- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞu sıralar ölen canlar üzerinden siyaset yapan, din kardeşinin imanına kadar laf etme hakkını kendinde bulan, saygısız, ön yargılı, Allah'ın verdiği canı Allah'ın alması gerektiğini bile bilmeyip ölümü hak ettiler diyebilecek kadar vicdan yoksunu olanlara, şehit haberlerine, ağlayan kadın ve çocuk haberlerine, zalimin zulmüne öfkeleniyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
210 Yorumla- +1 yıl
Vicdan sahibi herkesin öfkelenmesi gereken olaylar bunlar insan elini vicdanına koymalı bazı durumlarda ve düşünerek konuşmalı zor bir durum Allah cümlemizin yardımcısı olsun...
- +1 yıl
Amin inşallah. aynen öyle, kendimiz gibi yaşamayan insanları yargılamak, etiketlemek ne kadar kolay oldu değilmi. ve bunu sözüm ona inaçlıyım kafasıyla yapıyorlar. Allaha inanan Ona aşık olan insan bir damla suya hürmetle bakar, bir insanın ölümünden haz duymaz ki o insan gayrimüslim veya günahkar da olsa, başta dinimizi sonra da milletimizi bu cahil ve vicdansız topluluktan korusun Rabbim
- +1 yıl
Çok doğru söylüyorsunuz bazı müslümanım diye geçinen insanlar artık okadar dinimizi yozlaştırdılarki çıkarları uğruna her türlü pisliğe göz yumacak dereceye geldiler ve hala müslümanım demektende geri durmuyorlar ne yazıkki.. dinimize en büyük zarar aslında böylelerden geliyor.. dinsiz zaten dinsizdir ama müslüman olarak yapılan yanlışlar islamiyete leke oluyor...
- +1 yıl
Aynen öyle ne güzel dediniz, milleti dinden soğuttular, az önce genç bir erkek üye hristiyan olmak istiyorum diye soru sormuş içim sızladı, yazıklar olsun bu gibi insanlar yüzünden dinden dönenler olursa bakalım sualini nasıl verecekler Allah'a
- +1 yıl
Siz onlara bakmayın onların çoğu provokatörlerin oyununun bir parçası müslümanlara böyle şeyler aşılamaya çalışıp dinden soğutmaya çalışıyorlar müslüman uyanık olmalı biz birbirimize kenetlenirsek kimse bizi ayıramaz...
- +1 yıl
Çok şükür siz ben bunun farkındayız ama olmayanlar var, bu zihniyetin hiç biri gerçek Müslüman değil, Müslüman insan Cana kıyamaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun, birlik olma zamanıyken bölünmeye çalışıyorlar, Allah büyüktür ne diyelim ki başka
- +1 yıl
Sonuçta yapılan eylemlerde canı biz, öldürülen biz, parçalanmak bölünmek istenen yine bizleriz... bu olaylarda camide yapılan saldırılarda, eğlence merkezlerinde yapılan saldırılarda aynıdır biri birinden ayır edilemez...
- +1 yıl
Aynen öyle, can aynı can, iman kısmı Allahla kul arasında ona hüküm kesmek bize düşmez. camide ölenin sevabı kendine olduğu gibi, eğlencede ölenin varsa günahı o da kendine. yargılamak yanlış, bu insanlar terörist değildi sonuçta, teröristler kol gezerken sokaklarda, milletimden ölenlerin acısına oh demek nasıl bir kafa anlamıyorum, sohbet için teşekkür ederim, Allah büyüktür dua edicez
- +1 yıl
Bende teşekkür ederim hayırlı günler...
- +1 yıl
Rica ederim size de hayırlı günler...
En İyi Cevaplar
şehit haberleri
yalan, iki yüzlülük
egoistler...
yazarken bile sinirlendim liste uzar böyle211 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten öyle insanın kanını donduruyor bazı şeyler...
- +1 yıl
Bir söylediği bir söylediğini tutmayan insanlar...
Konuşurken insana yukardan bakanlar...
İnsanların değerleriyle dalga geçenler...
Ülkemize yapılan hain saldırılar..
