Kişilik & Karakter Nası biri olduğunuzu tahmin edeyim mii? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Nası biri olduğunuzu tahmin edeyim mii çok sıkıldımm🙁☹️ Güncellemeler+1 yıl Yapmicam kimseye birsey ozur dilerim anlik değişikligim tuttu belki bes dakka sonra yapmaya baslarim Güncellemeler+1 yıl Tamam yapcam vazgectim fikrim degisti Nası biri olduğunuzu tahmin edeyim mii? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Edebilirsin 0 0 Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yani güzel iltifatlarını bekliyorum. :) <3 :) 0 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Gizli pembeliler beni ürkütüyor ama et bakalım sj 0 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı. Buyurun lütfen bekliyorum 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kafana göre tahmin et. 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Ben bile bilmiyorum ki... 0 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Merakla yorumunu bekliyorum.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Adam givi adam yaz direk çıkarım 0 4 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Yazdım Orangutan çıktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi fotonu koymaya utanmıyor musun işgal etmişsin resmimi Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl 🤣😂 Yorumla Soran +1 yıl Madam gibi madam Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl e buyur et 0 10 Yorumla KartalKuzeyli +1 yıl bi karar mı versen hani Yorumla Soran +1 yıl Hı dogru Yorumla Soran +1 yıl Kafam cok dalgin kotu ondan Yorumla KartalKuzeyli +1 yıl belli orası da sormaya kalksam hayırdır diye koca bi drama dinleyecekmişim gibi hissediyorum Yorumla Soran +1 yıl Yok " hiç boş ver anlatmiyim şimdi" dinlicekdin Yorumla KartalKuzeyli +1 yıl fair enough, gerçi genelde bunu yarım ağız söylerler de sorgulamıycam Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim iyice kafam mahvoldu simdi ben bunca insana ne dicem herkes yorum yapti Yorumla KartalKuzeyli +1 yıl sizle uğraşasım yok hadi yuvanıza dönün naş naş de Yorumla Soran +1 yıl Olmaz kafama takarim hak yerim Yorumla KartalKuzeyli +1 yıl o da senin sorunun ne diyim Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 949 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
BitmeyenBitter Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. Olur. 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. olur 0 0 Yorumla
eaakpten856_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 466 cevap paylaştı. Gönder gelsin 0 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur ablacım 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Olur bakalım 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olur zevkli oyun 0 0 Yorumla
Abdullah_24 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 584 cevap paylaştı. Ne olur et lütfen 0 0 Yorumla
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hadi et 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Et bakalım asf 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Olur 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Eskiden marul kafam olarak arkadaşimdin Yorumla Soran +1 yıl Bu evet Yorumla Semihh98 +1 yıl Eskiden Marul kafalı olan arkadaşım :/ Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım yazdığimimi duzelttin Yorumla Semihh98 +1 yıl Yok hayırAhmet kural Sılaya eskiden sevdiğim kadın demişti ya ona benzer bişey yazaym dedim xD Yorumla Soran +1 yıl Hı neden beni takipten cikarttin sen neyse eskileri konusmucam neyse Yorumla Semihh98 +1 yıl Takipten çıkanları takipten cıkıyorum onun haricinde kimseyi durduk yere cıkarmam asla Yorumla Soran +1 yıl Beni cikardin ama Yorumla Semihh98 +1 yıl Cıkmıssındır ondan cıkarmısımdr Yorumla Soran +1 yıl Alakasi yok beni hatirlamadinmi Yorumla Semihh98 +1 yıl Gizlisin kanka ÇD :D Yorumla Semihh98 +1 yıl Tamamdırr Yorumla
yalnız_adam-25 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 470 cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Edebilirsin
Yani güzel iltifatlarını bekliyorum. :) <3 :)
Gizli pembeliler beni ürkütüyor ama et bakalım sj
Buyurun lütfen bekliyorum
bilirsen sana 100 dolar
Kafana göre tahmin et.
Hadi et bakalım cimcime :)
Ben bile bilmiyorum ki...
Merakla yorumunu bekliyorum..
Tabii
salla bakalım bişeyler :D
Merak ettim et bakalım 😊
Adam givi adam yaz direk çıkarım
Yazdım
Orangutan çıktı
Kendi fotonu koymaya utanmıyor musun işgal etmişsin resmimi
🤣😂
Madam gibi madam
Buyur bakalım ne kadar becerebileceksin
e buyur et
bi karar mı versen hani
Hı dogru
Kafam cok dalgin kotu ondan
belli orası da sormaya kalksam hayırdır diye koca bi drama dinleyecekmişim gibi hissediyorum
Yok " hiç boş ver anlatmiyim şimdi" dinlicekdin
fair enough, gerçi genelde bunu yarım ağız söylerler de sorgulamıycam
Anlamadim iyice kafam mahvoldu simdi ben bunca insana ne dicem herkes yorum yapti
sizle uğraşasım yok hadi yuvanıza dönün naş naş de
Olmaz kafama takarim hak yerim
o da senin sorunun ne diyim
Evet
Olur
İyi tahminler 🙃
Olur
Olu ett
r
Et bakalim
Olur.
Olur et
Edivee baken
et..
Olur tabi ki
Ay hadi et
olur
Et bakalım
ettt
Gönder gelsin
Hadi et
Olur ablacım
Et hadi
Olur bakalım
Evet et
Et bakalım
Olur zevkli oyun
Et bakalım :)
Buyur
Et hadi
Et bakalim kanka nasil biri imisim ben
Et bakalım
Olur 🥱
Evet et
Buyrun
Ne olur et lütfen
et bakem
Hadi et
Et bakalım asf
Et hadi
et bakayım
Olur
Eskiden marul kafam olarak arkadaşimdin
Bu evet
Eskiden Marul kafalı olan arkadaşım :/
Anlamadım yazdığimimi duzelttin
Yok hayır
Ahmet kural Sılaya eskiden sevdiğim kadın demişti ya ona benzer bişey yazaym dedim xD
Hı neden beni takipten cikarttin sen neyse eskileri konusmucam neyse
Takipten çıkanları takipten cıkıyorum onun haricinde kimseyi durduk yere cıkarmam asla
Beni cikardin ama
Cıkmıssındır ondan cıkarmısımdr
Alakasi yok beni hatirlamadinmi
Gizlisin kanka ÇD :D
Tamamdırr
Olur
Olur
Et hadi
Et bakalım
et bakalım
Gönder gelsin
Et bakin