+1 yılBu senin hayatın istediğin gibi yaşayabilirsin yargılayamam seni. Ama burda seni kullanmış olma ihtimali göz önünde bulundurman lazım. Benim hoşlandığım çocuğun eski sevgiliside benden güzelmiş gibi geliyo ama sonuçta onunla olan ilişkisi bitti. Bi an düşündüm de ne desem boş, aşk acısı çekiyosun işin gerçekten çok zor yapman gereken tek şey kendine itiraf etmek. O acayip çekim büyük ihtimal cinsel bi çekimdi ve bir araya gelmeye çalıştıkça o seni reddedicek ve yapışkan sülük biri olarak hatırlıycak. O yüzden canın ne kadar acırsa acısın bu kadar baskı yaptığın için özür dile ve pollyannacılık oynamaya bak çünkü canım bu ona ulaşma çabaların onu senden uzaklaştırır. Biraz zaman geçmesini bekle ve tekrar söylüyorum seni yargılamıyorum ve daha fazla üzülmeni istemem duygularına söz geçiremeyeceğini biliyorum ama hareketlerine geçirebilirisin..
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim...
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. senin gibi hemcinslerimiz oldukça kadınlar aldatılmaya mahkumdurlar ne yazık ki, sizin gibi hemcinslerim yüzünden bayanlardan nefrett eder oldumm..
o sevgilisi olan kadının yerine koysana bi kendini? sen onun yerinde olmaya çalışıyorsun hırsınla zaten ama o adam o kadını seviyor, sevmese senin yanında olurdu, değil mi, önce bi bunu idrak et. ve sen ne yaparsan yap o kadının yerini alamıcaksın, onları ayıramıcaksın..
ha oldu da (sanmıyorum ya) adam senin gibi ucuz birisi çıktı ve seninle oldu, bu sefer onun sevgilisine yaşattıklarını aynen sen yaşayacaksın..
güzelim demesini biliyorsun, azıcık zeki ol da aklını başını topla. o adam onu severken senin ona karşı hissettiklerin aşk değil sadece takıntı ve hırs, iyi ki o adamın sevgilisinin yerinde değilim yoksa seni gerçektenn öldürebilirdim..34 Yorumla
Soran+1 yılkişisel saldırıda bulunuyosun..benim karakterime yorum yapma hakkını nereden buluyosun.ben burda kimsenin kişiliğine saldırmadım saldırılmasına da izin vermem.anlamadığın konulara bulaşma seviyesizleşceksen beni de alet etme beni cevap vermek zorunda bırakma.
- +1 yıl
istediğin cevabı istediğin kadar verebilirsin, ben senin sorunun basitliğine yönelik herkesin düşündüğü şekilde bir cevap yazdım ama gerçekler acı geldi sana anlaşılan..
benim yazdıklarımın hepsi, nerede hak etmişim bn?bunlar senin asla kabul etmek istemediğin ancak asla da değiştiremeyeceğin gerçekler. 2.kadın olmayı kabul etmiş birisi mi kişilikten bahsediyor bana? aklını başına topla diye gerçekleri yazdım sana ama yazık senin gözünü sadece hırs bürümüş, kaybetmeye mahkumsun, bunu kabul et!
+1 yılSevdiğin insanı kuş misali serbest bırak. Bırak gitsin. Eğer sana dönerse bilki ömür boyu senindir. Ama sen ona tuzak kurup zorla sahip olsan da hiçbir zaman senin olmayacaktır. İstenilmemek zor bir durum ama zamanla geçiyor. Tecrübeyle sabit.
İnsan sadece bir sevgiliden, aşktan meşkten ibaret değildir. Gönül işlerinde baskıcı olmaktansa rahat ve açık fikirli olmak daha iyidir. Sana da tavsiye edebileceğim tek şey bu. Sevgi dediğin şey de zamanla tükenir merak etme, çok seviyorsan ince bir iz bırakır belki ama biter. Hatta başka birini bulursan iz bile kalmaz. Sıkma canını.01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim anladığınız için.
- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
u +1 yılKimsenin sana yardım etmemesi son derece normal. Şunu özellikle anlamanız gerekli; Erkek için önemli olan tek şey fiziki güzellik değildir. Diğer kız ile ciddi düşünmeseydi fiziki güzellik olarak seni seçerdi. Demek ki onunla ciddi düşünüyor ve güzellik haricindeki özellikleri daha çok önemsiyor. Bence o kaliteli bir erkek ve sen bu durumu kabullenmek zorundasın maalesef.
Rahatlamak için şunu düşün; "Güzelim diye bana gelen erkek, benden güzelini bulunca ona gider."57 Yorumla
Soran+1 yılşunu öncelikle anlayınız.ben kalitesiz biri değilim bu yüzden kaldıramıyorum zaten yaptığını susamıyorum.burda en çok üzülen benim burdaki çok kişi beni tanısa eminim adıma üzülürdü.güzellik yorumuna göre eleştirilmekten sıkıldım yapıcı ve anlayışlı bir eleştiri istiyorum.
