Haklısın daha öncede çok sustum Lisede öğretmen beni haksız yere azarladı ağlattı böyle bişeyi bana babam annem yaşatmadı ama sustum kabullendim başkası olsa o hocaya neler yapmazdı Ben hala akıllanmamışım demekki
bizim firmadaki amir de allahın sası gozlu kısa boylu embesili. sürekli laf soyler. ama ben oraya onun icin değil para kazanmak icin gidiyorum her seyi kafaya taksam günüm bana zehir olur. tamam diyip geciyom sonunda kendi istediğimi yapıyorum. devamsızlık yapma diyo tamam diyom ertesi gun ise gelmiyorum xjğwödhxğwçxno
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben hayatımdan siliyorum o tür gereksizleri.
Kimse benimle o konularda tartışamaz tartışmak istemez... Sonuçları beni ilgilendirmez
Ben kendimi savunamıyorum böyle insanlarankarşı onlara hak veriyorum sonrası pişmanlık
Ben de eskiden öyleydim ama zaman insanı bazı durumlarda değiştiriyor ister istemez
Haklısın daha öncede çok sustum Lisede öğretmen beni haksız yere azarladı ağlattı böyle bişeyi bana babam annem yaşatmadı ama sustum kabullendim başkası olsa o hocaya neler yapmazdı Ben hala akıllanmamışım demekki
Biraz da olsa sert biri olmaya çalış azıcık minnacık
Denerim sağ ol
sen haklı olduğunu biliyorsan baskalarının fikrini neden umursuyorsun
Kendisi bi üstüm olduğu için bişey diyemedim
bulunduğun konumda üstün olabilir. dışarıda paçavradan başka bişey değil. sen yapman gerekeni layıkıyla yap gerisini kafana takma bence
İşte o an mantıklı düşünemedim haklısın
bizim firmadaki amir de allahın sası gozlu kısa boylu embesili. sürekli laf soyler. ama ben oraya onun icin değil para kazanmak icin gidiyorum her seyi kafaya taksam günüm bana zehir olur. tamam diyip geciyom sonunda kendi istediğimi yapıyorum. devamsızlık yapma diyo tamam diyom ertesi gun ise gelmiyorum xjğwödhxğwçxno
Muhatap oluyorsam böyle biri ile kendime saygım yoktur.
Haklısın ama ben kendimi savunamadım bile
Senin mentaliten yanlış.
Savunurum kendimi ilk başta anlamiyorsa susarim
Hayır dinlemem
Hayatımdan çıkararak