Kendi suçunu kabul etmek yerine karşısındakini suçlayıp sizi bastırmaya çalışan bi insana karşı nasıl davranırsınız?

Nişanlım sürekli bunu yapıyor ben rahatsız olduğum biseyi söylediğim zaman şu huyundan vazgeç artık her şeyi böyle büyütecek misin uzatacak mısın tarzı şeyler deyip benim kendimi sorgulamama neden oluyor acaba benim anlamamda bi sorun mu var diyorum kendimi suçlamaya başlıyorum ama biliyorum suçun ondan olduğunu ama o bunu kabul etmeyi hiç aklından bile geçirmiyor.

Mesela sabah bi olay yaşadık onu da anlatayım sorun bende mi onda mı bana akıl verin lütfen arkadaşlar..

Ben bunun bi konuda yalanını yakaladım niye yalan söylüyorsun ne gerek var ki buna dedim ben birinin yalanına şahit olunca söylediği her şey yalanmış gibi geliyor senle böyle bi noktaya gelmeyi hiç istemiyorum dedim. bana dediği şey "He sana önüme geldiği zaman yalan söylüyorum ben tamam , Ben yalancıyim sen beni böyle gormeye devam et tarzı beni suçlamaya kalkıştı sonrasında acikla o zaman yalan soylemediysen dedigim zaman da her şeyi bu kadar büyütme şu huyundan vazgeç artık gına geldi diye başladı üste çıkmaya.

Ne yapmam gerekiyor benim arkadaşlar bana yardım edin ben bu kişiyle evlilik yoluna girdim durup durup düşünüyorum acaba yanlış mı yapıyorum diye.

Kendi suçunu kabul etmek yerine karşısındakini suçlayıp sizi bastırmaya çalışan bi insana karşı nasıl davranırsınız?