Diğer Hapşurduğum zaman sırtımda şiddetli bir ağrı hissediyorum bıçak saplanmış gibi. Nedeni ne olabilir? Leonidas2017 Takip Et Xper 4 Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hapşurduğum zaman sırtımda şiddetli bir ağrı hissediyorum bıçak saplanmış gibi. Nedeni ne olabilir? Sol el bileğimdede nedenini bilmedigim agri var... Güncellemeler+1 yıl Yalnız kaldığımda çok mutsuz oluyorum. Can sıkıntımı nasıl gidere bilirim? Hapşurduğum zaman sırtımda şiddetli bir ağrı hissediyorum bıçak saplanmış gibi. Nedeni ne olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kalp rahatsizligin varmi? 0 12 Yorumla Leonidas2017 +1 yıl Yok :( Yorumla Leonidas2017 +1 yıl Hapsurmaktan zevk ve mutluluk duyan ben Şimdi korkudolu anlarim oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne yalan soylim meraklandim simdi doktor arkadasima senin icin mesaj attim cevap geldi muhtamelen akciger ya da mide olabilir dedi ama yuksek ihtimal akciger dedi bence sen bir film cektir. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sigara kullaniyomusun? Yorumla Leonidas2017 +1 yıl Ölecekmiyim? Yorumla Leonidas2017 +1 yıl Öksürüncede sırtım agriyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilmem:) ben sordum sadece. Yorumla Leonidas2017 +1 yıl Akciger bir ihtimal belki ama mide? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben bilmiyorum arkadasim oyle dedi :) Yorumla Leonidas2017 +1 yıl Tskr ederim zahmet edip araştirmişsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rica ederim gecmis olsun. Yorumla Leonidas2017 +1 yıl Tskr ederim cok sagolun Yorumla
sukkraan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl doktora sor 0 1 Yorumla Leonidas2017 +1 yıl Gitmedim dahaaa belki bilen olur diye sordum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
kalp rahatsizligin varmi?
Yok :(
Hapsurmaktan zevk ve mutluluk duyan ben
Şimdi korkudolu anlarim oldu
ne yalan soylim meraklandim simdi doktor arkadasima senin icin mesaj attim cevap geldi muhtamelen akciger ya da mide olabilir dedi ama yuksek ihtimal akciger dedi bence sen bir film cektir.
sigara kullaniyomusun?
Ölecekmiyim?
Öksürüncede sırtım agriyor
bilmem:) ben sordum sadece.
Akciger bir ihtimal belki ama mide?
ben bilmiyorum arkadasim oyle dedi :)
Tskr ederim zahmet edip araştirmişsiniz
rica ederim gecmis olsun.
Tskr ederim cok sagolun
doktora sor
Gitmedim dahaaa belki bilen olur diye sordum