- +1 yıl
Benim yaptığım eleştirinin son derece yapıcı olduğunu düşünüyorum. Ben senin kalitesiz olduğun gibi bir düşüncede değilim. O erkek eğer diğer bayanı seçmişse bu durumda bayanın kişisel özellikleri onun istediği sekilde demektir. Bu sende o özellikler olmadıgı anlamına bile gelmez çünkü kısa sürede seni tanımamış olabilir. Benim dediklerimden kendin için olumsuz bir anlam çıkarmamalısın.
Soran+1 yılben de bunu anlatmaya çalışıyorum..beni tanımasına fırsat olacak kadar uzun sürmedi bilikteliğimiz zaten ayrı şehirlerdeydik ve de onun işi dolayısıyla zor görüşüyorduk.şimdi aynı şehirdeyiz ama göremiyorum bile...
- +1 yıl
Ama onun mevcut ilişkisine saygı göstermelisin bence. Yapmayı düşündüğün şey doğru değil. Onceden ayrılmış olduguna göre belki yine ayrılacaktır. Üstelik sen hamle yaptıkça seni cepte hazır lokma, kolay elde edeceği kadın olarak görecektir. Bence biraz sabret bu şekilde ayrıldığı zaman avantaj sende olur ve o sana gelir.
- +1 yıl
+1
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. --Çok karaktersizsin çünkü gözün 2.sınıf kadın olmayı çoktan göze almış.
--Çok midesizsin her türlü ona ulaşmak istediğin için.
--Başka zaman erkekleri suçlarsınız fiziğim güzel yüzüm güzel o yüzden benimle birlikte diye.Durum senden daha az güzel olan ya da güzel olmayan kadın söz konusu olduğunda o erkek karaktersiz sevmeyi bilmeyen oluyor değilmi?YAZIK GERÇEKTEN...!
--Erkek gerçekten kaliteli bir insanki doğru yalnışı güzel bir şekilde ayırt etmiş ve seçim yaparken seni silmiş.
--Çokta iyi yapmış ilk defa hemcinsimden tiksindim sayende...36 Yorumla- +1 yıl
+987654321
Soran+1 yılben onun hayatında olursam 2.olmam 1.olurum bu bir.inan o kadar midesiz olsam çok erkek var piyasada ondan sonra yalnız olmayı bile göze aldım ve yalnızım hala çünkü ne istediğimi biliyorum bu iki.kadının güzel ya da çirkin olması beni ilgilendirmiyor 3 o kadın onu terketmiş ve şimdi geri gelmiş bu da beni ilgilendirmiyor.o kadın sadece taktikleriyle elinde tutmaya çalışan bir kadın bense onunla olsa terketmem.
Soran+1 yılGizemli7 sen benim hakkımda yorum yapmışsın ben de yorumlarına cevap verdim.Söylemlerine karşılık başkasının beni ilgilendirmediğinin altını çizdim.Burada asıl madur olan benim.Bir bayan olarak anlamanız lazım oysa beni benim açımdan bakmıyorsunuz.O adam beni bu halde bırakıp gitti olan bana oldu :(
- +1 yıl
ben eski sevgilisini bün gördüm çirkin.ben her ortamda çekiciyim.güzelim ama neden o kadın anlamıyorum...
Bunu yazan sensin ve bende ona göre cevap verdim.Bazen her şey fizik olmuyor fiziğe bakan erkek varsa derhal uzak dur zaten.Sana söyleyebileceğim tek şey geleceğe bak ve uzak dur bu insandan kendine edersin.
Bak hacı abi sana söyleyeceklerim şeyler önemli.
Sen kadınsın ve tükenmeyen bir nefsin var. O erkeği elde ettin diyelim. Emin ol zaman geçtikçe sürekli sorgulayacak, sandığın kişinin olmadığını anlayacaksın. Ve sürekli o adama da kendine de hayatı işkence yapacaksın. Mutluluk yok sana. Çünkü istediğin doğal olan değil. Seni istese yanında olurdu. Aşk acısını çok iyi bilirim. Ondan başka birşey istemez. Ama bu kadar basit ve zayıf olamazsın değil mi? Sen kadınsın. Erkekler basit kadınları sevmez. Zayıf kadınları seks objesi olarak bile hayal etmek istemez.24 Yorumla
Soran+1 yılzayıf kadın olmanın kriteri nedir?aşığım ve saklayamıyorum hepsi bu...
