Nasıl birisi olduğunuzu cevaplarınızdan tahmin edeyimm
2 ay
Nasıl birisi olduğunuzu tahmin edeyimmiiii :) ?

Nasıl birisi olduğunuzu cevaplarınızdan tahmin edeyimm
Evet lütfen
Bu kadar olur sen kesin psikoloji okudun
Tisikkir ederim
Evettt
Çok şekilci bir insansın. Kendine bakan değer veren önemseyen ama istediğini bir türlü bulamayan. Tam buldum derken başka bişey çıkan şanssızlık var gibi sende çok hemde. Birisiyle bı. yolda gibisin olur mu olmazmi bilemiyorum ama olacağını sanmıyorum bunu söyleyeyim bunu hissediyorum çünkü. Bazı zıtlıklar var gibi aranizda
Len kahin misin nasıl bildin dhdhhddh
Ama sonn dediğin şey kötü oldu niye olacgini sanmıyorum dedin dhdhdh
Yaa çok korkutucusun niye çok dikkat ediyorum hdhdhd
Harbiden ocü gibisin
Cevap
32Cevap
beni de tahmin et lütfen
İftar oldu Allah kabul etsin. Bekliyorum
Bence bise edemezsin
Yaa
Vay vay vay
Lütfen, bekliyorum.
Hayatı boyunca hep mantıksal yaklaşmış birini hissediyorum ama duygusallığın göstermemiş ve çok acı çekmiş acıyı da sanki su aile evlat anne baba kavramlarindan cekmis veya çok bagliymis gibi.. şu kavramlar ne hissettiriyor bilemiyorum.
Olgunluğu küçük yaştan başlamış birine benziyorsun.
Hayatı çok ciddiye alanlardansin birde bi iş bir mevzu mükemmel olması gerekiyor olacaksa iyi olmayacaksa hiç olmasın diyen birisin gibi
:)
@düşünmektükenmektir bı sorun mu var 🙂
Hayır, yanlış yere yazdım. Tahmininizi bekliyorum.
@düşünmektükenmektir tahminim sorusuna cevap verdiğim kişi ile iletişiminizin olduğu ona şu an incindiginiz. Ona çok değer verdiğiniz bundan eminim 🙂🌸
Yorumlamış yanlış.
Ben size yorum yazdım benle ilgili ordan devam edebilirsiniz.
@obiralfa pardon anlayamadım? Ne kıymet bilmemesi? Sizi tanımıyorum.
En sevmediğim konu yalan söylenmesidir. Susayım diyorum inadına yazdırıyor. Tanımıyorsunuz da, buraya özel mesajların ekran görüntüsünü koymak gerekiyor. Siz yalancısınız diye. En son yazdığınız mesajda da ben yazmayın artık rica ediyorum dediğimde de size anlayış göstermemi, duygularım için hayvan vs sevmemi gaipten biri mi yazdı? En son mesajınız ise benimle konuştuğunuz için hulâsa rahatladığınızı sanırım site yönetimi sizin üyelik adınızı kullanarak mesaj atmış olmalı.
hadi bakalim medyumluk yap tahmin et
meydumsun demedim zaten medyumluk yap dedim ama istedigin gibi yap fark etmez
Duygusal bir adamsın ama zerre insanlara acini duygusallığın göstermiyorsun zamanında iyi bı güven problemi oluşmuş bence sen aşka da güven konusunda temkinli yaklaşmaya çalışıyorsun. Sevgi güven tutku cinselligide yasayacagin insana güvenip sevdiğin birisi gözüyle bakmak istiyorsun. Ailenden yana sorunun ne bilmiyorum ama baglilikta olabilir onlarls ilgili olan butunlemen seni çok yipratmis gibi
dogru hepsi
Merak ettim nasıl biri gibi gözüküyorum
Öncelikle çok güzelsin 🌸
Uzaktan insanlar seni çok havalı mavalı egolu diye soylesede aslında okadar naif bir kalbin varki seni tanıyınca anlıyorlar ya sen öyle degilmissin diyorlar. Çok fedakar bir kızsın herkese ailene arkadaşlarına çevrene ama bunu bu sıra anlamışsın gibi. Arkadaşlarınla aranda yakın zamanda bir sorun oldu mu? Olmuş olabilir lütfen herkesi kendin gibi görme çünkü kalbin çok güzel
Teşekkür ederim çok incesin😊, en yakın arkadaşımla sorun yasiyorum bu ara
Dene bakalım, merak ettim...
Kendini hayatinda tamamen geliştirmeye odaklamis bir beyfendisin.
Çok gelistirmissin ve kafaani dağıtmak içinde o ressam kalemini kullanarak kendini iyi hissedenlerdensin sanat adamisin yani. Ama bakiyorumda bu sürece gelene kadar okadar çok zorlu yollardan gecmissin ki maddiyatsizlik yalnızlık insanlar şu an sana özeniyor gibi içten içe ama kimse sen bu yola girene kadar bilmiyordu ne çektiğini sen bu yola azimle geldin gibi. İnsan çilesini çektiği yola aşıkmış ne dersin doğru mu 🙂🙂🌸
Bravo, cidden bravo. Kendi hakkımda bu kadar fikir verebilecek bir iz bıraktığımı düşünmüyordum burada. Tebrik ediyorum, harfiyen doğru tespitlerin...
Dene bakalım 😅
Hocamm çok enerjik hayatında çok mutlu görünen komik bir adamsın lay lay lomm gibi çokta böyle hayatı ciddiye alıp oturup üzüleyim diyenlerden değilsin akışına birakmissin. Ne yaşanması gerekiyorsa yaşanmıştır kuralın var. 🙂 Bide doğru aşkı bulsaydin ozaman daha mutlu olacaktın sanki su eş aile kavramları senin hassas bı tarafinmis gibi. Bu arada reel bı adamsın yani rahat kasmayan öyle kimseye minnet etmeyen o gulen suratın altında birde Pis tarafı olan ,😂
Çok iyi ya 😅😂
Et bakalım. 🤗
Neye göre bu tahmin?
