Ona yazayım mı? Yazsam ne kaybederim? Tekrar reddedilirsem ortak arkadaşlara rezil olur muyum?

İlk buluşmada çocuğun hoşuna gitmeyecek birçok şey yaptım ama ilk defa birisiyle buluşuyordum ve her şeyi berbat ettim. Kendisi ben sorana kadar beni reddettiğini belirtmedi ki kendi kafasında bitirmiş olmasına rağmen hala sosyal medya üzerinden takipleşiyorduk. Birbirimizi takipten çıkarma işini ben üstlendim. Bir süredir hala aklımda ve eğer o gün müsait olmadığımı ve 2 gün sonrasında buluşmak istediğimi söylediğimde anlayış gösterseydi bizden olur muydu diye düşünmeden edemiyorum çünkü o gün gerçekten iş yükü olarak ağır bir gün geçiriyordum. Beni reddeder reddetmez ortak arkadaşlarımıza bahsetmiş ve bu durum çok rahatsız etti beni. Yine de onu düşünmeden edemiyorum. Ayrıca o beni reddettiğinden beri birçok kişiden teklif aldım, kısmetim açıldı yani ancak hala onu düşünüyorum. İçimde bir yerde hala onu istiyorum ki ona ait olduğuna emin olduğum fake hesaplardan istek atıp duruyor.

Ona yazayım mı? Yazsam ne kaybederim? Tekrar reddedilirsem ortak arkadaşlara rezil olur muyum?