- +1 yıl
Ağlayan, ısrarcı, gururunu, haysiyetini düşünmeyen kadındır. Bu tanımım sizin durumunuz için geçerli bir tanım. Tamam seviyorsunuz. Bir kere söyleyin. Bunu belli edin. Ama kesinlikle ısrarcı olmayın. Sizi ilk etapta tercih etmeyen erkekle, hayal ettiğiniz mutluluğu zaten yaşayamazsınız ki. İstediğiniz bencillik. Sizi sevmeyen bir insanla, sırf siz istiyorsunuz diye mutlu olmaya çalışmayın. Elde etsenizde hakettiğiniz mutluluğu yakalayamayacaksınız. Sağlıklı bir durum değil çünkü.
Oncellikle O kadini tercih etme sebebi fiziksel goruntusu degilmis demekki kaldiki kadina cirkin diyen sensin bu konuda bu durumda guzel diyebilmen sart.
Seninle kisa sureli birseyler yasamis ve sevgilisiyle barisinda seni sallamayan bi adamin pesine dusme sakin! Napicaksin aranizda cekim var diye onu elde etmek icin cinsel cekim gucunumu kullanicaksin ona Nasil Kur yaparsin! Onu gordugunde boyle birsey yapsan evet belki o gece istedigin olucak ama o yarin yine cirkin sevgilisinin yaninda olucak.
Kendini kullandirtmak icin yanasma adama.
Ondan hayir gelmez sana sevgilisi olmayan onca erkek var aklini basina topla.12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim canım...samimiyetinden ötürü...
Gizli Üye(36-45)+1 yılelde etsen ne olacaksın bu durumda elde edilen sevgiden hiçbir cacık olmaz çocuk senin değerini asla anlamayacaktır zaten sevgilisi olana bu gözle bakan birisinin benim gözümde değeri yoktur.
Kullanılıp atılan bir mendil gibi o çocuğun bir köşeye attığı kız olursun sonunda..
Birde olaya şu açıdan bak sen biriyle beraber olsan çocuğun biri senden hoşlansa ve bunun için sevgilini tehdit etse senden ayrılması için elinden gelen herşeyi yapsa bu hoşuna gidermiydi?Eminim bunca şey yaptığı için senin kesinlikle hoşuna giderdi..
Ne derler bilirsin kaşınanı kaşımak gerekir ;)00 Yorumla
+1 yılBirbirlerini seviyorlar... Aynı olayı kendinde düşünsene, bi kız aranıza girmeye çalışıyor.. Çünkü senin karakterin çirkin.. Ne kadar güzel olursan ol, iyi niyetli olmazsan hep kaybedersin..
Bu çirkinliği hakaret olarak algılama lütfen sadece kötü bir düşünce olduğunu betimlemek istedim ;)23 Yorumla
Soran+1 yılkarakterimin çirkin olduğunu nerden çıkardın?sevgilisi terkettiyse ve o dönem bu adam bana geldiyse ve ben aşık olduysam şimdi hiçbişi yokmuş gibi sırtımı döncek kadar karaktersiz olamıyorum napıyım.
- +1 yıl
hayır, eskiden bahsetmiyorum, şimdiki ayırma niyetinden bahsediyorum.. Bence kötü davranış..
Güzelim, çekiciyim daha ne lazım değilmi?Herşey bundan ibaret..Çirkin dediğin kadın bu sözüme bir örnek olabilirmi.Sen dışarıdan çirkin diye sıfatlamayı gördün sadece,ya içinin ne olduğunu,ve o adamın güzelliğe değilde hangi güzellikleri aradığını hiç düşündünmü?Belki senin bu davranışındaki sıfatlar bile, o adamı ona dönmeye sevk etmiş olması yeterlidir.. Mevlananın,ne insanlar gör...sözünü burada tamamlamak istemiyorum yinede..Haddime değil şimdi..
01 Yorumla
Soran+1 yılkızlar çok sert cevaplar veriyor olayı tek yönlü düşünüyor sanırım herkesin tuzu kuru bir derdi olan benim.
+1 yılo adam seni sevmiyor ve bir başkasına seviyorsa yapacak hiçbir şeyin yok demektir arkadaşım.
mesela benim sevdiğim var ve karşıma angelina jolie gelse hatta önümde soyunsa bakmam kaçar giderim. aşk sevgi böyle birşeydir. kimsenin arasına girme,aynısını gün gelir sen yaşarsın.20 YorumlaBiliyor musun benım sevgilim de peşini eski sevgilisi bırakmıyor ve bu benım için berbat bi durum! ya biraz dusun sende bir kızsın kendini eski sevgilinin sevgilisinin yerine koysana. !?
emin ol bu durumla sımdıkı durumun kıyaslanırsa benım anlattıgım durumda daha cok canın yanardı. bırak eger yıne ayrılırlarsa o zaman onu tekrar gerı kazanmaya calıs zaten ayrılmazlarsa o sure zarfında belkı sende unutursun. Kendini üzmemeye çalış umarım daha fazla canın yanmaz.02 Yorumla
Soran+1 yılbenim durumum daha kötü hiçbişi yapamıyorum göremiyorum bile...rahatsız edici birşey de yapmıyorum ki sadece bikaç zararsız mesaj ve konuştuk o kadar...inan zor durumdayım çaresizim.