Bu liste gerçekten çok uzun ve sonu zor gelir bencede... - +1 yıl
Keşke böyle şeyler hiç olmasada bizde öfkelenmesek...
- +1 yıl
Böyle durumlar için Allahın bize vermiş olduğu sabır nimetini kullanacağız ama her acıyada sabredilmiyor...
- +1 yıl
Çok haklısın Akıllıca hareket edip düşmanlara prim vermemek en doğrusu...
- +1 yıl
Rica ederim...
+1 yılne sag nede soldan gidenler soyle iki seridi kaplayip ortadan gidiyorlar yaaa korna otturrusun cekilmezler dibine gelip uzunlarinyakip kornadan eljninkaldirmayinca cekikirler bide aval aval bakarlar cek lan saga deyince ahaklari totosuna ka vurur a onlar beni deli ediyor
13 Yorumla- +1 yıl
Öylelerine bende uyuz oluyorum ama sabır işte.
- +1 yıl
birisi de cekse saga gel dese gam yenicem :)
- +1 yıl
Onlarınki artistlik başka bişey değil sadece bağırmayı bilirler icraat sıfır :)
+1 yılYasadigi ülkenin ekmeğini yiyip. Kaçak elektirik ve su kullanıp güllük gülistan hayatı olduğu halde. Bu ülkenin ASKERİNİ POLİSİNİ SİVİLİNİ arkadan vuran şeref yoksunlariyla aynı ülkenin kimliğini tasimak beni sinir ediyor. E. C. D 10 yıl sonra ki ülkenin sesi...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirçok sey olabilir. Ama bazi seyler var ki.. Mesela ;
yapamadığım birseyle suçlanmak.
Bir konuda gereksiz yere aşırı ısrar edilmesi.
Beni veya durumumu benden iyi bildigini iddia etmesi birinin ya da bu yonde bir argumanda bulunması.
Onemsedigim biri tarafindan bana yalan soylenmesi ya da ihanete ugramam.
Evliligimin dalgaya alinmaya calisilmasi ya da evliligime saygisizlik edilmesi.
Aileme laf edilmesi/ kufur edilmesi..14 Yorumla- +1 yıl
Bu yazdıklarınızın hepsi her insanın canını sıkan türden şeyler...
Cevap sahibi+1 yılHmm daha bireysel bir cevap olmali diyorsun.
Ya ne bileyim lafimin kesilmesine çok çok kızarım ya da lafın agzima tıkanmasına, tamam yine herkes sinir olur diceksin belki ama bazi insanlar o kadar kızmaz daha sabirlidir bu konuda ben değilim.
bir de bisi istedigim gibi olmadığında cok planladiysam ya da benim icin cok onemliyse baya baya bildiğin küsüyorum. Icimde kaliyor ve onun sinirini atamiyorum- +1 yıl
Yok beni yanlış anladınız verdiğiniz cevaplar herkese ışık oldu demek istedim herkesin söylemek isteyip söyleyemediklerini dillendirmişsiniz...
Cevap sahibi+1 yılAnladım tesekkurler oyleyse
+1 yılBir şey bilmemesine rağmen çok konuşanlar, arkadaşımın en sevmediğim şahısla yakalayınca gülmesi (onu gebertmek istiyorum, cehenneme git Eda), her şeyimi paylaştığım arkadaşımın (şerefsiz utanmaz) yediği bir abrcubur (ve ya atıştırmalık) benden gizlemesi (ayrı tutması) ALLAH BELANI VERSİN EDA VE ERVA ''''Arkadaşlar sizde utanmayın ve beddua edin lütfen''''
11 Yorumla- +1 yıl
Sen belliki çok dolusun beddua etmek caiz değil...
1598 kere anlatmama rağmen karşı tarafın anlamaması. haklılık payı %100 ispatlı bir şekilde bana aitken 5 saat durmadan anlatsam da " sen de kendince haklısındr da ama aslnda öyle deil" deyip hala kendini ergence haklı çıkarma çabasındaki insanlar. haklılık aşkıyla yanıp tutuşan acizler
12 Yorumla- +1 yıl
Kendi yanlışını kabul etmemekte ısrarcı olan insanlardan nefret ediyorum...
