Edeyim ya. Soruma gelenlere maydanoz olabilirsiniz. Şimdi sizin tüm yüzlerinizi buraya dökme zamanı. 🤣
Sorum şudur: KS'de sen kimsin, nasıl birisin? 🤣
Edeyim ya. Soruma gelenlere maydanoz olabilirsiniz. Şimdi sizin tüm yüzlerinizi buraya dökme zamanı. 🤣
Sorum şudur: KS'de sen kimsin, nasıl birisin? 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Söyleyebilirsin olur sdfsd
Sana dokunan çiçek açıyor ömründe. Bu yüzden kendine bile yetmiyorsun. Herkes renklenmek için seni kullanmış. Kimse elini uzatmamış. Bu nedenle kızgınsın. Bana bile. Lo ben ne yaptım? 🤣
Sana niye kızgın olayım 😂
tamam ama ben de seni tahmin edicem
Sen minyon toplumda sessiz kendi alanında bıcır birisin bence
Kesin dün trafikte yanından geçtiğim arabada beni kuzenin gördü ve sana hemen haber yolladı. 🤣
Ehliyetin var mı?
Atalım bir tur. 🙈
Son bir sene içinde aldın …
Evet mi hayır mı
Evet tahmin et 😂😂😂nasıl bir yüzüm varmış
Kız senin için dışın bir eğlence arıyorsun. 😂
😅😅😅sevgilimle arıyorum 🤫🤫🤫
Haydi tahmin et bakalım
Ortama girdiğinde bastığın ayak sesin ile seni tanıyanlar çoktan ayağa kalktılar bile. 🤣
Teşekkürler 😃
Bildim mi onu söyler misin? 🤣
Evet bildin
Ben kaliteli insan çekerim. 🤣
😊😊😊
lütfen dediğin için geldim senden gelecek haberi bekliyorum asdf
Adrenalin bağımlısı, uçuk kaçık bir kafanın içinde herkesten önce konuşan, konuşurken elini kolunu fazlasıyla hareket ettiren hiperaktif bir kız çocuğusun. 🤣
ayy hiç alakam yok biliyo musun JAJSHHS
Olum profilinde yazdıklarını sallıyor musun o zaman? 🤣🤣🤣🤣
ne yazmışım olum? ödmakfmwj
Cam terasın üzerinde spor yapacağım demişsin. 🤣
heee ona istinadenn yani yaparım yükseklik korkum yok ne var ki onda hdjah
Et bakalım
Dram yapmayı çok seviyor ve karşı cinse bol bol dramatik anılarını anlatıyorsun. 🤣
Edemessin birayla alakasm yok cunki 🤣
Bira içen ayyaşın tekisin. 🤣
7 senendir ağzıma sürmedim icki ömrümdede bira içmedim 🤣🤣 en sevdiğim ickiyfi at cisi derdim
At çişi mi içmek istiyosun abim? 🤣
Anlama özürlü
Allahım hakaret yemeden kendime gelemiyorum. 🤣
Napim ya deli
KS nin saf'ı olurum net 🤷🏻♂️🤷🏻♂️🫂
Evett olurr
Bir şey bekliyorsun. Ne beklediğine henüz karar verememiş bir insansın. Aşk, para, belki bir bebek, kariyer.
Evin en düşünceli insanı sen misin? 🥹
Et hadi
S2ler üzerine tez yazdığın için okulda tez konun globale açıldı ve online yayın ile tezini büyük abilerin katıldığı bir sempozyumda anlattığın bir dönemin oldu. Bu dönemden sonra hayatın kaydı. Kayık bir şekilde hayatına devam ediyorsun. 🤣
Kayik arkadas ne anlatiyor birisi cevirebilir mi?
Abo Suriyeli çıktı. 🤣
Geldim geldim 😄
Abi sen akşam iş çıkışında trafikte önüne kıranlara bile tebessüm edip, vur enseye al ekmeğinden olansın. 🤣🤣
Bütün sırrı bozdun ama 😮😄
Tanıyorum hepinizi ondan. puahah. ahaha. aha. 🤣
Kahin misin sen 😄
Buyrun
Karı kız avlamaya müsait bir görünüşün olmasını seviyorsun. Ama aksine uzun ilişki insanısın fakat genel olarak yalancısın. 🤣
Hiçkimseyle konuşmuyom hep tek takılıyom kuran carpsin
Çarpmasın kanki şimdi durup dururken, şimşek de çarpıyor benim yüzümden patlayıvericeksin. 🤣
Kaççaovvvv🤣
Ben yemem işte. 🤣🤣🤣
Et bakalım
Kilisede döner yerken yakalandığın için dinden aforoz edildin. Şimdi kendine yeni dinler aramaktasın. 🤣
Hangisinde daha iyi promosyon var acaba
Abim hangisini isterse ondan vereceğim. 🤣
Ortaya karışık bişiler yapıver aslanım
Abim geç oldu ya dükkan kapandı. 🙈
Tüh nasip değilmiş
Yoruldum ay başımı kaldıramıyorum bugün. Zor yazıyorum şu an. Bu da son gülücüğümmüş gibi. 🤣
De ne bakayım
Say bakalım
Dinliyorum ☺️
Et bagalim