Bu süreci güçlendirebilecek adımlar neler olabilir?
Beni baya üzüyor bazı zamanlar takmıyor bazı zamanlar hatalarım çok aklıma geliyor..

Bu süreci güçlendirebilecek adımlar neler olabilir?
Beni baya üzüyor bazı zamanlar takmıyor bazı zamanlar hatalarım çok aklıma geliyor..

Hayat uzun bir yol. Bu yolda yürüdüklerinde zaman zaman değişecek bunu kabullenmek gerekiyor. Kimse seninle başlangıçtan itibaren devam edemez. Gelenler, gidenler, eşlik edenler değişimin bir parçası.
Haklısın ama insan Kendi hataları yüzünden kaybedince daha kötü oluyor
Kaybeden insanların ilk işi hatalarını kabul etmek. Sonrası kendi yoluna bakmalı hayattan hiç birseyden ibaret olmadığını unutma. Kimseye anlam yüklenmemeli bunu bilmeni isterim birilerine anlam yüklerse kendinden daha çok değer verirse o senden uzaklaşır sadece bu konu değil her konu için geçerli "neyi anlam yüklerse o şey senden kaçar" bu sözü Bircan Yıldırım yazarı söylüyor. Instegram hesabında takip edebilirsin bu yazarı. Ayrıca sevdiğiniz insanların unutamama kabullenememe gibi durumları yaşıyorsa genellikle sevgililer bu durumu yaşıyorlar. Arkadaşlık olanlari bu durumu pek yaşanmıyor.
Rica ederim
Geçmişte yaptığımız hatalar geçmişte kalmıştır bunu değiştiremeyiz... geçmişte yaşamayı bırakıp önümüze bakmalıyız... araç kullanırken bile sürekli arkamızı kontrol edersek önümüzü göremeyip birgün kaza yaparız
Buna alışmak zaman alır
Hem de çok zaman alıyor
Cevap
1Cevap
umursamam.
Bu bir serzeniş midir? Kimin penceresinin önündeyiz aslann? 🤣
Bende bir bilsem gel git yaşıyorum
Bil de taş atalım. Boş ver ağlamayı. 🤣
😊😊
Bunu henüz kendime bile itiraf edemedim
Ben de itiraf etmeye çalışıyorum ama bilemiyorum
boş ver etme