışardan öyle temiz birisini bulacağıma olan inancımı kaybettim iş ortamım hep erkek e kafeye falan gittiğimde mesela görüp beğendi beni diyelim ben de onu beğendim ama ben gidip öyle konuşan biri değilim o gelip konuşsa gözümde basit biri gibi olur e ben gitsem yine benle samimi konuşsa yine basit gibi olur yani öyle dmeiyorum öyle tanışan çok vardır yanlış anlamasın bu yüzden anneme söyledim kız bak bana güzel alımlı olsun iyi aile kızı olsun falan diye 😅
- +1 yıl
Hahaha ama sen abrtmissin benim. kafadansin ama. abartmissin ben de mesela biri bana yazsa düşünürüm bana yazıyorsa başkasına da yazar diye mesela beni birine ayarlamak isteyen etrafimda çok i san var hoslanan seven var ama benim istediğim gibi değil ya
- +1 yıl
Sen nasıl kişilerden hoşlanıyosun ki
- +1 yıl
Ağır istiyorum sahiplenici koruyucu erkek olsun öyle aptalaptal kız gibi trip atmasın çalışsın tembel olmasın ilgili olsun falan filan
- +1 yıl
Peki mesela diyosun ki ciddi olsun e sen şuanda mesela ciddi ilişki için hazır mısın
- +1 yıl
Okul biterse evet shshjss
- +1 yıl
Ne okuyodun
- +1 yıl
Sağlık
- +1 yıl
Ben de sağlık bitirdim çok sağlık var hangi bölüm 😅
- +1 yıl
Anestezi
- +1 yıl
Hmm 2. Sınıf mısın
- +1 yıl
1 gec başladım ama 2 sene
- +1 yıl
Anladım e bitti sayılır ne kalmış ki 😅
- +1 yıl
Bismillah daha shdhhdjjd
- +1 yıl
Bu arada ben de 1 yıl geç başladım aahaha
- +1 yıl
Ha pardon yanlış anladım 1 yıl geç başladım 2 . Sınıfım dedin sandım
- +1 yıl
Meğerse 1. Yılım 2 yıllık demişsin ben biliyodum zaten 2 yıllık olduğunu 😅😅
- +1 yıl
Gene anlamadın 2 sene gitmedim okula şu an 1. sinifim
- +1 yıl
Anladım kızçe 1. Sınıfsın bölüm 2 yıllık işte 😅😅
- +1 yıl
Ben de tıbbi görüntüleme bitirdim mesela 2 yıllık benimki de ama bizim meslekte çalışmıyorum özeldeydim kendimiz bi yer açtık orayı işletiyoruz şimdi
- +1 yıl
Özeldeydim istiafa ettim 😅
- +1 yıl
Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏 iyi geceler güzel sohbetti 😅
- +1 yıl
Konuşabilseydik iyi olurdu aslında tanışsaydık falan 😊
- +1 yıl
Sebep
- +1 yıl
Yani sohbetin hoşuma gitti sadece yani belki tanışırdık iyi bi ikili olurduk diye dedim kötü bi amacım yoktu
- +1 yıl
Rahatsız mı ettim farkında olmadan?
- +1 yıl
Kötü bişey mi söyledim yanıt vermiyosun?
- +1 yıl
Abicim ne diyorsun?