+1 yılhosuma gitmiyen en kucuk seye sinir olurum :D ama sinirim cabuk gecer
23 Yorumla- +1 yıl
Bir anlık öfkelerde çok canlar yakabilir ama :P
- +1 yıl
ben kaldirabiliyosam, onlarda kaldirabilir :)
- +1 yıl
Haklı olabilirsin :)
+1 yılAptal yerine konulmak.. Beni hafife alıp sanki aptalmışım gibi yalan söylenmesi.
11 Yorumla- +1 yıl
Kötü bir durum
beni en çok sinirlendiren şey şu aşağılık kompleksi olan insanlar ve havaları içinde birşey yok ama kendi kendilerini bir şey sanıp ortalıkta dolaşıp insanları ezik görmek ezmeye çalışmak açıklarını bulmaya çalışıp fırsat kollamak !!
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnsanların cahilliği.
Başlarına gelen onca şeye rağmen hala uyanamamış olmaları, göz önünde ki gerçekleri hala göremiyor, görselerde algılayamıyor olmaları11 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar artık algılama yetkisini kaybetmiş durumda... geçen adamın birine çocuğuna sahip çık böyle giderse çocuğun bozulacak ve yanlış şeyler yapacak diyorum adamın umurunda değil sanki adama ayakkabının bağı çözülmüş diyorsun...
+1 yılRampanın bitiminde, yolun ortasına park etmiş arabalar. Çarpayım diye durmuşlar!😤
12 Yorumla- +1 yıl
😤 bu ifade neden sırıtıyor ki.. burnundan soluması gerekiyor! Bak yine öfkelendim.
- +1 yıl
Sinirlerine hakim ol :)
Bu ülkenin hanımlarının hepsinin ama hepsinin zeki olduklarını sanmasına öfkelenmiyorum da bu konuda zekiyiz diye ısrar etmeleri ayrı bir dert.
:)10 Yorumla
+1 yıldamarıma basılınca ve hakkımda yalan yanlış muhabbet açılınca çıldırıyorum
20 Yorumla
+1 yılKarşınızdaki insanın beklenenin dışındaki herhangi bir davranışıdır.. (ihanet, yalan...)
10 Yorumla
+1 yılBana karşı itaatkarsızlık başkalarına karşo itaatkar
10 Yorumla
+1 yılBirilerinin bilgisayarıma izinsiz oturması ve yaptığım işe karışılması :@
10 Yorumla
+1 yıliftira tabi ki de, elimde bir silah varsa edeni vurabilirim o derece
10 Yorumla
+1 yılkim doğru kim yalan söylüyor artık bilemiyoruz beni en çok sinir eden öfkelendiren ilk şey karşımdaki kişinin kendini bilmez hareketler göstermesidir.
12 Yorumla- +1 yıl
İnsanları tanımak ya da çözebilmek günümüzde çok zor olmaya başladı artık kimse göründüğü gibi değil ve kimse olduğu gibi görünmüyor...
- +1 yıl
aynen katiliyorum size iyice değişmeye basladi herkez.
Yalan , istemediğim bir davranışın tekrar tekrar yapılması
10 Yorumlaukala, kendini zeki sanan tatlı su kurnazı,, saçma boş konuşanlar..
10 Yorumla
+1 yılKolay kolay öfkelenen biri değilim ama yalana tahammül edemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılSaygısızlık hadsizlik ve üstüne vazife olmayan şeylere muhalefet olan insanlar
10 YorumlaEğer bir kişiye birşey yazıp ve gordugu zaman eğer yazmaZsa ona ofkelenirim sinirlenirim de yanı
10 YorumlaNe istediğini bilmeyen tutarsız ve kibirli insan tipi... Boguveresim geliyor 😯
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bilmiyorum ama özel günlerimden önce olur olmaz sinirlenirim özellikle arkadaşlarımın bazı hareketlerne
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılYalan, aşırı israr, vurdum duymazlik.
