Kişilik & Karakter Gerginliğinizi azaltma yollarınız var mı? Leyla_444 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 1-2 kişi hariç yorumlarınız iğrenç. Gerginliğinizi azaltma yollarınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Sigara içmek tabi ki de.. ve şarkı açmak 0 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Spor yapmak Yürüyüş Bisiklet Otoyolda araç kullanmak hız yapmak Çimlerde top oynamak çıplak ayakla mümkünse benzeri şeyler 0 0 Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 801 cevap paylaştı. Kedi sevmek tam bir antidepresandır tavsiye ederim 2 1 Yorumla Leyla_444 +1 yıl Evet 😻 Yorumla
Eylülll2266 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sevdiğin bir şeyi yapmak, kitap okumak, klasik müzik dinlemek, uyumak. 0 0 Yorumla
Masorgurkan3441 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl Kahve ve sigara 🚬☕️👍 gerginliğe iyi geliyor bence 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. uyumak ve dışarıda gezmek dolaşmak 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. En iyi gerginliği alma yöntemi orgazm olmak 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı. uyumadan önce mastürbasyon ideal bence 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. iş şu an müsait burada stres atıyorum 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seks 0 0 Yorumla
olgunalfa Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl birkaç yolu var da hangisi sana uyar bilemedim 0 1 Yorumla olgunalfa +1 yıl hobin yoksa hobilerini uygula hobin yoksa hobi bul ve uygula Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Seks ve oyun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sigara içmek tabi ki de.. ve şarkı açmak
Spor yapmak
Yürüyüş
Bisiklet
Otoyolda araç kullanmak hız yapmak
Çimlerde top oynamak çıplak ayakla mümkünse benzeri şeyler
Kedi sevmek tam bir antidepresandır tavsiye ederim
Evet 😻
Sevdiğin bir şeyi yapmak, kitap okumak, klasik müzik dinlemek, uyumak.
Kahve ve sigara 🚬☕️👍 gerginliğe iyi geliyor bence
Var ; az insan cok huzur
İp atlamak 🪢ve yüzmek 🏊🏻♂️
uyumak ve dışarıda gezmek dolaşmak
En iyi gerginliği alma yöntemi orgazm olmak
Derin nefes al
Spor ya da gez temiz hava al
Seks
uyumadan önce mastürbasyon ideal bence
iş şu an müsait burada stres atıyorum
Kola
Seks