- +1 yıl
Bişey demiyorum boşversene seninle normalce konuşmaya çalışıyodum sadece konuşmak istemiyorum iyi geceler de diyebilirsin kibarca ama gidip serserilere konuşuyosun bana konuşmuyosun kızlar hep kalbimi kırıyosunuz 🥺
- +1 yıl
Burada soru sordum herkese açık herkes fikir veriyor istediğime cevap veririm zaten seninkilere de yanıt verdim daha ne istiyorsun yeter bu kkadar
- +1 yıl
30 yazışma falan oldu iyi geceler yazdım yani bi iyi geceler yazabilirdin sadece adam gibi konuşmak istedim küfür etmişim gibi davranmana gerek yoktu hayır düzgün insanları çekmek diyip de karaktersiz serserilere cevap verip bana vermemen garibime gitti sadece
- +1 yıl
Ne alaka ya iyi geceler
- +1 yıl
Kötü bişey demek istememiştim özür dilerim yani
+1 yılBilmiyorum yaa bazı şeyler biz ne kadar istesek de olmuyo ama hiç beklemediğimiz anda da gerçekleşiveriyor o yüzden kadere inanıyorum senin de bakarsın olur
01 Yorumla- +1 yıl
şu an gerçekten düzgün birini çok. istiyorum ya arkadaş ortamında çevremde herkesin var
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
25Cevap
+1 yılDüzgün bir erkek çekmeye çalıştıkça sıkıntılılar gelir. Sadece karşındakini iyice tanımaya çalış.
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl mesela
- +1 yıl
Hemen arkadaş olma belli bir süre tanımak için zaman ver kendine emin olduğunda arkadaş olup oradan da artık flört’e geçiş yaparsın.
Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. ev sahiplerinin yeni moda taktiklerini uygula, tc numarasini bul, bircu harci var mı evlimi😆gunumuzde erkeklerde mavra yalan coktur. cogu borc batagindadir, tapu banka kayitlarina bakmalisin, evi arabasi varsa, saglam bulursan evlen gitsun
01 Yorumla- +1 yıl
jsjsjdfkfj
- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılÇelik bir halat bulucaksın ilk önce o halatı böyle düğüm atar gibi yapıp boş bir daire biçimi vericeksin. Sonra sallayıp insanların arasına atacaksın. Her attığını çekip bakacaksın. Zaten gözünden anlarsın düzgün olup olmadığını.
00 Yorumla Düzgün yerlerde düzgün insanlarla takılmak gerekiyor bunun içinde öncelikle senin kendin düzgün birisi olman gerekiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Ortamını degistirdm
Ya düzgün olmasan da düzgün birini istersin kimsenini seni sorgulamaya hakkı yok.. bulursun öyle birinj merak etme popon kaldırma da
011 Yorumla- +1 yıl
Ama nasıl işte
- +1 yıl
Ben takilmalik değil evlenmelik istiyorum
- +1 yıl
20uu
- +1 yıl
Böyle serserilere cevap veriyosun konuştuğu lafa bak bana cevap vermiyosun düzgün konuşmaya çalıştım üstelik umarım bulamazsın düzgün birini
- +1 yıl
Seni niye kıskanayım ki ben sadece fikrimi beyan ettim
- +1 yıl
Tamam.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇekici çağıracaksın ya da çekme halatıyla adamı bağlayip kendine doğru çekeceksin 😂😂 bu işin başka çözümü yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Nerden bileceğim senin düzgün olduğunu:)
Kadınlar genelde düzgün olmayanları sever015 Yorumla- +1 yıl
Senin düzgünden kastın ne
- +1 yıl
Sigara var alkol yok evden okula okuldan eve 2 senedir kimseyle konuşmuyorum kimseye dil uzatmam herkesle muhatap olmam muhafazakar giyinirim herkes de bu tutumumdan dolayi beni beğenir ama gel görki istediğim gibi birisi çıkmıyor daha ne yapalım yani düzgün olmak icin
- +1 yıl
Saglik
- +1 yıl
Sabır sabır nereye kadar
- +1 yıl
20 y
- +1 yıl
Çevremdeki herkesin sevgilisi nişanlısı var geneli evlendi okul ortamında bile alay konusu yani seninde yokmu bilmem ne bir arkadaş dalga geçer olmuş ben açık halimle 5 tane ayarlardim bilmem ne sinirim bozuluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKriterlerin nedir diye sorsak Elon musk bile karsilayamaz
07 Yorumla- +1 yıl
Hahahhxhd aldatmayan sadık güvenilir sözünde duran cokmu yani