Ve daginiklik.10 Yorumla
+1 yılBeni en çok öfkelendiren şey motorun yaptığı dalga köpürtmesi
10 Yorumla
+1 yılyüzsüzlük iki yüzlülük yalan ego forta ne yazık ki çoğu arkadaşımda yalan forta mevcut
10 Yorumladuruma göre değişir lakin yalan söylenmesine tahammül edemem
10 Yorumla
+1 yılIsrar, yalan, istemediğim birşeyin inadına yapilmasi
10 Yorumla
+1 yılel şakaları, konuştuğumda karşıdakinin beni dinlememesi.
10 Yorumla
+1 yılYapmadığım şeyleri birinin yaptın diye üstlenmesi kanıtlasam bile
10 Yorumla
+1 yılKararlarıma saygı duyulmaması en sinir olduklarım arasında ilk sırada
10 Yorumla
+1 yılçok var hangisini yazayim :)
11 Yorumla- +1 yıl
Bir tanesi kafi :)
+1 yılkendimde benim beğenmediğim şeyi beğenmeleri
13 Yorumla- +1 yıl
Kendinde beğenmediğin şeyi başkalarının beğenmesi güzel birşey aslında.
- +1 yıl
öyle tabiki de ikide bir saçmalama çok güzel böyle böyle demeleri bir süre sonra sinir bozucu ben kendimi beğenmiyorsam beğenmiyorum uzatmaları hoşuma gitmiyo
- +1 yıl
Senin kırılman ve incilmenden çekindikleri için böyle davranıyor olabilirler...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimle arabada seyir halindeyken ben konuşurken müziğin sesini yükseltmesi
10 YorumlaGamsız davranışa sinir olurum.
10 Yorumla
+1 yılYapmacıklık ve iki yüzlülük.
10 Yorumla
+1 yılikiyüzlü lük ve özenti
10 Yorumla
+1 yılsevdiğim birinin başkasıyla konuşması
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılsaygısızlık, aptal yerine koyduğunu sanmak
10 Yorumla Bana yanlıs gelen hersey
10 Yorumla
+1 yılduruma bağlı olarak öfkelenirim
10 YorumlaBir şeyin sürekli ısrar edilmesi
10 YorumlaOnaylamadığım bir şeyin ısrarla yapılması
10 Yorumla
+1 yılbeklemek yalan ve arkadamdan konuşulması
10 YorumlaAşırı yoğun çalışıyorken 800 lü nolardan aranmak
10 Yorumlafed! in faiz arttırıp doların$ yükselmesi
10 Yorumla
+1 yılSapıklık ve dayatma fikirler en cogu haksızlık
10 Yorumla
+1 yılumursanmamammmm dçjasçkujsadklj
bu da ımkansız20 Yorumla
+1 yılÇoğu zaman annem 😒🌺
10 Yorumla
+1 yıldar görüşlü insanlar ya da genel olarak insanlar
01 Yorumla- +1 yıl
Hepimiz insanız ama genel olarak düşünmek yanlış.
İnsanlarin bencillikleri ve irkcilik yapmasi
10 YorumlaBazı insanların gereksiz tavırları.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlumsuz şeylerin sürekli üst üste gelmesi
10 Yorumla
+1 yılyapma dediğim şeyin yapılması
10 Yorumla
+1 yılyalan olduğunu bildiğim doğruların savunulması
10 Yorumla
+1 yılHalsizlik yapilmasi
Yalan soylenmesi10 Yorumla
+1 yılFazla israr beni sinirlendirir
10 YorumlaSaygısız ve patavatsız insanlar.
10 YorumlaYılışık hareketler, gereksiz samimiyet.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey.
15 Yorumla- +1 yıl
Sakin olmak lazım.
- +1 yıl
Olamıyorum napcan?
- +1 yıl
ben bişey yapamam sen yapcan.
- +1 yıl
Yapamazsan fikir de ortaya atma ben başkalarını dinlemem.
- +1 yıl
Anladım sen kendini çok yükseklerde görüyorsun sanırm.
Yalan, saygısızlık, ihanet vs..
10 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat