İnsanların sinirlenince senin meslekî yeterliliğine laf etmesi
Arkadaşım dediklerinin sinsi bir dusman cikmasi
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevdiklerimin zarar görmesi beni çok sinirlendirir. birde haksızlık yaşamak.. ya da cahil insanlarla konuşmak tartışmak zorunda kalmak.. bun dışında kolay kolay öfkelenmem sakin kalmayı deniyorum genellikle ve soğuk kanlı oluyorum
Ben arkadaşımın sınavlarına çok sinirlendim gerçekten ben herhalde en sinirlendiğim kişi arkadaşım oldu onun yüzünden mucize yaşandı vücudumda sinir vardı nefreti hissettim sonra kendisi trip attı gitti sinirlendim sonra bir tartışmada yukarda sinirlendim kimseye bu kadar sinirlenmedim ben
Saa. lak insanlarla sohbet etmek zorunda kalmak. Mecburiyetten çekmek zorunda kalmak.. IQ düşüklüğünu yüzüne vurmadan durumu idare etmeye çalışmak.. bir de ukalaysa bu kişi ağzınin ortasına kürekle vurmamak için kendini zaptetmek.
Cevap
1Cevap
Sakinimdir kolay öfkelenmem ama öfkelenince yanımda kimse olmasın. Beni tanıyanlar da bu konuda hep öyle der. "Öfkeliyken uzak durun" derler benim için
Aileme kötü muamele edilmesi.
Valla hiç umrumda değil ya
Yaş ile alakalı. Ben de o durumdayım. Sanırım olgunluk gereği umursamazlık tavan.
@BerkaySimsek95 hep böyleydim dostum
Valla güzel yetenek doğuştan yeteneğin pasif olarak gelmesi
@BerkaySimsek95 yeteneğin değil kendin dışında insanların nötr eylemleri beni niye etkilesin ki o onun problemi
İnsanların nötr eylemleri derken?
@BerkaySimsek95 bana ters gelen her hareketi
Arsızı belası yoktur ya. 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?