Arzu kelimesi cok hos bir kelimedir
Arzu edilmek sadece guzellik ile olmaz
cocuk sende yeterince arzuyu gorememis demek o yuzden ayrilmis
eski sevgilisi daha arzulu birisiymi senden cirkin de olsa :(((((00 Yorumla
+1 yılBenim yuvam senin gibi bi kız yüzünden yıkıldı.. Ve eski sevgilim hala beni seviyor, o kızı kullandı ve bıraktı.. Ama ben de geri dönmüyorum.. Yaptığıyla kaldı kız.. Kendi üzüldü, kendini belli etti..
011 Yorumla
Soran+1 yılben o adamı zorla elde etmedim o benle olmak için çabaladı ve ben o zaman eskisinden habersizdim.ne kadar basit bir algılayış.
- +1 yıl
yuvam derken ?
- +1 yıl
nişan ve evlilik süreci.. Evli değildik tabi :)
- +1 yıl
Amin asenacım..
- +1 yıl
böyle kızlar herşeyin güzellikten ibaret olduğunu sanıyorlar.. Halbuki güzeliğini adamlar kullanıyor, ama o kendini sevdiğini sanıyor..
- +1 yıl
iimişşş o zmn :D yani evlilikte bunları yaşamamış olman iyimiş.. magma ne taraftaaa ? batıorum inceden galiba :D
Soran+1 yılben sence senin ilişkinde aldatılmanın tek sorumlusu o kadın mıydı?adamı affedemediysen hata onda olduğu için değil mi?kız zorla mı oldu onunla adamı kaçırdı mı?sen de kabullenememişsin.doğru olanı yapmışsın tabi ki.ben bu durumu yaşadım ve suçladığım tek kişi erkekti.
- +1 yıl
Ah arkdaşım, anlamıyosun ki beni.. Biz birbirimizi seviyoduk, ve o kız aramıza girdi, benimki de şeytana uymuş işte.. Sen de o çocuğu ve hayatını mahvetmeye çalışıyosun :( sen o yuvayı bozarsan, senin hiç yuvan olmaz ki..
Soran+1 yıldemek ki iş adamda bitiyor...şeytana uymak diye bir şey yok istiyorsa olur istemiyorsa olmaz.üstelik benimle olmak için ilk hamleyi o adam yaptı ben kimseye zorla bir şey yapmadım.
- +1 yıl
Şeytan siz kızlar oluyosunuz :))
geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye hesabı olmuş seninki kimsenin arasını bozma derim ben istemiyorsa seni zorlama erkekğin sınırlarını mutluysa bozma yani mutluluklarını sonra acısını yine sen çekersin
16 Yorumla
Soran+1 yılsadece güzeliğe sahip olduğumu söylemedim ki...
2. güncellemen için yazıyorum ve seni seçmediği için onu tebrik etmek geldi içimden o çirkin onu neden seçti? Senin bu düşüncelerin yüzünden olabilir mi? Her insan güzel olmayabilir ama insan olmayı becerebilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılben kimseyi küçümsemem yanlış anlaşıldı.sorulduğu için yazdım.
Tatlım erkekler alışkanlığını asla bırakmazlar Bence o kıza alışmış ve ondan dolayı Bırakamıyor Bence o da sana farklı duygular hissediyor Hatta heyecanlandırıyorsun onu bence o kız onu heyecanlandırmıyor bile sadece alışkanlık alışkanlık çok boktan bir şey o yüzden canını sıkma illaki ayrılırlar
00 Yorumlabenim de basıma aynı sey geldi o yüzden seni iyi anlayabiliyorum. onu unutmanin zor olacagını tahmin edebilirim. benim durumumda ben sevgilisi oldugunu bilmiyorken ciktik, ögrendikten sonra da o kızdan ayrılmadı ki o kız ufak tefek sıradan bir kizdi.. herkesin hayatinda olabilicek bisey ve hata bana göre erkekte. merak etme o kizla ciddi düsünse bile ileride er gec kız ayrılır ondan. bi kez aldatan sonra da aldatir.. sen mantıklı davran kendi yoluna bak kisiliksizlerle zaman kaybetme;)
00 Yorumlabukadar aciz olduğunu ona belli etme , nasıl olsa beni seviyor diye takmaz seni, tam tersine o yokmuş, hatta hiç olmamış gibi davran , görmezden gel ,ama hep onun etrafında ol, hep gözünün önünde ol. biraz zaman alır belki ama sabret, bir erkek ondan vazgeçilmesine dayanamaz, onu yok saymana dayanamaz, kabullenemez,seni elde etmeye çalışır tekrardan. sen ne kadar ağırdan alırsan okadar sana yönelir sonra, hemen eskisi gibi davranmaman gerekir ona.
