Sağ tarafta göğüs ağrısı, ancak nadiren bir kardiyovasküler durumuna bağlıdır. Bu doğaya ağrı safra kesesi sorunları ve karaciğer iltihabı nedeniyle olabilir. Sigara içimi kaburga kaslarının veya göğüs duvarı ağrıları gibi göğüs ağrısı kalp nedenleri nispeten ama ortak bile ufak belirtilerden daha yaşam pulmoner emboli veya zatürre gibi koşullar tehdit gösterebilir. Zaman ağrı göğüs belirli bölgelerde lokalize, bu bir kendini gerçekleştirmek için teşhis kolaydır ve eylemler bir doktora danışmadan daha fazla zarar görmesini önlemek sürebilir.
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kalp ile hiç bir alakasi yok... büyük ihtimalle kas spazmidir... akcigerden de kaynaklı olma ihtimali düşük de olsa var
Cok da önemli değil. ... rahatsız ediyorsa bir akciğer filmi çektir
Pulmuner emboli... nefes darlığı da eslik eder genelde... ve bu kadar uzum süre olan şey o olamaz... Pulmuner emboli risk faktörleri vardır senin herhangi bir risk taşıdığını düşünmüyorum
Sigara zaten yok
Safra kesesi... yasin küçük , baska şikayet yok
Zatürre olaydin şimdiye tefavisiz olmuştun011 Yorumla
+1 yılSorun akciğerler ile ilgili olabilir kesinlikle göğüs hastalıkları uzmanına görünmeni tavsiye ediyorum kalple bir alakası yoktur muhtemelen ciğerlerini üşüttün ya da başka bişey olabilir önlemini al doktora git
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanim ayni sey bende de oluyordu sol tarafima agri giriyor nefes almama engel oluyordu gogus icin gittim birsey cikmadi kalp için gittim kas gevşetici verdi iyi geldi 2 aydir olmuyor :)
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlac icmezsen geçmiyor canim bir kalbe görün :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Aynısı banada çocukluğumdan beri oluyo sevindim demkki yalnız değilim :D 3-4 sene önce halama anlattım küçükken banada oluyodu sonra gecti dedi (17 yasındayım). bazen öyle bir saplanıyoki hareket edemiyosun gecen bir oldu 40 dakika geçmedi ölüyom sandım şahadet felan getiriyom :D en kötü olan buydu genelde 5-10 dk sürüyo en fazla :)
122 Yorumla- +1 yıl
bak benim nasıl oluyo biliyomusun şimdi mesela duruyorum ya da arkadaşımla konuşuyorum falan vakti hiç belli olmuyo birden öyle şey giriyoki göğsüme bir kıvranıyorum kasılıp öyle kalıyorum nefes falan alamıyorum aldığım zaman daha da derine batırıyolar sanki nefeste veremiyorum nasıl alıcam sonra onu diye :D çok garip durum benim bir seneye yakındır var bu şey. başkalarında olması benide rahatlattı ama ben 40 dakika dayanamazdım galiba :D
Bıçak saplantıları genelde psikolojik olarak gelişir. Bunla alakalı bir karyioloji uzmanına giderek bir muayene olup. Ekg ve Eko gibi tetkikleri yapıp durumunun ne olduğunu anlasınlar. Korkunda olmasın basit işlemlerdir.
11 Yorumlagenel cerrahi uzmanına mutlaka git bir değer unsurda panik atak yaşıyor olabilirsin bu şekilde gösteriyo olabilir...
03 YorumlaGaz olabilir. .. yemekten sonra oluyorsa bende de oluyor. .. kalp ama sakaya gelmez ama telaş yapma
01 Yorumla
+1 yılBen yıllar önce yaşıyordum gitmediğim doktor kalmadı bilemediler ne olduğunu zamanla kendiliğinden geçti.
05 Yorumla- +1 yıl
Ani elektrik şoku gibi değil mi, çok keskin ve batma gibi?
- +1 yıl
Bende de olmuştu söylediğim gibi romatizmal Olabilir dedi başka birşey bulamadılar
Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nefes alırken ağrı oluyor ise nevralji yani üşütmeye bağlı kas ağrısı..
01 YorumlaSağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ne demek doktorluk değil.. İhmal etme bunu.. Dooğru doktora gitmelisin. En kısa zamanda.
04 YorumlaDoktora kesinlikle gitmelisin terleme oluyor mu terleme varsa kalp krizi olabilir yok olmuyorsa kalp kapakcığında sorun vardır daralma genişleme vd.
