Nedense Arkamdan Bıçaklandığımı hissediyorum?

Okula düzenli olarak giderdim. Hocamın dersine katılıp onun asistan öğrencisi olmak istiyordum. Beni bir işe koymasını istemiştim. Ailemde okuduğum bölümün işini yapıyor. Ama yinede hocanın 1 numaralı öğrencisi olmak istedim. Sınıftakiler beni dışlıyor hele grup başındaki çocuk bana sen torpillisin diye dışlatıyordu. Benim kimseye ihtiyacım yok diyordu ve benimle rekabet ediyordu. Bana sinir oluyordu. 2 Hafta önce rahatsızlık geçirdim ve okula gidemedim.2 Hafta sonunda bu hoca bu beni dışlatan öğrenciyi işe almış çocuk geldi bana hava attı. Bense sinirlendim. Hocanın yanına gittim. Bu çocuk beni dışlatıyor bana kötülükte bulunuyor. Bana kimseye ihtiyacım yoktu diyordu dedim. Hocanın tek dediği şey bana ben onu torpilli almadım ihtiyaç vardı. O anda konuşmayı kestim. O çocuk artık işe girdiği için derslere girmiyor. Bense artık derse olan ilgimi kaybettim. Hocanın bana haksızlık yaptığını düşünüyorum. Kimse hocayı takmazken ben takıp hocayı yalnız bırakmıyordum. En azında 2 sohbet ediyordum. Ödevlerimi düzenli yapıyordum. Bu işe aldığı çocuktan bile fazla. Arkamdan bıçaklandığımı ve bana haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Her akşam bu çocuğu nasıl işe alır diye uyayamıyorum. Bu arada çocuk işe girdiği için beni dışlayan diğer arkadaşlarıda bana sen giremedin havan söndü işte böyle b*k gibi kalırsın dediler arkamdan.

Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce nasıl yol izlemeyelim

Nedense Arkamdan Bıçaklandığımı hissediyorum?