00 Yorumla
+1 yılkızlar çok sert cevaplar yazıyor demişsin ama kendi anlatımın farkıda bile değilsin, canım sen şua bir duyguya hapsolmuşsun :( o duyguyu ooo kadar şiddetle hissediyorsun ki, sağlıklı düşünemiyorsun :( kalsik cevap gibi gelecek sana ama gerçekten zaman herşeyin ilacıdır. olay çok yeniyse eğer emin ol geçecektir, şimdi her ne kadar geçmeyecek gibi hissetsen de ;) ama uzun sürerse obsesyona dönüşür ki bu aşk değildir unutma ;)
00 Yorumlaİlk başta bunun saçmalıkla bi alakası yok.Başka manevi değerler var bu değerler için insanlar ölümü göze alıyorlar..İşte sende o değerlerin eksikliği var.Güzellik her erkeğe hitap eden bişeyde değil.Bence o kişi en doğrusunu yapmış seni terketmekle.
02 Yorumla
Soran+1 yılo yorumuma bakarak cevaplama lütfen yanlış anlaşıldı.ben çok hisli biriyim çok acı çektim mutlu olmak isteyen zavallı biriyim aslında.
Anlıyorum seviyorsun ama o seni değilde başkasını seçmiş bence gerçekten seviyorsan onu mutlu olduğu kişiyle bırakmalısın,seni araman onların huzurunu bozar sanada bişey kazandırmaz.
10 Yorumla
+1 yılBişiler demek istiyorum ama hesabım kapanır die korktugum için sölemiorum sen işin boyutunu anladın :)) sölememe gerek yok kendine kötü lakaplar taktırma tamammı?
010 Yorumla
Soran+1 yılben de sana sormamıştım zaten anlayana sordum.sen gibi tek yönlü düşünen bir adam eminim çiftestandartta yapıyordur kadınlara.anladın sen;)
- +1 yıl
:)) gülüorum sana bi taraflarımla... Beni burda tanıyan tanır. Çiftestandart birtek senin gibi düşünenlere yaparım. Seni anlamak zor birşey değil. Ben de sevdim aşktır bu engelleyemezsin kendini sana sormaz gelirken ama kendini durdurabilirsinki ben durdurmustum. Kadınlara verdiğim degeri bilen bilir.
Soran+1 yılniye o adamın yaptığını sorgulamıyorsun o zaman önce?bana umut verip eski sevgilisine dönen bir adam beni harcamış olmuyor mu?ve ben bu durumda hakkımı arıyorsam niye kötü oluyorum açıklar mısın?ben mutlu olmayı haketmiyor muyum?
- +1 yıl
ozaman söle bişi diim sana ilk sorun 100de 100 hatalı... Böle bir soru sorarsan seni tanımayan biri senin hakkında kötü düşünür. Seninle birlikte iken sen onu biliyormuydun ? yani tam ilişkisi bitmişmiydi ? belkide araları bozuktu ve gercekten onu seviyor o boşlukta da sen sıcak davrandın geçici bir hevesle sana yaklastı. önemli olan senin bu olayları bilip bilmemen
Soran+1 yıliişkisinin tam olarak bittiğini söylemişti.benden etkilendiğini falan söyledi beni takip ediyomuş bayadır benle niye ilgilenmiyosun falan dedi.sonra birden kalbimi açtım bir hata ettim işte.
- +1 yıl
Aşkda seçim senin değildir buraya kadar sana hak verebilirim. Ama gözün açıldıgı zaman bunu engelleyebilirsin yani tokatı yemişsin ve bu adamla bir ömür boyu ilişkiye cesaret edemeezsin. Belki yarın bir gün aynısını sanada yapıcak. Aşık olunur ama aşkla ilişki asla yürümez. Muhtemelen o sana asık olmadı sevdiğindende süpheliyim o bi anlık boslukta sana tutundu. Sende saflıgınla ona baglandın. Herzaman düşünmen gerekn birşey var...Bugun onaa yarın bana...dikkat etmelisinn
Soran+1 yılsence şu an ki sevgilisini gerçekten seviyor mudur?yani beni hiç sevmedi mi diyosun?ya aslında kolay kolay sevmem ben nasıl oldu ben de bilmiyorum.sevmek istedim sanırım.
- +1 yıl
Bilmiorumki tanımıyorum nedem yalan olur ama carpık bir ilişki olmus seninkisi suan sadece onu biliyorum. Temeli sağlam olmayan bir ilişki için neden kendine yazık eder insan? yani sonunun kötü olcanı üzülceni biliosun bunları düşünerek onu silebilirsin. Tamam ask sevgi için her engel atlanır başa cıkılır ama tek tarafla yapılandan bi hayır gelmez. hee yok ben takılmak için bir birliktelik yaşıyorum gelecek hayalim yok diyorsan zaten sölediklerimin hiç biri geçerli değil.