08 Yorumla
+1 yılStresten olabilir arada bana da olur sıkılınca bunalinca falan da olabilir
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsağ tarafta oluyor o bende. Ama nasil bir agri varya nefes aldikca batiyor 5 6 sn sonra geciyor doktor baya bir elledi goguslerime cok bozuldum ben ultrason istedi gitmedim
01 Yorumla
+1 yılo ne anasını satayım yazmısta yazmıslar :D üşütmüşsündür havalar sıcak gece üstün açık ince kıyafetlerle falan yatarsan camlarda açıksa ağrır
011 Yorumla- +1 yıl
hayır üstün açık yatıyorsan soğuk geçiyor cereyanda kaldığın sürece olur
- +1 yıl
1 seneye yakınsa go to the doctor
- +1 yıl
umarım ölmezsin :(
- +1 yıl
bizim gelmez :) bir kız daha eksiliyor erkek başına düşen kız oranı düşüyor sonra :P
- +1 yıl
:D ohoo doğacakta büyüyecekte bize küçük kalır sonra :D
- Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence göğüs hastalıkları uzmanına görün derim. Üşütmeye bağlı bir sorun olabilir belki dediğin gibi.
03 Yorumla- +1 yıl
En azından akciğerlerine bakılır sorunla ilgili.
aha batışma ne? :D
Neyse yine de bir doktora git bence05 YorumlaGit doktora. Ben gittim kalp kapakcıgın dogustan çökükmüş
03 Yorumlameme kanserisin canım ya meme kanserinden ölenlerin hepsi böyle başlamış. şaka şaka Allah korusun bir doktora gitsen iyi olur.
01 Yorumla
+1 yılSinirleniyorsundur ya da üzülüosundur psikolojik gibi
01 Yorumlacereyana kalma sık olduğunda bir iki sefer kas gevşetici al bişeyin kalmaz inş
01 Yorumlaciger ya da kalpde sorun olabilir ve tabi damarlarda da. doktora gitmelisin.
04 YorumlaBendede oluyor kac yasindasin yaşlada alakalı çünkü
01 Yorumla
+1 yılKalp kasların kasılıyordur ciddi birşey olacağını zannetmiyorum.
00 YorumlaDuş alırken elinize beze falan geliyomu kist olabilir
01 Yorumla
+1 yılEklem romatizması olabilir doktora gitmende fayda var
06 Yorumla- +1 yıl
Bende de aynı şikayetler vardı hatta benmki kalbime vuruyordu iltihaplı eklem romatizması çıktı
- +1 yıl
Rica ederim baktır sonra sıkıntı oluyor 5 çeşit ilaç verdi biri de kortizonlu ama artık kullanmıyorum nolacaksa olsun diyorum :) ihmal etme
- +1 yıl
ö. değil
+1 yılpanik atak kas ağrısı ya da akciğerde bir sorun olabilir
00 Yorumla
+1 yılStrestten kaynaklaniyir hayatinda onemli bir donemden geciyosun galiba
03 Yorumla- +1 yıl
Aynisini yasayan cok stres sen yinde eko ekg cektir mutlaka
Sağlık konusunda 442 cevap paylaştı. çok sigara içiyomusun
05 Yorumla
+1 yılReflu olabılır bı muayene olmanızda fayda var...
05 Yorumla- +1 yıl
Nefes problemınızle beraber yuktun mada da sorun var mı pekı?
- +1 yıl
zamanında erken tanı muayene ile her seyin bir çözümü var
bence doğru doktora...
+1 yıl3 vakte kadar ölceksin nihahahahahaha!!!
01 YorumlaKalp sorunu var sanırım doktora gitmelisin
00 Yorumla
+1 yılStresten olabilir ayrica usuttugun zamanda olur
03 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim gecmis olsun biran once gecer issallah :)
+1 yılKas ağrısı merak etme birşey yok :)
01 YorumlaÜşütmekten ya da cereyanda kalmaktan
00 Yorumlaaşıksın o zaman biri kalbine saplıyor bıçağı :)
03 Yorumla
+1 yılKesinlikle Aşıksın :D
03 Yorumla- +1 yıl
Farklı olmayı seviyorum :D
+1 yılBanada oluyo kanka yalniz degilsin^^
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen kanka^^
Gizli Üye(25-29)+1 yılBıçak saplanmasının ağrısını biliyor musun sen -,-
01 Yorumla
+1 yılkalp spazmı olabilir hiç gittin mi hastaneye
04 Yorumla- +1 yıl
bence git bir arkadaş gitmişti öyle çıktı