- +1 yıl
Yaz yaz zengin 2 villası olan porsche kullanan
- +1 yıl
Of boş yapmasanmi
- +1 yıl
Ne yalan mı mk
- +1 yıl
Hep karaktere odaklandım karaktersizler çıktı karşıma hiç maddiyat demedim bu zamana kadar
- +1 yıl
Tamam bende Kim Kardashian
- +1 yıl
Ananın @mi ozaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılal bendende o kadar ama bir yerde gördüm diyor siz kendinizi düzeltirseniz düzgün birileri gelir diye ne kadar doğru bilemem
02 Yorumla- +1 yıl
Surekli kendimi düzeltmeye çalışıyorum zaten de duzgunum ama çevremde ne kadar aptal canım kız varsa düzgün birileri var yanında yani ne yapicam artikcok yoruldum
Cevap sahibi+1 yılbende onları anlamıyorum o zaman bizde şans yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde yaşıyosun tanısabiliriz Hiç sevgilim olmadı bununla ilgili soru da sordum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzgün dediğin kriter ne adam düzgün evlimi bekar evlimi neyi olmalı nasıl olmalı
00 Yorumla
+1 yılDüzgün bir erkek çekmekten ziyade sen düzgünsen zaten düzgün biri olabileceğini düşündüğün birine adım at illa karşıdan bekleme
06 Yorumla- +1 yıl
Bu bir kızı basit göstermezmi değerini dusurmezmi
- +1 yıl
Ya bak arkadaşım bu söylediklerin tamamen toplumun saçmalıkları. Sen kendini biliyorsan ne olduğunu kim olduğunu gerisinin hiçbir önemi yok. Karşındaki insan senin kaliteni algılayamayıp "basit kız" gözüyle bakıyorsa sıkıntı ondadır, o insandan hayır gelmez zaten. Kadının adım atması ile kadının değeri düşmez öyle algı yaparlar sadece mesele sen buna inanacak mısın inanmayacak mısın?
- +1 yıl
Değişik be abi
- +1 yıl
Sen başkalarının düşüncelerine göre kendini şekillendiriyorsan o zaman diyecek bir şey yok.
- +1 yıl
Konuyu yanlış anladın sen adım atmak veya atmamak mesele değil düzgün insan karşıma çıkmıyor dedim
- +1 yıl
Yorumların akışına göre cevap yazdım yanlış anladığım bi şey yok. İlk yorumdan itibaren karşılıklı okursan görürsün diye düşünüyorum.
+1 yıldü<gün ortamlarda bulabilirsin ya da düzgün arkadaşlarla
00 Yorumla
+1 yılsornlu derken nasıl mesela açmalısın bunu
11 Yorumla- +1 yıl
Sıkıntılı tipler işte yalan dolan fırıldak dengesiz bir çok isteyip bir hiç istemiyormuş gibi davranan aldatan bana iftira atan flan filan
Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Düzgün kişi bulunmaz çünkü aşk yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün olman lazım seninde
00 Yorumla Yanlış kişiler yanlış ortam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılValla benim de öyle acaba çekiyor muyum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Erkek olanları tercih et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılZıt kutuplar birbirini çeker ona göre işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varım desem ne değişecek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seni tanımayı çok isterdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı. Tamam tamam inandık 👅👅👅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medyadan bulduklarınla buluşma
11 Yorumla- +1 yıl
Sosyal medyadan bulmuyorum zaten genellikle çevreden birileri vasıtasıyla
+1 yılDüzgünlüğü tanımlar misin?😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün bulmak zor
00 Yorumla Tanistikca çürükler gidecek sağlam olan kalacak
00 Yorumla
+1 yılHadi hayırlısı bakalım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılPeki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDua et.
02 Yorumla- +1 yıl
Ediyorum cok
Cevap sahibi+1 yılİnşallah bulursun aradığın insanı :)
+1 yılerkeksiz de yaşarsın
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten öyleyim ama artık ciddi ilişki istiyorum
+1 yılDuzgun ol
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!