Soran+1 yıltek düşüncem takılmak olsa ayrılmazdık zaten.o korkak biri bence.ona bağlandığıı gördüğünde kaçmaya başladı.
- +1 yıl
Sana bir tavsiye vereyimmi ? Pek hoslanmadın benden yada bilmiorum beni tanımıyorsun ama bende senin kim oldugunu bilmedim için birşey diemiyorum. Aynı mekanlardaysan karsılasma gece yatarken onu düşünme sürekli farklı birşeyler yapmaya calıs arkadaslarında vakit geçir sadece bir hafta sonraa sessiz biyerde kalbini dinle ve bak içinde hala o var mı ? Ama bunu gercekten isterek yap ne demek istedimi anlıcaksın
güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa,eğlenecek yer bulamam gönlümdeki köşk olmasa.
sen istediğin kadar çekici güzel ol kendine göre.ama adam sana aşık değil seni sevmiyor.güzelliğinin burda önemi bir anda sıfırlanıyor.anladın mı?20 Yorumla
+1 yılyalanla başlayan talanla biter başkasının yuvasını yıkma senin ki aşk veya sevgi değil bir heves o hevesi alınca çocuğa yol verecksin ama diğer kızdan ah alacaksın
06 Yorumla
Soran+1 yılheves olsa çoktan biterdi ve bir heves uğruna mı bukadar uğraşıyorum sence?
- +1 yıl
başlamadan nasıl bitsin ki heves önce bir başlasın bak bakalım nasıl bitiyor
Soran+1 yılonunla görüştük öncesinde başlamıştı birşeyler.
- +1 yıl
ama çocuğun bir sevgili varken nasıl başlar ki sen onları ayırdıktan sonra başlar çünkü onu elde etmiş olur ve kafesine almışsındır artık şuan o senin sevgilin değil
Soran+1 yılsanırım sana olayı baştan anlatmalıyım.benle tanıştığında hayatında kimse yoktu.birsüre sonra eski sevgilisiyle barıştı ve beni bıraktı öyle baştan bilmiyordum ben.
- +1 yıl
ok anladım sana karşı bir ilgisi vardı eski sevgili ile başlamadan ama şuan çocuk sana evet derse ikinizi aynı anda idare etmiş olur nitekim seni seçerse diğer kızdan ayrılırsa o acı çeker
saygılı birine denk geldin. şimdi şöyle söyliyim elde etmek ne kadar doğru bilemem ama ayırmak çok yanlış senin yapabileceğin tek şey sevgini göstermek ispatlamak . ancak böyle elde edersin ama onları ayırmak için çabalama sana zarar verir bu...
05 Yorumla
Soran+1 yılöncelikle yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim.şöyle söyleyim soru biraz basit algılanıyo ilk etapta ama bahsettiğim kişi eski sevgilim ve beni karşısına alıp konuşmadan çekip giden biri.şimdi daha iyiyim unutmuş gibiyim.ama yaptığını unutmayacağım.
Soran+1 yılartık ne düşünüyorum biliyo musun...bu yaptıklaımın hiçbirne değmeyecek bir adamı istemediğimi...yalnızlığım egomu düşürdü sanırım.
Soran+1 yılbenim yanlışlarım vardı bunu biliyorum.yanlışlarımın sebebiyse o insanın tutarsız davranışlarının benim dengemi bozmasından kaynaklı nevrozlardı.normal bir adam değildi bahsettiğim kişi.saol yardımların için.çok mutluyum geziyorum tozuyorum birsürü yeni erkekle de tanışıyorum.aşk gelirse kendi gelsin diyorum artık.
+1 yılKadın senden daha çirkin olduğu halde halaaa onunlaysa , sen neyin davasını güdüyorsun ki ?
04 Yorumla
Soran+1 yılbu aptal erkeklere illa taktik yapmak gerektiğini farkettim de ondan...
- +1 yıl
Bak canım tel açacaksın mesaj atacaksın ,binbir numara çevireceksin, bi dünya entrika ,takipler , facesinin izlenmesi ve saatler süren kafa yorma, uykusuzluk can sıkıntısı eee eline ne geçecek .Kısa süreli bir birliktelik için değermi bu çabaya , Sonra kalkar bir şey söyler kalbinden çok gururun kırılır . Bu aptal erkekler taktik den pek anlamaz o kadar komplike olayları algılayamaz daha sade yalın ve net olmalısın , yani bittiyse bitmiştir.
