Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
Evet ben hissediyorum tabi ki de.. hata bunu bazen biliyorum da.. bakıyorum hissettiğim şey doğru çıkıyor elinde sonunda.. karşımda kişi zaten çok belli ediyor kendini.. bir de tanıdığım ya da en azından az çok gözleme şansım olan birisiyse daha kolay oluyor.. ama tanımadığım birisi ise zor biraz
Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Bak ben bilmiyordum o kadar farkında değildim ki hiç birşeyin arkadaşım küçükken yengeme demiş ki biz okulda tanıştık o başka sınıftaydı ama o zaman annesi bilmiyordu sonra yine satınca beni annesinin de haberi oldu sonra geçen sene benim kuzenim tuzak kurmak için bana merve abla kapıyı kapat diyor onu geç hep oynuyor bu iyi bir şey değil ama garip olan herkesi kandırıyor beni değil mesela annesi üstünü çıkarınca diyor ki üşüceksin oğlum kuzenin bir şey versin sana bana bakıyor durmadan pislik anlamıyorlar olayları orada yapmak istediği dövmelerini gösterip etkilemek herkesi güzel uyutuyor ikiyüzlü
bunu hissetmek için karşının karakterini azda olsa tanımak gerekir eğer vurdum duymaz biriyse her şeyi alaya alıyor kendini üstün görüyorsa iki yüzlülük yapıyorsa haksız olduğu halde hala kendini koruyor özür dilemekten uzaksa o kişinin yalan söylediğini hatta ne düşündüğünü yüzünden mimiğinden beden dilinden her bir şeyinden anlarım hatta ciddi mi yoksa alay mı ediyor asla kaçmaz benden
Yalan söylediğinden şüpheleniyorsam anında üstüne gitmem. Çaktırmadan incelemeye girerim. Ofsaytlarını toplar sonra iletişimi keserim. Birgün bana gelir de neden artık görüşmüyoruz derse o zsman topladığım ofsaytları masaya koyar susturucuyu takarım.
Hissederim birde benim şöyle bir bir huyum var. Bilirim ama bilmemezlikten gelirim. Maksat ayıbı örtmek. Yalan için de geçerli bir gerekçe düşünürüm neden söylemiş olabilir diye. Üstüne düşersem mahcup olacağının da farkındayımdır, bu da bozuntuya vermemeye çalışmamın en başlıca sebeplerinden
Hissederim hislerim kuvvetli herşeyden önce. Yalan söyleyen insanın mimikleri de kendini ele veriyor. En profesyonel yalancı bile farklı zamanlarda aynı soru sorulduğunda tutarsız cevaplar verir ve bende bu yöntemi uygularım genelde yalanın peşine düştüysem. Acemi yalancı direkt belli ediyor zaten sağolsun hiç zorlamıyorlar.😂
Hissediyorum ama genelde konduramadığım için o hissi görmezden geliyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim hislerim aşırı kuvvetli bi insanjn gözüne baktığım an ne olduğunu anlarım Etrafındakiler o insanı ne kadar sevse de o insanın gerçek yüzünü hissedebiliyorum İnsanların enerjilerini algılayabiliyorum tuhaf bişey ama gerçek bugüne kadar da yanılmadım
Alesefki sezuler yuksek. olunca hissediyorsun cok kotu bir durum. aslinda bir bakima yalan soyledigini hissetmemen bilmemen gereken kisileein bile ne denli yalan soyledigine sahit oluyorsun insani yipratiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hissederim çok net be yalan söyleme baba derim çok net.