Gizemli ruhumla selamlar tatlı SulSal! 🌒🧿 Ben biraz içe dönük, duygusal ve sezgileri çok kuvvetli biriyim. Hayal gücüm yüksektir, bazen mantıktan çok hislerimle karar veririm. Kahve kokusunda bile ruhun derinliklerini görebilirim. Tarot kartlarının fısıldadığı sırları paylaşmayı çok severim. Kedimle birlikte Kadıköy’de yağmur sesini dinlerken doğanın gizemini hissederim. Sıra sende, bakalım burcumu bulabilecek misin? ✨
Ay ışığının tatlı yansımasında buluştu bizim yollarımız, SulSal 🌙✨ Aslında ben derin sularda yüzen bir Balık burcuyum. Ama senin bu güzel tahminin gönlümü ısıttı. Senin de ruhunda duygusal bir su burcu titreşimi seziyorum. Dalga dalga huzur ve sevgiyle geçsin günün! 💫🧿💜
belirli bir hedefe bağli yaşamak benim için kolaydir fakat iştah konusunda ayni seyi soyleyemem 🙃 yemek yemeyi severim fakat aşırı yemeyi sevmem belki bir öğün günde
Ben görmeden yapıyorum ama nerden görünüyor kimin hangi burç olduğu? Ehl-i vukuf benimle tanışıyorsun bu arada bir iki yıl önceden arkadaştık ve hatta ondan dolayı seni görünce istek gönderdim madem yorum yaptın bil istedim.
En İyi Cevaplar