Soran+1 yılyalın ve net oldu aslında sevdiğimi söyledim.kolaylık olarak agıladı bunu sanki bana öyle geliyor.etrafında çok kız var işi gereği hepsi aynı geliyor ona ve şimdi o kadına geri dönmesi de bundan gibi.bana karşı boş değildi bu gidişinde başka bir şey var gibi...bir araya gelmekten özellikle kaçması falan demek söyleyemeyeceği şeyler var.
- +1 yıl
Tüm samimiyetimle sana söylüyorum arama sorma yolda görsen tanıma ,hiç yaşanmamış gibi düşün .Bu ona daha çok koyacaktır.Sen aradıkça onun totosu kalkacak onsuz yapamadığını peşinden koştuğunu sanacak .Çevresindeki kızlardan farklı olduğunu göster fark yarat , kaliteni göster .Muhatab olma seviyesine düşme asla arama .
seni svseydi bir başkasını seçmezdi, seni sevmeyen biriyle birlikte olmak istemezsin inan bana, bence vazgeçmeye çalış, çok üzecek bu seni biliyorum ama zamanla azalır..
00 Yorumlaİlişkisi olan bir erkeği nasıl elde edersin bilmiyorum ama kafandaki bu fikirden empati yoluyla kurtulabilirsin.
00 YorumlaYuva yıkanın yuvası olmazmış. Seni isteseydi sana gelirdi ama ona gitmiş bence üsteleme hayat devam ediyor şansını başkasında ara bence yapmamalısın
24 Yorumla- +1 yıl
+1
Soran+1 yılhaklimi merak etme öyle bir problemim yok emin ol(;
+1 yılBak guzel arKadasim, seni sevmeyen bir ekek icin neden zamanini bosuna harciyorsun? Madem guzelsin cekicisin etrafina bak dolu yakisikli bekar erkekler var, kendini onlara yonlendir. Onu tamamen aklindan cikar, ondan sana hayir yok
00 Yorumla
+1 yılSAÇMALAMA O SENİ İSTEMİYORSA SEN ONU HİÇ İSTEME İLERDE ÇOK ÜZÜLÜRSÜN
02 Yorumla- +1 yıl
çok pardon, anlayışın için saol ama :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu çok yanlış güzelim bence geri çekil eğer geri dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamış demektir kendini küçük duruma sokma kaçan kovalanir hemde yuva yılanın yuvası olmaz derler bırak boşver herşey olacağına varır Bu çok yanlış güzelim bence geri çekil eğer geri dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamış demektir kendini küçük duruma sokma kaçan kovalanir hemde yuva yılanın yuvası olmaz derler bırak boşver herşey olacağına varır
00 Yorumladurumunedena en iyi ben anlarım aynı şey banada oldu ama cinsiyet versiyonu farklı valla unutucaksın ben çalışıyorum amma yapamıyorum çok zor bir durum offfff
02 Yorumla
Soran+1 yılsen ne zamandır mücadele ediyorsun...?
sonra sakın bu erkekler niye böyle demeyin komik oluyorsunuz resim gayet net
15 Yorumla
Soran+1 yılyine de diyorum.bu erkekler niye böyle.hep bir elde etme savaşı elde ettikten sonra da böyle...
Soran+1 yılben en başından bahsediyorum.ilk o başlattı bu savaşı.günah keçisi ben oldum.
Ya kolay bir şey değil ki senin istediğin şey insanlar yardımcı olsun sana
02 Yorumla
Soran+1 yılbence imkansız diye bir şey yoktur.zor olan vardır sadece.
Çok büyük entrikalar yapman lazım ki belki olsun. Hiç uğraşma hayatın pembe diziye döner:) Erkek mi bitti piyasada
00 Yorumlayapma bedel ödersin
ergen değilsin ki sana tavsiye verelim02 Yorumla
Soran+1 yılkaybedecek birşeyim kaldığını sanmıyorum bu konuda...
demek kı o sana aşık degıl bu akdar yuzsuz olma canım
15 Yorumla- +1 yıl
+1
Soran+1 yılkusura bakma ben senin kadar basit yaşamıyorum ilişkilerimi.kendime saygım var ve buyüzden sorgulamak hakkım diye düşünüyorum.
Soran+1 yılbasitlik nedir sence ve neden basitim söyleyebilir misin?bir hemcinsim olarak böyle düşünüyosan sana yazık.tek taraflı bakıyosun.benim canım yok sanki bu adam yüzünden kaç gün evden çıkmadım depresyona girdim.durup dururken mi tabi sizce öyle kendi kafamda yaşadım herşeyi kimse bişey yapmadı bana.
senin gözünde çirlkin olması önemli değil önemli olan eski sevgilinin onu nasıl gördüğüdür bence artık geri dönmez üzgünüm
00 Yorumlaaşk acısı kötüdür umarım çabuk atlatırsın canım. yalnız söylemlerin ister istemez düşündürüyor; senin güzelliğe bakış açında bir problem olmasın sakın ;)
10 Yorumla
+1 yılulaşılamayan insanın daha çekici olduğu gerçeğini ne zaman algılayacaksınız
00 Yorumlayaa bence hiç bişey yapma arama yani seni istese zaten ayrılmazdı bırak mutlu olsunlar
11 Yorumla- +1 yıl
+1
Kendine kötülük yapıyorsun ,eğer macera arıyorsan devam et ama sonunda çok mutsuz olabılırsınde
10 Yorumlaolmaz canım artık sevgilisinden ayrılan erkekler bi süre biriyle çıksaa eskiye dönüor bu gerçek
00 Yorumla
+1 yılUmutsuz aşk. Çözümü yok Bunun. Mutlu oldugu yerde kalsın. Yanında olsa nolcak ki.