Et Bakalım
Hi👋
:') teşekürler
Heee
Yorum yap yorum kurusıkı...
Assiri eğlenceli birisin çok hemde ama sıkıntılarını pekte yansitmiyorum etrafına ne varsa içinde gibi hissediyorum. En sevmediğin davranış yalan. Tersin pis. O terse denk gelenin vay haline ama genel anlamıyla anlaşılan uyumlu biri. Az insan var çevrende sınırlı sayida. Gereksiz insanları anında ne yaşamış olursan ol hayatından çıkarıyorsun
Evet lütfen.
Güzel duygularin mantığının önüne geçmiyor mantikci adamsın sen. Kendinide gelistirmeyi seviyorsun araştırmayı bakmayı. İçinde yaşadığın sorunların var bunları sanatla mi atmaya çalışıyorsun acaba? Güvensizlik senin için en berbat duygu. Olursa olur yapılır her şey zamanında güzel düşüncesinde misin. bir şey olacaksa tam olmalı olmuyorsa hiç olmamalı mı diyorsun bence evet
Hmm güzel yorumun için teşekkür ederim aslında duygusal biriyimdir ama mantığım son dönemlerde duygularımın önüne geçmiş durumda. Kendimi ve çevremi geliştirmeyi severim. İçimde yaşadığım sorunlar aslında beni ben yapan şeyler bir sorun olarak görmüyorum istediğim hayatı istediğim gibi yaşıyorum diyebilirim. Çok önyargılı değilimdir. Genelde açık sözlü ve netimdir. İnsanlara gerektiği kadar güvenirim karşımdaki kişiye göre de güvensizlik başlar. Her şey zamanında olmalı düşüncesindeyim ama bir o kadarda anı yaşayan birisiyim, planlı yaşamayı sevmem. Eskiden bir şey olacaksa tam olmalı derdim ya hep ya hiç düşüncesindeydim ama artık olduğu kadar, gittiği yere kadar düşüncesindeyim :D
Nasıl etcen
Doğru analiz yaptın
Evlilik ve iş hayatına bakıyonmu
İşte sorunum var. Kalmammı hayırlı gitmemmi
Sen düşünceni de
Ödeme birimindeyim.
Bende ilçe istiyom
?
Benim birimim para işi. Birimimi sevmiyorum. İhale vs.
İlçe kaymakamlığını düşünüyom
Sen ne yapardın
Sağol
Çocuğum olcakmı
😁😁😁
Okkk
İsabetli olanlar var tebrikler
Olur.
Çok mantıklı bir okadarda romantik bir adamsinnnnn seeenn😂😂 yandın keşfettim. Akılcı düşünen ama duygularını Cook arka plana atabilen birisi değilsin ama çok da bu duyguları ortada yaşamazsın kimseye guvenipte benim şöyle sorunlarim var demezsin ama arkadaşlarına karşı olan bı baglilik görüyorum dikkatli olmalısın
Romantiklik dışında doğru 🙂
Asjsjsj öyle olsun.
et bakalım merak ettim bende ne çıkıcak
Hocam ne bu hayal kırıklıği? Paramparça etmişler senide sonrada ne olduki demişler gibi. Ailen hayatın sanki böyle kimseye yaranamamis birisiymissinde bu yolda çok cabalamis gibi kalbin çok kırık ustaa 🙂
Herşeye rağmen bı dik kalmış adam var karşımda ama mücadelen baya çok olmuş gibi yani düştük kalktık sokakta yattık ama bugüne geldik gibi anlatabildim mi umarım çok güzel bir hayat seni bekliyordur
Hadi bakalım 😊
Huzura okadar çok ihtiyacın var ki. Çevren insan dolu ama huzur kafa dinleme böyle sakinlik ha bide yanında sevdiğin cookk ihtiyacın var hayata maddi boyuttan değilde manevi boyuttan yaklaşan birisin bu senin için çok önemli insan birbirini sevmeli huzur vermeli gibi.
Zamanında da böyle güven kırıklığı yasamissjn bu yüzden çokta insanlara güvenin yok ama sen denemekten vazgeçme bulacak gibi o aşkın.
Dini değerlerinde yüksek gibi inancı yüksek birisin netsin de sen yaz onlara genede kaçanlar nasibin değildir sen kötü olduğun için değil 🙂🌸
Olurr
Kendi halinde kimseye zararı dokunmayan insanlarla da belirli çerçevede muhattap olan bir hanimefendisin. Az insan öz insan babında :) ailecisinde sanki ailenden yana yaşadığın bir problem var gibi onu belirleyemedim ama aileyle alakalı bir sorun ufaktan var gibi bu akraba vs de olabilir. Arastirmacisin araştırıp öğrenmeyi çok seviyorsun duygularında ön planda ama daha fazla mantikcisin
Lan sen MÜECCIM misin yoksa 😅noktasına kadar tuttu
Olur
Haytin tam böyle üstüne üstüne geldiği bir süreçte misin doğrumu söylüyorum? Sanki yaşanan hayat hikayen seni çok güvensiz ve isteksizlestirmis gibi. Bunların geçeceğini unutma asla. Hayata biraz yaşanılır ve biter edasıyla bakıyorsun ama ağır bir adamsın. Yerine göre konuşan yerine göre ölçen biçen susan. Biraz sinirde var gibi
En İyi Cevaplar