00 YorumlaBenim durumum. Eğer çözüm bulursan bana da haber ver canım.
01 Yorumla
Soran+1 yılgöremiyorum bile tüm yollar kapalı...
tf aç al karşına konuş...yada saygı duy eletrik tek taraflı olmaz...
00 YorumlaHep elestiri alirsin tabi..takdir mi bekliyorsun anlamadimki?
Basi bagli adamlarla ne isiniz var.00 Yorumlasenin gibi kadınlara arabozucu derler aklını başına al lütfen başka erkek mi yok...
00 Yorumlasana bu durumda ne yardım etmek ne baska bişi ... kafan hayır olsun
00 Yorumla
+1 yılmerak ettim peki şuan durum ne? bende evli bi erkekle birlikteyim çok az kaldı benim olacak:)
01 Yorumla- +1 yıl
Evli değil misin zaten 😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni sevmeyen ve hatta başkasını seven birisiin kalbine zorla giremezsin. vazgeç bu sevdadan
00 YorumlaYa eleştirmeyin şu kadını be.! Aa.
17 Yorumla
Soran+1 yılHypatia teşekkür ederim arkadaşım beni anladığın için..benim kimseye kötülük yapma derdinde olmadığını biliyorsun.eleştirilere kızmıyorum ama bazı arkadaşlar sadece aşağılamak için yazıyorlar sanki oysa ben yardımcı olabilecek insanlara yazmıştım derdimi..
- +1 yıl
Ahlak dersi veremez kimse zaten, bize sormadı mı fikirlerimizi? Biz de söylüyoruz.. Sen de böyle düşünüyorsun dmek.. Vay be.. Emin olun sizin başınızıa da gelir böyle şeyler.. Çok üzüldüm adınıza.. Sevgilisi olan birine göz koymak ne demek yaa.. Ben utandım kendimden.. Çocuk ne kadar güzel olursa olsun, sevgili var onun ya, saygısızlık.. Aşka sevgiye saygısızlık bu..
Verilecek cevaplarla perişan olmaya hazır mısın?
41 Yorumla
Soran+1 yılzaten perişanım...
Eski sevgilisi nasıl bir kadın?
05 Yorumla
Soran+1 yılalaycı ukala ve çirkin ben çekici biriyim ve güzelim her ortamda farkedilirim.
Soran+1 yılson mesajım geldimi?
Soran+1 yılsorun var sanırım mesajlarım geç gidiyor..
gururun firarda sanirim.
17 Yorumla
Soran+1 yılaşkımı görmezden gelmek daha gurursuzca değil mi...
- +1 yıl
karsindaki insan seni seven ve seni isteyen birisi olsa idi, kücük bir tartisma sonucu tribe girmis olsa idi evet.
ama karsinda baskasini seven ve seni istemeyen biri varken kusura bakmada gururundan eser kalmamis demektir ara bozmaya calisip onu tekrar elde etme istegi ayni zamanda karektersizliktir.
Soran+1 yılbeni gerçekten istemese benimle olmak için çabalamazdı.bir insanın sizi isteyip istemediğini az çok anlarsınız.üstelik tek isteği o olsaydı benle hiç olmazdı.
- +1 yıl
bir insan benim yanimdaysa beni istiyordur. baska bir kadinin yanindaysa o kadini istiyordur.
kendine bahaneler bulma. seni isteyenin ne isi var baska bir kadinin yaninda? zincire mi baglamis kadin onu? super mario gibi hapsoldugu yerden kurtarma girisimlerinde bulunmussun? hayal aleminde yasiyosun bence.
Soran+1 yılyorumunu şikayet ederek sildirebilirisin.
dönmez ,zaten dönmüş dönmesi gerektiğine.
01 Yorumla
+1 yılbu konuyu artık üstelemesen keşke.
01 Yorumla
Soran+1 yılkolay olsa yapıcam dediğini...ben zor aşık olan biriyim.
Allah çirkin bahtı versin be güzelim :)
10 Yorumla
+1 yılbir aşkı ancak bir aşk söndürür der mevlana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhemcinslerine yapma bunu
00 Yorumla
+1 yılsallama hiç.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri